Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Roller hakkında

Başlatan Salvo, 08 Mart 2018, 15:25:56
Okunma sayısı 838 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Salvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ocak 2020, 00:55
Toplam oynama: 13 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Roller hakkında
« : 08 Mart 2018, 15:25:56 »
Arkadaşlar bence artık herkes şu ağır abi rollerinden kaçınmalı Pizza stack önünde herkes gelip sadece en büyük benim havasındalar İllegal ortam çok olduğu için bu oluyo olabilir belki ama sunucuda sadece herkes kesip biçiyor bu aralar başka hiç bir rol olmuyor sebebi belkide biz olabiliriz,ama biraz daha eğlenmeye yönelik olabilir çünkü sabah giriyorum  bi çoğu kişi ya para kasıyo oluyor yada ahkam kesmekle uğraşıyor hiç görmedim kendi halinde eğlenen bir grup 1 haftayı geçiyor sanırım hiç bir oluşuma dahil olmadım çünkü dediğim gibi sadece ahkam kesmek üzerine rol yapılıyor LSPD görünce kaçmayan çok nadir kişiler var biride demiyorki durayım adamlara rol çıksın eğlenelim tadı çıksın diye.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Ynt: Roller hakkında
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2018, 16:12:21 »
Güzel yazmışsın ama o tipler foruma hiç uğramıyor.

Çevrimdışı Salvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2018, 16:23:20 »
Güzel yazmışsın ama o tipler foruma hiç uğramıyor.

Bende öyle düşünmüştüm zaten uğrasalar o şekilde olmazlardı.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2018, 16:36:37 »
Emin ol karakterlerini bile bağlamamışlardır. 3-6 Mafia oluşumunun üyeleri genellikle oyunda her türlü kural ihlali yapıp, forumda kendilerine açılan şikayetlere cevap vermeye tenezzül etmiyorlar. Aldırmamak lazım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Kasım 2019, 18:25
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2018, 16:43:07 »
Bu dediğin insan tiplerinin bir de yaptiği şu roller vardir.
1-Idlewood da gördüğü her kadin karakterle sevismek isterler ve bunu dile getirirler.Bazenleri evlenme teklifi ettikleri bile olur ilk kez görmelerine rağmen.
2-Rol bilmezler,biliyormuş gibi davranip bilmeyen birini görünce aşagilarlar ve egolarini tatmin ederler.
3-Saygidan yoksunlardir bunlari /pm yoluyla uyarsan bile en iyi sen mi biliyorsun veya ben bilmiyor muyum?Gibi sacma laflar ederler.Bunlarla rol yapmayin gerektikce muhattap olun.

Çevrimdışı Salvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2018, 16:53:29 »
İyi hoş diyosunuzda ben sıkıldım biraz Idlewood'da kaliteli roller dönsün istiyorum yani elimden gelse ben yapıcam anca yapabildiğimi şu koyarım boombox'u açarım şarkıyı zaten gelen gider oluyor role gire gire 1-2 emote'de anlaşılıyor kimin ne olduğu olmadığı yani siyahi karakter açtığıma pişman olacağım neredeyse o bahsettiğimiz adamlar direk şöyle geliyor
[Heey adamım naber,bak şu beyazlar bize bakıyor gidip küfrediyor vs. vs. ]

Çevrimdışı Skyline

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2018, 19:22
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2018, 17:00:52 »
Arkadaşlar bence artık herkes şu ağır abi rollerinden kaçınmalı Pizza stack önünde herkes gelip sadece en büyük benim havasındalar İllegal ortam çok olduğu için bu oluyo olabilir belki ama sunucuda sadece herkes kesip biçiyor bu aralar başka hiç bir rol olmuyor sebebi belkide biz olabiliriz,ama biraz daha eğlenmeye yönelik olabilir çünkü sabah giriyorum  bi çoğu kişi ya para kasıyo oluyor yada ahkam kesmekle uğraşıyor hiç görmedim kendi halinde eğlenen bir grup 1 haftayı geçiyor sanırım hiç bir oluşuma dahil olmadım çünkü dediğim gibi sadece ahkam kesmek üzerine rol yapılıyor LSPD görünce kaçmayan çok nadir kişiler var biride demiyorki durayım adamlara rol çıksın eğlenelim tadı çıksın diye.

Sunucudaki kitle malesef bu tür düzenlemeleri kaldıramaz, üzülerek söylüyorum ki, oyuncuların genel kafa yapısı elimde silah olsun, gidip birilerini soyayım, sokakta çatışayım polisten kaçayım tarzında.Değişik rolleri kaldıramıyor malesef.Fakat, eminim ki bu durum da fazla sürmez.Oyuncular günden güne kendini bir nebze de olsa geliştiriyor.Umarım, daha fazla geliştirirler...

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2018, 17:01:26 »
Bu tip şeylerden kaçınmak istiyorsan ya siyahi rolünü bırak, ya da Idlewood'da takılmayı. Başka yolu yok bunun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 08 Mart 2018, 17:33:47 »
Idlewood daki evlerin rollere dahil edilmesi gerekiyor. Oradaki evimin bahçesine en yakın zamanda obje eklemesi yaptıracağım. Millet hep sokakta değil evlerinin bahçesinde de rol yapması gerekiyor bence.

Çevrimdışı Miepha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2019, 12:15
Toplam oynama: 72 gün, 18 saat
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2018, 17:50:57 »
Şöyle tiplerde var, anlatıyorum.

* Mafia skini alıp, /smoke 2 çekip, düzgünce role girdiğinde sana posta koymaya çalışanlar.
* Kaslı bir skin var ya onu alıp kendini Los Santos'un KRALI sananlar.
* "Metal lazım mı?", "Bir şeyler lazım mı?" diyerek kulağa fısıldayanlar.(Şahsi olarak pek hoşlanmıyorum. Köşeye git sat, köşeye gidip satanlarda var.)

Bu yazdıklarımda herhangi bir olumsuz bir şeyim yok. Gerçek hayat böyle değil arkadaşlar. Bu tarz rol yapanlar varsa kendini düzeltebilir.