Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Junior Turkz - Bar Başvurusu

Başlatan kayraa, 30 Nisan 2019, 07:56:09
Okunma sayısı 221 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 29 Eylül 2020, 22:50
Toplam oynama: 219 gün, 4 saat
Birlik: ****AWZ
Junior Turkz - Bar Başvurusu
« : 30 Nisan 2019, 07:56:09 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Chris Hamilton, Lagon Dawson, Mia Darkness, Enrique Neal, Cody Moore

1.02:Oyun içi seviyeniz?:18

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Santana Blocc Compton Crips'e ait olacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Hadtada her gün aktifim vbe ortalama 100 saat giriyorum.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hiç bir şekilde girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Santana Blooc Compton Crips Bar/Club!

2.03:İşyeri tipi:Juice Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakter zengin köklü bir aileden geldiğinden dolayı buranın masraflarını rahatça karşılayabilir. Almanyanın en zengin mahallelerinde kuzeni Gerard Neal ile büyüyen Cody, kendisini başka işlere attı. Bar'ı da babasından kalan para ile açarak parayı kırmayı planlıyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Cody, bu çöplük içinde her hangi bir iş ile ilgilenmiyor. Bir evi ve bir spor arabasının olduğu zengin olduğunun kanıtı... Birliğim ile muhteşem planlar kurduk, burada çok güzel roller döndürerek insanları eğlendireceğiz.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Bir çok yeni insan rol yapmayı öğrenerek sunucumuzu geliştirecek. Burada birliğimiz olarak çok güzel roller döndüreceğiz. Sunucuya bu yönden katkı sağlayacaktır.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :İnsanların bir gece bile olsa eğlenmeyi ve eğlencenin nasıl bir şey olduğunu öğreterek Santos'a katkı sağlayacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Junior Turkz"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18