Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucuda rol dönüyor mu sizce?

Başlatan NiceRole, 08 Mart 2018, 20:36:51
Okunma sayısı 1247 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Sunucuda rol dönüyor mu sizce?
« : 08 Mart 2018, 20:36:51 »
Hmm, güzel soru.. Sunucuda rol dönüyor mu.. Bilmem, sence her gün kulağına metal lazım mı diye fısıldayıp mafya birliklerinin ahkam kesmesi rol mü sence? Ya da zar yüzünden dolup taşan forum şikayetleri. Sunucuya legal rol getirmeye çalışan arkadaşların PAT! diye haraç alarak önlerinin kesilmesi.. İdle'da bir kadın görünce nevri dönen ve kızı kapmaya çalıştığı esnada karşı çıkan herkese idle'dan çıktığı vakit DM atanlar. Bu durumdan sıkılmadınız mı? Ben şahsen söyleyeyim. SIKILDIM! Bu yargıyı nasıl yıkabiliriz? Rina böyle kitle yüzünden yok olacak bir sunucu değil, yönetim olsun, sunucuya rol getirmeye çalışan arkadaşlar olsun. Bunu nasıl yıkabiliriz, bu rolün önünü nasıl açabiliriz? Şimdi diyecekler birader beğenmiyorsan /q. Ben eğlenmeniz için çabalamak istiyorum, pes edip /q atmak değil, hadi bekliyorum senin yorumunu.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Ynt: Sunucuda rol dönüyor mu sizce?
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2018, 20:52:28 »
Şimdi güzel diyorsun dediklerine katılıyorum nasıl katıldığımı da şöyle açıklamak isterim. Sunucuda silah NPC'den alınıyor, oyuncu Gold vip ise günde 5 adet alıyor. Şimdi diyecekler silah onayı var zaten herkes alamıyor. Ne olursa olsun her birlikten 5 kişi bu yetkiye sahip olsa bu aşırı fazla silah demek. Öncelikle illegalin önü kesilmeli demiyorum ama bir takım engeller çıkmalı mesela @Abarti
ben kendi adıma emeklerini görüyorum duyuyorum. Sunucuyu rahatlatmaya çalışıyor açık ve net. Burada hâla LSPD'yi yenebileceğini düşünen adamlar var. 2018 beyler kendinize gelin attığınız adımdan aldığınız nefesten haberleri oluyor. Kendi gördüğüm sorunları sıralamak gerekirse;

1- Yanlış silah politikası
2- İllegal birlik yöneticilerinin(hepsi dahil değil) uyguladığı fevri ve yanlış hareketler
3- Sunucuda ki illegal kesimin yüzde seksenlik kisminin illegal rol yapmayı bilmemesi.

Daha fazla sıralayabilirim ama şuan mobildeyim. Ben açıkça bu sunucunun iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum. @Hera bunun için uğraş gösteriyor ama oyuncu kısmının yardımcı olması lazım illegal demek Richmanda silahla gezmek, caddede çatışmakla olmaz. Bu yazı illegali eleştirir gibi oldu ki evet illegali eleştirdim. Diğer konularıda kısa kısa konuşayım. Dolandırma olayı tamamen kişilik meselesi kişiliksiz insanların yaptığı hareketler bunun önünü kesmenin bir yolu yok. Kadın karakter görünce kendi kaybeden insanlarda gerçekte bir kızın elinin tutmamış asosyal insanlardır. Emin ol bunların erotik bir rolde mastürbasyon bile yapıyordur.

Bunun önüne geçmenin tek yolu bilinçlendirmek insanları. Ve yaptırımları en üst seviyeye çıkarıp politikalarda yenileme yapmak. Biraz uzun oldu okumayan arkadaşlar için özet geçmek gerekirse rol yapmak sadece t den yazı yazıp asabi rol yapmak değildir. Ufkunuzu geniş tutun düşünün.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2018, 21:05:57 »
Ya beyler sizce de artık sıkmadı mı bu olay? Sunucuda rol falan yok çıkarın aklınızdan öyle şeyleri. Yönetim ne kadar uğraşsa da oyuncu kitlesi kendi başına çabalamadığı sürece öyle yan gelip yatmakla olmuyor. Herhangi bir önerinizi bekliyorum, konuşalım, sohbet edelim, fikirlerinizi alalım. Biliyorum, bu olaydan sizde sıkıldınız.

