Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Soru - Cevap

Başlatan Frixac, 10 Mart 2018, 02:45:49
Okunma sayısı 2711 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Frixac

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Harry Donald Lv.11
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Ocak 2019, 16:54
Toplam oynama: 22 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
LSPD Soru - Cevap
« : 10 Mart 2018, 02:45:49 »
Merhaba arkadaşlar, oyun içerisindeki ismim Darnell Crops. Sunucu ortamı IC ve OOC olarak LSPD ve diğerleri olarak ayrılmış ve dağılmış durumdayız ancak güzel ve yerşleşmiş bir sunucu, rol ortamı oluşması açısından ortak noktalar bulunmalı.Bu sorunların karşılıklı empati kurulmaması yüzünden olduğunu düşünüyorum bu yüzden bu konuyu başlatıyorum, LSPD hakkındaki aklınızdaki soruları saygı çerçevesi içerisinde, kışkırtmadan ve iğneleme yapmadan yazın bizzat kendim cevaplamaya çalışacağım.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Ynt: LSPD Soru - Cevap
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2018, 02:51:56 »
Benim merak ettiğim bir şey vardı, nickini bilmiyordum o yüzden yazamadım. Şöyle bir sorum olacak;

Palomino Creek'de gerçekleşen operasyonda motorumla siz PD oyuncularına yaklaştığımda senin agresif bir şekilde, ardı ardına "UZAKLAŞ!" demenle beraber Terrall Solid'in daha sakin bir yaklaşımını gördüm. Bu tip bir yaklaşımın IC bir sebebi var mı? Varsa nedir?

Çevrimdışı Frixac

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Harry Donald Lv.11
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2018, 03:07:56 »
Benim merak ettiğim bir şey vardı, nickini bilmiyordum o yüzden yazamadım. Şöyle bir sorum olacak;

Palomino Creek'de gerçekleşen operasyonda motorumla siz PD oyuncularına yaklaştığımda senin agresif bir şekilde, ardı ardına "UZAKLAŞ!" demenle beraber Terrall Solid'in daha sakin bir yaklaşımını gördüm. Bu tip bir yaklaşımın IC bir sebebi var mı? Varsa nedir?

IC olarak telsiz konuşmalarında rütbem gereği Terrall Solid'de dahil olmak üzere bir kaç kişinin emirlerini yerine getirme zorunluluğum bulunuyor, rütbeliler insiyatif kullanabiliyor.Örnek vermek gerekirse eğer aldığım emir "Herkesi uzaklaştır!" ise benim insiyatif hakkım sona eriyor, ancak emir komuta Terrall Solid'de ise istediği insiyatifi gerçekleştirebilir.Bu konunun en kısa açıklaması bu şekilde olabilir.
@Remnant VII

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2018, 09:57:19 »
Anladım, teşekkür ederim.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2018, 15:47:55 »
İki sorum olacak. İkisi de birbiriyle bağlantılı aslında. Birincisi aranan araçları bulmak için LSPD'nin araç GPS'ini takip etme sistemi var mı? Varsa bir kısıtlaması bulunuyor mu (şehir dışındaki aracın GPS'ini tespit edememe gibi)?

İkincisi ise parkedilip sistemsel olarak gizlenen araçları LSPD tespit edebiliyor mu? Örnek veriyorum bir kişi aracının içine bir sürü silah saklayıp aracı sistem yardımıyla gizliyor. Bu kişinin aranma kaydı varken LSPD aracını sistemsel olarak yollarda göremiyor çünkü gizlenmiş. Bunun bir çözümü var mı?

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2018, 16:01:23 »

İkincisi ise parkedilip sistemsel olarak gizlenen araçları LSPD tespit edebiliyor mu? Örnek veriyorum bir kişi aracının içine bir sürü silah saklayıp aracı sistem yardımıyla gizliyor. Bu kişinin aranma kaydı varken LSPD aracını sistemsel olarak yollarda göremiyor çünkü gizlenmiş. Bunun bir çözümü var mı?

Bildiğim kadarıyla örneğin LSPD evini bastı, ve evin önünde parklı araç gizlenmiş bir şekilde duruyor ise yönetici veya yetkili insiyatifine göre çıkarıp araç aranabiliyor.

Çevrimdışı Frixac

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Harry Donald Lv.11
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2018, 22:52:53 »
İki sorum olacak. İkisi de birbiriyle bağlantılı aslında. Birincisi aranan araçları bulmak için LSPD'nin araç GPS'ini takip etme sistemi var mı? Varsa bir kısıtlaması bulunuyor mu (şehir dışındaki aracın GPS'ini tespit edememe gibi)?

Aslında hayır, araçların gps rollerini gerçekleştirmiyoruz ve aynı şekilde elimizde araç tespiti için bir sistem de bulunmuyor.Ancak benim de bulunduğum SLO rütbesi, çavuş ve teğmen rütbesindeki oyuncular operatör rolleri ile MDC (LSPD'nin bilgi sistemi) üzerinden kişiyi sorgulayabiliyoruz.Sorgulanan kişinin evlerini, araçlarını -Araçların gizli olup olmadığını- işyerini ve telefon numaralını öğrenebiliyoruz yanı sıra telefon numaranızdan rütbe sınırlamasıyla birlikte gps takibi yapabiliyoruz  araç bulmamız gerekirse de devriye atıyor yada araç plakasını alabildiysek sahibine aranma ekliyoruz.Araçla polisten kaçtıktan sonra araçtaki illegal maddeleri aktarıp gizleyebilir ancak araçta illegal madde olduğundan eminsek ve kişi aranan aracı NON-RP şekilde sistem kullanarak gizlemeye çalışıyorsa adminlere ulaşarak aracı getirtiyoruz ya da role dökerek kişinin aranması dışında mülklerinin ve araçlarının aranmasıyla gerekli işlemleri uyguluyoruz.

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 11 Mart 2018, 04:27:18 »
Polis memurundan şikayetçi olmak için nereye başvurmamız gerekiyor IC olarak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 11 Mart 2018, 10:37:37 »
LSPD'nin OOC kinleri ve bazı şeyleri yediremeyip hata aramasının sebebi nedir?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #9 : 11 Mart 2018, 10:39:22 »
Ayrıca TS3'ü telsiz şeklinde kullanmalarını saçma buluyorum. (Yanlış biliyor olabilirim. Öyle duyum almıştım.)TS3 olmadan LSPD 'de rol yapılamıyor mu? Şimdiden teşekkürler.