Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oyun açılıyor ve kapanıyor

Başlatan ALP2004, 26 Nisan 2019, 18:21:27
Okunma sayısı 749 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALP2004

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Nisan 2020, 12:37
Toplam oynama: 7 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Oyun açılıyor ve kapanıyor
« : 26 Nisan 2019, 18:21:27 »

Karakter Adınız: Kappity Mclarth
Oyundaki Leveliniz: Level 8
İşletim Sisteminiz: Windows 10
Sorununuzu bize belirtiniz(ayrıntılı bir şekilde):oyuna giremiyorum silip temiz oyunla bile denedim olmuyor bazen direk bazense sanp yazısını gördükten sonra crash yiyorum
Sorunla ilgili varsa fotoğraflarınız : yok
Kullandığınız modlar nelerdir? colormod texture mod ,ses modu
Son olarak eklemek istediğiniz şeyler: Cevabınız.

Çevrimdışı 123yuıj

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 01 Ağustos 2019, 22:56
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
Ynt: Oyun açılıyor ve kapanıyor
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2019, 18:25:58 »
GTA'nın kurulu olduğu dosya dizinini aç. Teker,  teker SAMP ve GTA ".exe" larına sağ tıkla uyumluluğu "Windows98/me" yap ikisine de bu uyumluluk ayarlarını yaptıktan sonra oyuna girebilirsin.  :)

Çevrimdışı ALP2004

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2019, 18:34:38 »
GTA'nın kurulu olduğu dosya dizinini aç. Teker,  teker SAMP ve GTA ".exe" larına sağ tıkla uyumluluğu "Windows98/me" yap ikisine de bu uyumluluk ayarlarını yaptıktan sonra oyuna girebilirsin.  :)

Açılmıyor yine de crash yiyorum.

Çevrimdışı MIGHTY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shaw Lecter Lv.21
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Ocak 2024, 11:19
Toplam oynama: 131 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2019, 20:39:55 »
user filesi sil sorun düzelicektir eğer tekrar devam ederse girmemeye komple sil geri yükle

Çevrimdışı ALP2004

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2019, 22:29:50 »
Her türlü şeyi denedim gene olmadı çok saçma 8 seviye olduğum oyunu bırakmak zorunda kalacağım galiba

Çevrimdışı Nalsra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Kasım 2021, 11:05
Toplam oynama: 178 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2019, 01:57:55 »
GTA'yı bilgisayarınızdan tamamen kaldırmanız gerekmekte, fakat denetim masasından yaparsanız dosyaların bir kısmı durduğu için işe yaramaz, internetten Revo Uninstaller adlı programı indirerek kaldırmalısınız, ondan sonra Win+R tuşlarına basarak gelen çalıştır penceresine %temp% yazmalısınız ve karşınıza çıkan bütün dosyaları silmeli (silinmeyen dosyalar kalsın sorun olmaz) ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp oyunu kurmalısınız.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2019, 12:06:53 »
Yüklediğin texture modunu bir şekilde silmen gerekir. Silemezsen internetten gta3.img yi orijinal olarak indir.

GTA'yı bilgisayarınızdan tamamen kaldırmanız gerekmekte, fakat denetim masasından yaparsanız dosyaların bir kısmı durduğu için işe yaramaz, internetten Revo Uninstaller adlı programı indirerek kaldırmalısınız, ondan sonra Win+R tuşlarına basarak gelen çalıştır penceresine %temp% yazmalısınız ve karşınıza çıkan bütün dosyaları silmeli (silinmeyen dosyalar kalsın sorun olmaz) ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp oyunu kurmalısınız.
Bunun ne alakası var?

Çevrimdışı ALP2004

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 27 Nisan 2019, 12:32:34 »
Yüklediğin texture modunu bir şekilde silmen gerekir. Silemezsen internetten gta3.img yi orijinal olarak indir.

Bunun ne alakası var?

Olsada olmasada oluyor zaten modloader ile yükledim kolay olsun diye

Çevrimdışı Nalsra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Kasım 2021, 11:05
Toplam oynama: 178 gün, 10 saat
« Yanıtla #8 : 27 Nisan 2019, 13:13:26 »

Bunun ne alakası var?
Temiz kurulum kardeşim o, modlardan dolayı biriken dosyalardan da oyun acılmayabiliyor.

Çevrimdışı ALP2004

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 27 Nisan 2019, 15:57:36 »

Bunun ne alakası var?
Temiz kurulum kardeşim o, modlardan dolayı biriken dosyalardan da oyun acılmayabiliyor.

Deniyeceğim.