Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Hakkında kafama takılanlar

Başlatan exploxy bıraktı, 10 Mart 2018, 07:27:50
Okunma sayısı 541 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
LSPD Hakkında kafama takılanlar
« : 10 Mart 2018, 07:27:50 »
Bir polisin CK'sı neden açılır?(Terrall Solid)
Hastaneye yollanan bir polis 10 dk sonra neden operasyona katılır.
Sıkışıp tek kalan rütbeli polis neden a duty geçip jail atmaya başlar?
Kafamda deli sorular.
Spoiler:
abarti hemen kilitlemezsen sevinirim

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
Ynt: LSPD Hakkında kafama takılanlar
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2018, 11:49:28 »
Bir polisin CK'sı neden açılır?(Terrall Solid)
Hastaneye yollanan bir polis 10 dk sonra neden operasyona katılır.
Sıkışıp tek kalan rütbeli polis neden a duty geçip jail atmaya başlar?
Kafamda deli sorular.
Spoiler:
abarti hemen kilitlemezsen sevinirim
Herkese ayrı yerlerden açıklama yapmaktan bıktım.Bak güzel kardeşim olay şundan ibaret;
+David Brannon için CK izni verdim Terrall  Solid için değil.Yapılan yanlış dolayısı ile Terrall Solid'in CK işlemini düzelttim.
+RK kuralı polisler için geçerli değildir.Tüm birlik liderlerine bunun detaylı açıklaması yapıldı kafanda ki soru işaretlerini onlardan giderebilirsin.
+Tek rütbeli polis olarak yönetici var oda benim.Hiç bir şekilde sıkışıklık yaşamadım ve role tek bir baskın da dahil oldum.Bunun daha başka bir boyutu yok.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2018, 11:55:52 »
Küçük düşünüyorsunuz, zırhlı bulletlerle premierler ile polise ateş açınca sorun yok, bir gece vurulunca 10 tane konu açıldı. Ben herhangi bir polisin zırhlı araçlarla bizi vuruyolar diye konu açtığını görmedim.

Çevrimdışı Broughton

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2018, 22:57
Toplam oynama: 15 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2018, 12:31:52 »
1970 yıllarındaki Escobar'ın devlete savaş açtığı ve üstlünlük sağladığı yıllarda değiliz. Role Play oyuncuları olarak gerçekçiliği yansıtmaya çalışın, Polis Departmanına baş kaldırmak ne kadar doğru? RK kuralı PD için geçerli değil diye bahsetmiş zaten yetkili, fakat LSPD üyeleri çelik yelek rolüde yapabilir bazı durumlarda. Polis Departmanının üstünlük gösterdiği bir ülkede ve bu yıllarda bu yaptığınız rol ne kadar doğruydu ve ne kadar gerçekçiliği yansıtıyordu orası meçhul. Sanırım birkaç Polis Memuru kaçırıldı, her ne kadar OOC olarak yasak olsada. Fakat hiçbir LSPD üyesi tartışma alanı oluşturarak konu açmadı forumda. Oyundan sürekli olarak girip çıkanlar oldu, bizler tarafından konu açıldı mı? Açılmadı. Bizlerde eğlenmeye çalışıyoruz, eğlencemiz bazı oyuncular tarafından kısıtlanıyor, peki bunu foruma taşıyormuyuz? Hayır taşımıyoruz. Yıl 2018, Los Angeles ne kadar suç şehri olsada Polis Departmanı her yönden üstünlüğünü göstermek zorundadır. Çünkü gerçek böyle.

PD baskın olmak zorundadır ve bunu sağlamak için de ne gerekiyorsa yapılır.Eğer bu konunun size çok zarar verdiğini düşünüyorsanız rollerinizi o yönde ilerletmenizde fayda var. Şehirdeki polis baskısının role vurulması oldukça basit bir şey. Kısaca PD nefes aldırmıyor diye rol yapabilirsiniz. LSPD'nin adının LSPD olmasının bir sebebi var, o da ağırlıklı olarak Los Santos şehrine bakıyor olması.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2018, 12:52:34 »
Gece 12 de çıkmak zorunda olduğumdan bilgi almak için açtım, yanlış anlamayın lütfen. Akşamki rolden ben de büyük zevk aldım. Konular hakkında Polizei'ye katılıyorum. Fakat sürekli birliğimize baskın atılması kuşkulandırmaya başladı. Bir polis departmanı neden sürekli baskın atar? 3 büyük birliğin birleşmesine de dikkat çekmek isterim. Lspd ordu değil, polistir. Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Abarti ye de ayrı olarak teşekkür ederim bu güzel rol için.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2018, 14:39:46 »
Gece 12 de çıkmak zorunda olduğumdan bilgi almak için açtım, yanlış anlamayın lütfen. Akşamki rolden ben de büyük zevk aldım. Konular hakkında Polizei'ye katılıyorum. Fakat sürekli birliğimize baskın atılması kuşkulandırmaya başladı. Bir polis departmanı neden sürekli baskın atar? 3 büyük birliğin birleşmesine de dikkat çekmek isterim. Lspd ordu değil, polistir. Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Abarti ye de ayrı olarak teşekkür ederim bu güzel rol için.

Ocak ve Şubat ayından bu yana organize olarak departman toplamda beş baskın gerçekleştirdi o kadar.Sürekli baskın dedikleriniz son iki gün içerisinde illegal birliklerin verdikleri açıklara göre yapılan bir işlemdir bilginize.

bu kadar konunun açılması hakkında neden kendinizde kusur bulmuyorsunuz hala anlamış değilim, polis departmanının devlet tarafından güçlü kılınmasına karşı değilim ancak kendinizde bir şeyler aramaya şimdiden başlayın haklı olup olmadığınızı söylemiyorum

PD üyelerinin konu açmasını ve tartışma içerikli yorum yapmasını yasakladığım için tek taraflı konular açılıyor böyle düşünmen veya görmek çok normal.