Teşekkürler. Bence pursuitte de yan koltuktaki memurun bilgi vermesi gerekir telsize.
Helan aktif olan başka bir roleplay sunucusunda dediğiniz sistem uygulanmakta, LSPD üst kademesinin ve benim de desteklediğim üzere LSPD ts3 kanalına muhtaçtır.Olmasa olur mu? Evet olur ancak emin olun bu sizlerin aleyhine olacaktır çünkü biz bu odaları emir komuta zinciri ve bilgilendirme için kullanıyoruz ve sizi temin ederim ki IC kanallar OOC olarak kullanıldığında önce ben olmak üzere tüm üst rütbeli LSPD üyeleri OOC şekilde bunu yapanı uyarıyor gerekirse azarlıyor.TS3 zorunluluğunun sebebi Rina yönetiminin imkan sunduğu birlik ts3 kanalları, illegal oluşumların üyeleri bu kanallarda rol ortamında biraraya gelerek sizin bakış açınızla ters olan durumu maalesef gerçekleştiriyor yahut başka bir sesli iletişim programı üzerinden bu yaşanıyor.Bu sebeplerden dolayı LSPD'nin ts3 kullanımını destekliyorum(z).Sizler için merak ettiğiniz soruların cevabı olabilecek şekilde ride along programını sunucuya ve LSPD'ye entegre etme ve aktif etme çalışmalarımız sürüyor, umarım yeterli bir cevap olmuştur.