Benim sözüm herkes'e değil bak kişi polis pizzacıdan geçerken herkese CR atıyor neden yapıyorsun yaptığın Non-RP diyorum kişi ise OOC yalan atmaya başlıyor sonra beni IC kovalamaya çalışıyor yakalamıyıncada sen Retarded yaptın ben işte bu tipleri için açtım konuyu
Böyle saçma sapann davrananlar var ise şikayette bulunabilirsin, ama yeri burası değil.
Idlewood bölgesinde bulunan hatalı park edilmiş araçlar için dün yaklaşık on beş dakika önceden uyarı vermeye başlayarak Idlewood'u temizlemeye başladım. Bir aracı çekiyorum, ikinci olarak başka bir araç gelip gene aynı yere park ediyor ya da yolun ortasına bırakıyor. Idlewood'da koskoca iki tane park yeri bulunuyor. Neyse ki hâlâ inatla kaldırıma, saçma sapan yerlere park etmeye devam ediyorlar. Bunu çözümü departmanda değil, bunun çözümü oyuncu kitlesinde. Araçların çekildiğini görüyor, hâlâ uyarı vermeye devam ediyorum; hala kaldırıma park etmiş, orada birileriyle sohbet etmeye, muhabbet etmeye çalışıyor. Bunları departmana değil, oyuncu kitlesine iletmelisin.