Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anubis - Bar Başvurusu

Başlatan edqar, 29 Nisan 2019, 16:32:51
Okunma sayısı 256 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Anubis - Bar Başvurusu
« : 29 Nisan 2019, 16:32:51 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):
1 - Edgar Hayha
2 - Lamar Fortune
3 - Edgar Cruz
4 - Lucian Cruz
5 - Lucifer Cruz
6 - Akadia De Rosa
7 - Jahseh Caine Thug
8 - Akadia Rose
9 - Lucian Shaw
10 - Sergio Sabez
11 - Gloria Cusamano
12 - Pamela Cusamano
13 - Peter Pagnotti
14 - Samuel Carvallo
15 - Caine Osbourne

1.02:Oyun içi seviyeniz?:19

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:
Evet, birlik olarak East Side Pain üyesiyim.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:
Haftada her gün, üç dört saat aktifim.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Evet girdi.
Sebepleri; İl-legal silah bulundurmak, yardım ve yataklık.
Betsy Trambley   Yasadışı silah bulundurmak. (( Deagle ))
Shawn Lavoie   İl-legal silah bulundurmak((DEAGLE)),Suça yardım ve yataklık.
Francesco Martini   Dur ihtarına uymamak, Yardım ve Yataklık

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Watts Bar

2.03:İşyeri tipi:Test

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:
Karakterim on yedi yaşına kadar normal bir insan gibi yaşayan, on yedi yaşında takıldığı arkadaş çevresi ve bulunduğu mahallede kötü alışkanlıklar edinerek uyuşturucu satımına başlıyor, lisenin üçüncü haftasında okuldan kavga etme sebebi ile atılıyor, tüm gün uyuşturucu satmaya başlıyor. Bir süre bu şekilde devam ettikten sonra iki yıl sonra karşısına Maeve diye bir kız çıkıyor, ona bağlanıyor. Uzun süre beraber kalıyorlar ancak sokak hayatı yüzünden Maeve, Caine'den soğuyor. Bu durum Caine'in gücüne gidiyor ve uyuşturucu işini geliştirerek kimyagerlerle çalışmalar yapıyor, metamfetamin üreterek bunu Watts'a sokuyor. Bu metamfetamin işleri sırasında rakipleri olan Grape St. Watts Crips lideri Vader Stone müebbet hapis yiyor ve setleri zayıflıyor, bunu fırsat bilerek tüm Watts'in trafiğini ele geçiriyor. Kilosunu dokuz bine getirip yetmiş binden satarak çok büyük paralar kazanıyor, ücreti bu şekilde karşılayabilir.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
OOC: Bar Partileri, uyuşturucu partileri gibi partiler vererek güzel rol ortamları sağlanacak.
IC: Moruk uyuşturucu işlerini artık burada döndürebiliriz, hem legalize bir yüz oluşturur bu bize. İşimiz kolaylaşır, polisler bunu akıl edemez. Trafiği buraya çekebiliriz, capiche?

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):
Sunucuda bir çok kişinin rol akışı değişecek ve akşamları(parti verildiği günler) sokaktan sesler geçerek bu bölgeye toplanmalarını isteyeceğiz, güzel roller döndüreceğiz.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :
Bu bölgeyi canlandıracağız, her yere şişeler dizeceğiz hadi bunu sağlam bir olaya çevirelim, hadi bu gece bu kulübü yıkalım!

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Anubis; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan