Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Teknik Destek > Konu > Sil > Olmadı mı? > O zaman bunu sil.

Başlatan captain worphine, 21 Nisan 2019, 20:17:49
Okunma sayısı 475 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Drillo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 24 Aralık 2023, 16:57
Toplam oynama: 76 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Teknik Destek > Konu > Sil > Olmadı mı? > O zaman bunu sil.
« Yanıtla #10 : 22 Nisan 2019, 21:10:04 »
Bence kişiler hakkında "bu konu hakkında hiçbir şey bilmeyen" gibi bir tabir kullanmak yanlış. Kişiler size en yakın çözümleri ulaştırmaya çalışıyor. Üstelik bunu teknik destek moderatörü olarak söylüyorum. Moderatörlüğümden dolayı teknik destek kategorisini sıkı takip etmem gerekiyor. Size verilen çözümün sonuç vermesi yada vermemesi önemli değil. Tabii bazı zamanlar konu hakkında birşey bilmeyen olarak adlandırdığımız kişilerin verdiği çözümlerde işe yaramaktadır. Önemli olan o kişilerin, size yardım etme düşüncesiyle iyi niyetli bir yaklaşım sergilemeleridir. O insanlar konunuza yorum yazmak zorunda değil. Fakat yine de yardımcı olmaya çalışıyorlar. Çabalarına ve yardımseverliklerine karşılık olarak bu tarz söylemler bence yanlış bir şey.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2019, 21:51:15 »
kafalarına uçmak isterim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2019, 02:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 22 Nisan 2019, 22:16:10 »
Bence kişiler hakkında "bu konu hakkında hiçbir şey bilmeyen" gibi bir tabir kullanmak yanlış. Kişiler size en yakın çözümleri ulaştırmaya çalışıyor. Üstelik bunu teknik destek moderatörü olarak söylüyorum. Moderatörlüğümden dolayı teknik destek kategorisini sıkı takip etmem gerekiyor. Size verilen çözümün sonuç vermesi yada vermemesi önemli değil. Tabii bazı zamanlar konu hakkında birşey bilmeyen olarak adlandırdığımız kişilerin verdiği çözümlerde işe yaramaktadır. Önemli olan o kişilerin, size yardım etme düşüncesiyle iyi niyetli bir yaklaşım sergilemeleridir. O insanlar konunuza yorum yazmak zorunda değil. Fakat yine de yardımcı olmaya çalışıyorlar. Çabalarına ve yardımseverliklerine karşılık olarak bu tarz söylemler bence yanlış bir şey.
Bu konu hakkında bilgi sahibi olmayan bir insan ileti atmak zorunda değil, kimse tarafından zorlanmıyor. İnsanları ayrı bir noktaya sürüklemek yanlış ki ben teknik desteğe konu açmadım, sadece konulara atılan iletileri inceledim, saçma geldi. Burada ise saygılı bir şekilde tartışıyoruz, sorun olacağını sanmam.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #13 : 22 Nisan 2019, 23:12:46 »
oyunun mu kasıo format at düzelir knk her şeyin başı format la format at la

bkz:bilgisayar ile en ufak bağı olmayan bir diğer deyişle bilgisayar hakkında bi bok bilmeyen aptalların kendi kendine ürettikleri saçma kendileri gibi hiç bi boka yaramayan çözüm yolları.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2019, 02:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2019, 23:19:09 »

bkz:bilgisayar ile en ufak bağı olmayan bir diğer deyişle bilgisayar hakkında bi bok bilmeyen aptalların kendi kendine ürettikleri saçma kendileri gibi hiç bi boka yaramayan çözüm yolları.
Bu tür kelimeleri kullanmana gerek yok.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #15 : 23 Nisan 2019, 00:42:49 »

Bu tür kelimeler kullanmana gerek yok.