Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Toplu|CK Talebi

Başlatan susucan, 22 Nisan 2019, 10:16:06
Okunma sayısı 1361 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Toplu|CK Talebi
« Yanıtla #30 : 23 Nisan 2019, 11:12:10 »
Orda ben yoldan geçmek için izin istiyorum videoda da gözükmekte. arkadaş /do ile sürekli fear rp diyip duruyor bende hala geçmek için izin istiyorum fakat /do yazıp duruyor ardından ben olay yerinden ayrılıyorum ss'de de gözükmekte olay ile hiçbir alakam yoktur.
Aaaa ben aptalım değilmi? O yüzden onların çetesindesin Ben aptal olduğum için bu yorumu anlayacak IQ yok

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 23 Nisan 2019, 11:13:43 »
Yokuş çetesi sizin değildir başkasının onaylı bölgesinde hood seninmiş gibi adamlardan fear rp yapmasını isteme orda yokuş çetesi birliğinden kimse yok ve birligin senin kirli göl haydutları, ona göre yapıcaksın rolunu.
Aaaaa ben bu yoruma inanacak kadar aptal bir malım ve Sizin dediğiniz yalanlara inanacağım ve kanacağım Orada Darel Cory adlı arkadaşımız yoktu ben aptal olduğum için bunu anlamayacağım

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 23 Nisan 2019, 11:14:26 »
Arkadaşlar olayı çok yanlış anlamış, başkasının hooduna gidip bu hood bizim diyince hood sizin olmuyor.
Ayrıca başkasının hoodunda size karşı Fear-Rp uygulamak zorunda değiliz.
Keşke biraz olaylara yapıcı gözle baksanız da kuralları güzelce öğrenerek rollere girşiseniz.
Neyse son söz yetkililerde, hakkaniyetli bir karar vereceklerinden şüphem yoktur.
İyi oyunlar, iyi forumlar.
Senin sözüne inanacak kadar aptal biriyim evet Doğrudur Orada Darel Cory yoktu ve Biz Fear-RP uyguluyorduk He-he-hehehehe

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 23 Nisan 2019, 11:15:05 »
Ck izniniz yok+silahla sıktığıma dair kanıtınız yok ve o gün yanımda silahım yoktu+alt klan diye birşey yok kendinizi kandırmayın asıl orada başkasının Hood bölgesine gelerek sizin Fear Rp yapmanız gerekiyor+Hood sizin değil.
Ben aptalım değilmi video var Ama silahi görmüyecek kadar aptalım evet kardeşim doğruları anlatıyorsun şuan CK İznini geri çekiyorum he he he

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 23 Nisan 2019, 11:16:35 »
Yoldan geçiyorum bunlar yok fear rp yok alt klan anlamış değilim hoodlu yoldan geçmek yasakmı?(Olayla alakam yoktur).
Aaaa ben aptalım sayi bunu anlamayacak kadar hemde IQ um - lerde heralde Oyüzden onların çetesindesin ve  bizim hood'umuzdasın

Çevrimdışı Thetnos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mart 2023, 23:52
Toplam oynama: 40 gün, 9 saat
« Yanıtla #35 : 23 Nisan 2019, 15:13:05 »
Barış NC atmışsın, CK talebini geri çekmen gerekir.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 23 Nisan 2019, 17:05:26 »
Barış NC atmışsın, CK talebini geri çekmen gerekir.
- Öyle bir kural yok CK Talebini geri çeksemde Rebecca Alex gibi isimlerin tekrardan açma izni var

Çevrimdışı Nalsra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Kasım 2021, 11:05
Toplam oynama: 178 gün, 10 saat
« Yanıtla #37 : 23 Nisan 2019, 21:32:51 »
Merhabalar, ben Yokuş Çetesi'nden bir yetkiliyim.
Kişilerin 'alt klan' diye bahsettikleri Dost Çete mevzusu. Tabii dost çete diye hooduna girmek yanlış bir durum. Hood Kirli Göl Haydutları'na ait olmadığından dolayı kişilerin FEAR-RP yapmasına gerek yok diye düşünüyorum.

Ayrıca olay anında bizim hoodumuzda çetemizin bir üyesi olan 'Darel Cory' varmış. Darel varken hood'da ateş açtığınız görülüyor. Bu da yanlış bir hareket bence.
Darel Cory adlı kişi geldiğinde bize dair 1 tek kelime laf söylemedi Yokuş Çetesinden olduğuna dair, olayın sonlarına doğru söyledi ve biz bunu öğrendiğimiz anda geri çekildik, kişi bize baştan IC olarak hood sahibi çeteden olduğunu belirtseydi biz anında geri çekilirdik.

Çevrimdışı New Mexico

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 18:13
Toplam oynama: 285 gün, 9 saat
« Yanıtla #38 : 24 Nisan 2019, 01:33:46 »
Bir dakika birşey sorucağım resimler'de ve videoda benim elimde silah görülmemekte ve ben ile Jack Conner izlemeye geldik sadece 1 fotoğrafta varız o da motorun üstündeyiz diğer fotoğraflarda yokuz video'dada silah çektiğimiz görülmemektedir.(Jack Conner. Gizli 592835)

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 24 Nisan 2019, 08:44:27 »
Merhabalar, ben Yokuş Çetesi'nden bir yetkiliyim.
Kişilerin 'alt klan' diye bahsettikleri Dost Çete mevzusu. Tabii dost çete diye hooduna girmek yanlış bir durum. Hood Kirli Göl Haydutları'na ait olmadığından dolayı kişilerin FEAR-RP yapmasına gerek yok diye düşünüyorum.

Ayrıca olay anında bizim hoodumuzda çetemizin bir üyesi olan 'Darel Cory' varmış. Darel varken hood'da ateş açtığınız görülüyor. Bu da yanlış bir hareket bence.
Darel Cory adlı kişi geldiğinde bize dair 1 tek kelime laf söylemedi Yokuş Çetesinden olduğuna dair, olayın sonlarına doğru söyledi ve biz bunu öğrendiğimiz anda geri çekildik, kişi bize baştan IC olarak hood sahibi çeteden olduğunu belirtseydi biz anında geri çekilirdik.
Söylememesi önemli değil sizin orada yokuş üyesi varken havaya sikmaniz fear-rp sır ck izniniz elimize geçer