Çevrimdışı baba34

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2018, 21:09:07 »
Sistemleri güzel. Orasına bir şey dediğim falan yok. Sunucuda şöyle bir kitle kafası var, oh şunların postuna sallayayım biraz ego kasayım. Şahsen şu an ki Çete&Mafya berbat durumda. Biz ekip olarak sunucu kalitesini ortaya çıkarabildiğimiz kadar çıkardık. Bir atın 66 kromozomu varken 64 kromozomlu atlarla çiftleşerek 65 kromozomlu değişik şeyler doğurabiliyor. Bana soruyorsanız sunucuda aktif "roleplay" ortamı oluşturmak isteyen arkadaşların hevesi oldukça kırılıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2018, 21:09:57 »
Gayet güzel rol dönüyor. Bazı birlikleri çekemeyenler birazcık üzülse de gerçek bu. Kafasını Idlewood'dan çıkarabilenler demek istediğimi anlayacaktır.
Düzenleme: Yanlış anlaşılmasın buradaki kişilere söylemiyorum. Hala bat ile köşe tutanlar var. Bunu eleştiriyorum.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2018, 21:13:15 »
Gayet güzel rol dönüyor. Bazı birlikleri çekemeyenler birazcık üzülse de gerçek bu. Kafasını Idlewood'dan çıkarabilenler demek istediğimi anlayacaktır.
Şimdi, sunucuda rol dönüyor tamam. Fakat senin OOC'den planladığın arkadaşlar arasında dönüyor. Server çapında dönüyor mu sence? Etrafına bir bak bakayım, tab tuşuna bas ve insanları teker teker say. Yarısı kamyonculuk kasıyor, bir bölümü hapiste, bir bölümü LSPD, bir bölümü zaten full mafya. Kendi yaptığın rolleri sunucuda gayet iyi rol dönüyor diye söylersen, olmaz yani. Söyleyeyim dedim.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2018, 21:20:28 »
arkadaşların/tanıdığın insanlar yoksa rol falan olmuyor sunucuda, zorlamayın. ha, oluyor ama ona da rol diyemiyoruz. kalite.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2018, 21:23:08 »
Ben bu sunucuya 0 ooc arkadaşla girdim. Hala da ts dışı tanımadığım insanlarla rol yapıyorum. Aralık ayından beri oynuyorum hatırlatayım. Bence dediğiniz kadar sıkıntılı değil. Zamanla aşılacak şeyler bunlar.

Çevrimdışı seckinn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mayıs 2020, 21:29
Toplam oynama: 23 gün, 3 saat
Birlik: *** ***** **rde
« Yanıtla #8 : 08 Mart 2018, 21:27:06 »
Kendi arkadaş ortamınızla rol yapın, güzel bir karar alın ve rol kalitesinin kötü olduğunu farkettiğiniz kişiyi IC olarak umursamayın, takmayın ya da ortamınızdan uzaklaştırın. Bu sayede çevrenizde kalan arkadaş grubunuz dışındaki yeni oluşmaya başlayan kitleyle gayet güzel roller çıkarabilirsiniz. Bunu yapmak çokta zor değil. Biz ufaktan başarıyoruz diye düşünüyorum. Gerçek hayat gibi düşünerek davranın, davranışlarından hoşlanmadığınız insanlardan uzak durun, uzaklaştırın. Agresif olmayın. Biri sizin arkanızdan küfür etti diye küçük düşmezsiniz, biri size tokat attığında, yumruk attığında arkanızı dönüp giderseniz yine küçük düşmezsiniz. Bunlar aşılması basit ve rollere kalite katacak şeyler.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2018, 21:31:05 »
Zamanla aşılacak şey dediğiniz olay sunucuyu ele geçirdi desek yeridir. Yan gelip yatarak "zamanla geçer ya boş ver gelip geçer" demekle olmaz bence. Oyuncuların kendi arasında çırpındığını gören yönetim, illa ki bir şeyler yapaktır. Yani, öyle umuyorum.