Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Legal Rol Yapmak İçin Toplanalım Mı?

Başlatan Miepha, 09 Mart 2018, 16:05:47
Okunma sayısı 765 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2020, 21:29
Toplam oynama: 23 gün, 3 saat
Birlik: *** ***** **rde
Ynt: Legal Rol Yapmak İçin Toplanalım Mı?
« Yanıtla #10 : 11 Mart 2018, 15:13:46 »
Ek olarak, sunucuda dönen hatalı rollerin başında mafya ya da çeteci grupların sokakta ben "mafyayım, çeteyim" modunda gezmesi geliyor. Hiçbiri gündelik hayatını sürdürmüyor, korkusuzca yaptığı kirli işlerin arkasında duruyor. İlk önce bunun önüne geçilmeli. Departman sokak devriyelerini artırıp bu tipleri anında paketlemeye başlasa bir süre sonra bu sorun da aşılır gibi geliyor.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2018, 15:43:05 »
Evet. IC duruma OOC çağrı yapıyoruz çünkü oyunda kimin legal olduğu hiç anlaşılmıyor. Ben nereden bileyim yemek yemeye gittiğim mekanın bir mafyanın legal front'u olduğunu? Çok rica ediyorum şöyle yılların emektar rolcüsü, sunucuların aranan adamı gibi konuşmayın, aşırı irrite edici oluyorsunuz.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #12 : 11 Mart 2018, 15:52:07 »
Just stop, please.

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 11 Mart 2018, 16:39:32 »
Evet. IC duruma OOC çağrı yapıyoruz çünkü oyunda kimin legal olduğu hiç anlaşılmıyor. Ben nereden bileyim yemek yemeye gittiğim mekanın bir mafyanın legal front'u olduğunu? Çok rica ediyorum şöyle yılların emektar rolcüsü, sunucuların aranan adamı gibi konuşmayın, aşırı irrite edici oluyorsunuz.
Öyle bir iddiam olmadı, bu oyunu oynayıp yıllarını vermiş olmanın övünülecek şeyler olduğunu, bu oyunda harcanan zamanın emek adı altına girebileceğini düşünmüyorum ki öyle çokta rolde zaman harcayan biri değilim. Durum böyleyken bana böyle bir yakıştırma yapmanda doğru değil, sen fikrini paylaşıyorsun ben fikrimi paylaşıyorum tartışma alanı bölümü adı altında değil mi? Genel olarak benzer düşünüyoruz ancak ben bunun foruma yansıtılmasının saçma olduğunu belirttim, defalarca bu yapıldı ve hiçbir yere varılamadı.
silinen kısım
Gittiğiniz yer mafyanın legal frontuysa orada size ona göre muamele yapılır, adı üzerinde "legal bir işletme",hesabı istediğiniz vakit size kutunun içinde yüzbin dolarlık senet üzerinde mermi göndereceklerini sanmıyorum.
Böyle bir şeyi yapan olmuş, öyle bir durumla karşılaşırsanız uzaklaşın derim.  :-\

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cho Hobbison Lv.16
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Şubat 2024, 23:54
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2018, 16:44:39 »
Burdayım.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #15 : 11 Mart 2018, 17:09:38 »
IC ya da OOC çağrı hiçbir şey ifade etmiyor. Bir çok kişiyle konuştuk bunun için. Sözde herkes geliyordu. Artık benim de umrumda değil kim legal, kim illegal rol yapıyor. Biz legal ortamı yaratmaya çalışırken boş destek mesajı atıp en ufak desteği göstermeyenler 1 hafta sonra "legal rol yok yeeea" diye çırpınmaya devam etsin.

Ayrıca ben sana bir yakıştırmada bulunmadım. Konudaki tavrın bana neyi gösterdiyse onu yazdım.

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 11 Mart 2018, 17:19:57 »
IC ya da OOC çağrı hiçbir şey ifade etmiyor. Bir çok kişiyle konuştuk bunun için. Sözde herkes geliyordu. Artık benim de umrumda değil kim legal, kim illegal rol yapıyor. Biz legal ortamı yaratmaya çalışırken boş destek mesajı atıp en ufak desteği göstermeyenler 1 hafta sonra "legal rol yok yeeea" diye çırpınmaya devam etsin.

Ayrıca ben sana bir yakıştırmada bulunmadım. Konudaki tavrın bana neyi gösterdiyse onu yazdım.
@cho95 bu konu hakkında çok fazla destek verecebileceğini söylemiş, yaratıcı bir fikriniz varsa ona iletin derim. Güzel bir şeyler çıkarsa biz de oyundan rollerinize dahil oluruz, yapacak bir şeyler arıyoruz. Konuda bahsedilen o artık baygınlık getiren ağır illegal rollere bulaşmak istemediğimiz için boşta kalıyoruz genelde. İşlek bir bar, kafe herhangi bir işletme ya da daha yaratıcı bir şeyler ortaya çıkarsa boştaki zamanımızı orada harcayabiliriz, fena olmaz  ;D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #17 : 13 Mart 2018, 13:27:03 »

Haklı isyan.