Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KALDIRILDI

Başlatan Metallica07, 29 Nisan 2019, 13:01:26
Okunma sayısı 770 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Revival Girl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Mayıs 2019, 17:19
Toplam oynama: 3 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: El Familia
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2019, 09:59:14 »
Başarılar.

Çevrimdışı Emrekskn33

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Mayıs 2019, 16:41
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2019, 10:01:00 »
Basarilar dilerim  8) :-[ :-* :o

Çevrimdışı Hangae

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 20:43
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Jiro Wu Lv.24
Köken: Koreli
Son giriş: 14 Şubat 2025, 00:10
Toplam oynama: 140 gün, 4 saat
« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2019, 16:49:59 »
herkesi beklerim

Çevrimdışı SezarBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Mayıs 2019, 20:41
Toplam oynama: 9 gün, 6 saat
« Yanıtla #13 : 30 Nisan 2019, 19:44:14 »
Birlik tanıtımını yazan kişi benim, ücretimin yarısı ödendi geri kalanı ödenmedi gerekli ssler elimde mevcut. Ücretim ödenmezse şikayet açacağım. :)

Çevrimdışı YUC4S4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Scott Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Kasım 2020, 15:15
Toplam oynama: 26 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 30 Nisan 2019, 19:48:12 »
Birlik tanıtımını yazan kişi benim, ücretimin yarısı ödendi geri kalanı ödenmedi gerekli ssler elimde mevcut. Ücretim ödenmezse şikayet açacağım. :)
          Açabilirsin 50 k diyor ilk başta sonra bazı şeyler ekliyor bir anda fiyat 185 k ? amaç ? istemiyosan tanıtımı çekeriz 50 k mı geri alırım

Çevrimdışı SezarBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Mayıs 2019, 20:41
Toplam oynama: 9 gün, 6 saat
« Yanıtla #15 : 01 Mayıs 2019, 00:29:24 »
          Açabilirsin 50 k diyor ilk başta sonra bazı şeyler ekliyor bir anda fiyat 185 k ? amaç ? istemiyosan tanıtımı çekeriz 50 k mı geri alırım

50k'ya sadece hikaye yazacaktım, fotoğraf ekle gazete küpürü ekle şunu değiştir bunu değiştir tam hikaye bitmişken başka şeyler çıkart bilmemne ondan sonra ben sen ne kadar para istersen vereceğim sen sorun etme de. 150k dediğimde 100k sını yarın veririm valla şuan para yok de. ertesi gün yazdığımda birlikten ayrıldım felan filan de. Ondan sonrada para çok böyle tanıtım mı olur de. komiksin ya bu arada  ;D. Neyse, güvenilmez bir birlik. Onay falan da alacağını düşünmüyorum. Rol bilgileri zayıf, güvenilmez, birlikte iş yapılmaz toxic player'lar topluluğu. Kolay gelsin  :P

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
« Yanıtla #16 : 01 Mayıs 2019, 01:04:32 »

50k'ya sadece hikaye yazacaktım, fotoğraf ekle gazete küpürü ekle şunu değiştir bunu değiştir tam hikaye bitmişken başka şeyler çıkart bilmemne ondan sonra ben sen ne kadar para istersen vereceğim sen sorun etme de. 150k dediğimde 100k sını yarın veririm valla şuan para yok de. ertesi gün yazdığımda birlikten ayrıldım felan filan de. Ondan sonrada para çok böyle tanıtım mı olur de. komiksin ya bu arada  ;D. Neyse, güvenilmez bir birlik. Onay falan da alacağını düşünmüyorum. Rol bilgileri zayıf, güvenilmez, birlikte iş yapılmaz toxic player'lar topluluğu. Kolay gelsin  :P
Sen su rezalet tanitima 185k para istemeye hicmi utanmadin fotograflarin dsha boyutlari tutmuyor biri sagda biri solda garip garip hareketler ver milletin parasini ben ucretsiz yaparim kim kimi nasil koparirim derdinde

Çevrimdışı EmrSahin

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Harden Young Lv.28
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 20:48
Toplam oynama: 166 gün, 23 saat
Köken: Alman
Son giriş: 05 Mart 2024, 16:44
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Köken: Rus
Son giriş: 18 Mayıs 2024, 10:26
Toplam oynama: 2 gün, 10 saat
Birlik: ******** *ews
« Yanıtla #17 : 01 Mayıs 2019, 10:24:22 »

Sen su rezalet tanitima 185k para istemeye hicmi utanmadin fotograflarin dsha boyutlari tutmuyor biri sagda biri solda garip garip hareketler ver milletin parasini ben ucretsiz yaparim kim kimi nasil koparirim derdinde
   Teşekkürler.

Çevrimdışı Metallica07

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Aralık 2024, 05:42
Toplam oynama: 116 gün, 0 saat
« Yanıtla #18 : 01 Mayıs 2019, 12:22:11 »
Kardeşim arkadaş benim hesaptan yaptı bu hikayeyide rezalet bir hikaye zaten insan şuna 185 k istemeye utanır.Gazete falanda ne var kardeşim senin kafanmı güzel boş yapma 185lik bişey yok burada.

Çevrimdışı CLOHA2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Şubat 2023, 23:15