Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Destekliyormusun? Desteklemiyormusun?

Destekliyorum
Desteklemiyorum

Legaller İçin Silah(Anket Eklendi)

Başlatan POPPIN, 19 Nisan 2019, 22:47:01
Okunma sayısı 1992 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Legaller İçin Silah
« Yanıtla #30 : 20 Nisan 2019, 17:44:27 »
Gereksiz legal iseniz sırtınızı polise vermeniz gerekiyor. Boşu boşuna /ara 911 yok.
Bunu demeden önce sunucuda polislerin böyle bir çağrıya gelme hızınıda düşün ben polisi en son aradığımda olay bittikten 20 dk sonra falan geldiler
Sunucuda nereden baksan her dakika aktif 60 pd var, sen il-legalsin zaten senin ihbarına gelmemeleri gerek.

Çevrimdışı iloveu3k

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edward Troen Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2024, 23:26
Toplam oynama: 56 gün, 14 saat
« Yanıtla #31 : 20 Nisan 2019, 17:51:21 »
Evet abi desteklemeyenlerin hepsi il-legal neden "Legaller silahlı biz bunları nasıl soyucaz nasıl para kazancaz aaaa!" bide fear-rp abi karşı taraf iki üç kişi olsa tamam fear-rp yapılır ama 1v1 iken ve kişinin elinde deagle varsa ben fear-rp yapmam sonuçta eşitiz ama AK-47 olursa fear-rp yapılır ve legallerde kendilerini savunabilmeli /ara 911 yazana kadar adam seni düşürüyor yaralıdaykende /telefonu kullanamıyoruz kullansak bile pd takmıyor bilene hem legaller artar bu sistem ile. DESTEK

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #32 : 20 Nisan 2019, 20:50:10 »
Legaler silahı ne yapacak?, amerikada hangi sivilde silah gördünüz Filmer, veya dizilerden örnek alırsak.
Ne yapabilir? kendini gaspçılardan v.b savunmak için.Gidipte polise ateş açmıyacak herhalde.
Evet, kendilerini Gaspçılardan korumak için gaspçıları vursunlar Fear RP yaparak ve sen bir sivilsin legal isen silah kullanmayı nerden öğrendin? ve bir düzen var dır bu düzende PD korur LSMD sağlığı korur, sivil parasına kazanır rollünü çıkartır, illegal sivileri korur, bu düzeni bozmaya gerek var mı?
Sivil silahlanma diye bir şey var. Karşı taraf senden üstün değilse neden Fear-RP olsun ki hem? Şöyle bir örnek vereyim mesela. Diyelim ki sistem geldi ve bir Deagle sahibi oldum. Tek kişi Deagle ile beni soymaya kalktı, silahı doğrulttu. Benim silahımı çıkartmam Fear-RP midir? Bak AK çıkartırsın veya iki üç kişisinizdir tamam. Ona lafım yok ama eşit olduğumuz durumda Fear-RP'lik bir durum yok.  Ayrıca illegallerin hiçbir zaman sivili koruduğunu görmedim. Ters şeritten bana çarpıp laf yapınca silah çekenler var sunucuda.

Karşı taraf illegal işini iyi biliyor sen ise kendimi savunucam diye o silahı alıyorsun değil mi?
Sokağa çıktığında gasp edilme korkusu oluşuyorsa içinde, silahlanmaz mısın? Kurallara uyan, devletini dinleyen bir vatandaşsan illegal silah mı alırsın?

Çevrimdışı rescue2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2020, 17:40
Toplam oynama: 84 gün, 18 saat
« Yanıtla #33 : 20 Nisan 2019, 22:12:12 »
Gereksiz legal iseniz sırtınızı polise vermeniz gerekiyor. Boşu boşuna /ara 911 yok.

Çevrimdışı POPPIN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Kasım 2020, 22:50
Toplam oynama: 89 gün, 9 saat
« Yanıtla #34 : 20 Nisan 2019, 22:32:48 »
Bunu demeden önce sunucuda polislerin böyle bir çağrıya gelme hızınıda düşün ben polisi en son aradığımda olay bittikten 20 dk sonra falan geldiler

Çevrimdışı better dayz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Ocak 2022, 12:28
Toplam oynama: 90 gün, 14 saat
« Yanıtla #35 : 20 Nisan 2019, 23:57:22 »
desteklemiyorum, saçma

Çevrimdışı POPPIN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Kasım 2020, 22:50
Toplam oynama: 89 gün, 9 saat
« Yanıtla #36 : 21 Nisan 2019, 00:50:08 »
desteklemiyorum, saçma
Gerçek hayatta da var böyle şey eğer bu rp sw si ise gelmesi gerek.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 21 Nisan 2019, 09:41:02 »
Ruhsatlı silahın sadece legaller için gelmesi ayrı bir saçmalık, ruhsatlı silahın gelmesi ayrı bir saçmalık. İl-legal olmasaydım yine desteklemezdim. Departman bu şehrin Allah'ı zaten sen plakasını alma rolünü yapsan olaydan sonra adam %100 hapis yer.

Çevrimdışı MIGHTY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shaw Lecter Lv.21
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Ocak 2024, 11:19
Toplam oynama: 131 gün, 8 saat
« Yanıtla #38 : 22 Nisan 2019, 18:10:30 »
gerçek hayatta ruhsatlı silah var onuda biliyon mu

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #39 : 22 Nisan 2019, 19:24:25 »
Ruhsatlı silahın sadece legaller için gelmesi ayrı bir saçmalık, ruhsatlı silahın gelmesi ayrı bir saçmalık. İl-legal olmasaydım yine desteklemezdim. Departman bu şehrin Allah'ı zaten sen plakasını alma rolünü yapsan olaydan sonra adam %100 hapis yer.
Sadece legallere gelmesinin sebebi illegal oyuncuların aşırı fazla olması ve idare edilmesinin zor olması. Bu arada hatırlatayım. Gerçek hayatta silah almak için ruh sağlığının yerinde olması ve sicilinin olmaması gerekiyor. İllegal oyuncuların %90'ının en az bir kez IC jaile girdiğini düşünürsek sence de mantıklı değil mi?