Onite drift atılmayacağını söylemiştin bu birlikte, ama sunucuda 7/24 drift atan birini almışsın birliğe ve tanıtımda driftler görüyorum :/
Birlik lideri olarak buna cevap vermesi gereken kișinin ben olduğumu düșünüyorum. Discord kanalında OniTe bununla ilgili konuștuğu sırada ben de orada bulunuyordum ve söylediği șey gayet doğru. Birlik, bir "drift" birliği değil. Bu sunucu içerisinde sürekli drift atan bir kișinin birliğe alınmasıyla değișecek bir șey de değil. Bir birlik olunması, kișilerin her davranıșıyla her rol gerçekleștirmesiyle șekillenebilecek bir șey değil. Kișinin kendi rolüdür. Birliğin tamamen illegal üzerine kurulu, sokaklarda salakça "drift" atmayan, kendi içine kapanık bir birlik olacağını zaten belirtmiștim. Bir birliği yargılayacaksanız önce iki günde bir birlik açıp kapatmayacaksınız ya da o birliğin toplandığı zaman gerçekleștirmiș olduğu rollere göz atacaksınız. Birliğe kim dahil oldu, olmadı burası sizi alakadar eden bir konu değil. Son olarak șunu da belirtmek isterim ki, "drift" hakkında yalnızca "yarıș türleri" kategorisi altında kısa bir bilgilendirme verildi. Sanıyorum ki, bununla da bir drift birliği ilan edilmemiz saçmalıktan ibaret. Iyi günler, iyi forumlar.