Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Destekliyormusun? Desteklemiyormusun?

Destekliyorum
Desteklemiyorum

Legaller İçin Silah(Anket Eklendi)

Başlatan POPPIN, 19 Nisan 2019, 22:47:01
Okunma sayısı 1925 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Deucalius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Eylül 2021, 04:46
Toplam oynama: 69 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Legaller İçin Silah
« Yanıtla #20 : 20 Nisan 2019, 14:44:52 »
Legaler silahı ne yapacak?, amerikada hangi sivilde silah gördünüz Filmer, veya dizilerden örnek alırsak.
Ne yapabilir? kendini gaspçılardan v.b savunmak için.Gidipte polise ateş açmıyacak herhalde.

Çevrimdışı Kaagan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Ağustos 2024, 19:56
Toplam oynama: 95 gün, 14 saat
Alex Kenzia Lv.20
Son giriş: 21 Mayıs 2023, 20:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 20 Nisan 2019, 14:47:24 »
Legaler silahı ne yapacak?, amerikada hangi sivilde silah gördünüz Filmer, veya dizilerden örnek alırsak.
Ne yapabilir? kendini gaspçılardan v.b savunmak için.Gidipte polise ateş açmıyacak herhalde.
Evet, kendilerini Gaspçılardan korumak için gaspçıları vursunlar Fear RP yaparak ve sen bir sivilsin legal isen silah kullanmayı nerden öğrendin? ve bir düzen var dır bu düzende PD korur LSMD sağlığı korur, sivil parasına kazanır rollünü çıkartır, illegaler birliğinin rolünü çıkartır., bu düzeni bozmaya gerek var mı?

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #22 : 20 Nisan 2019, 14:47:51 »
Destekliyorum. Zamanında çok fazla Ar-Ge açıldı bununla alakalı. Biri de bendeydi. Hiç bir zaman kabul edilmedi. Edilmişse bile söylenmedi.
https://www.rina-roleplay.net/forum/index.php?topic=30339.30

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #23 : 20 Nisan 2019, 14:51:54 »
Evet, kendilerini Gaspçılardan korumak için gaspçıları vursunlar Fear RP yaparak ve sen bir sivilsin legal isen silah kullanmayı nerden öğrendin? ve bir düzen var dır bu düzende PD korur LSMD sağlığı korur, sivil parasına kazanır rollünü çıkartır, illegal sivileri korur, bu düzeni bozmaya gerek var mı?
Sivil silahlanma diye bir şey var. Karşı taraf senden üstün değilse neden Fear-RP olsun ki hem? Şöyle bir örnek vereyim mesela. Diyelim ki sistem geldi ve bir Deagle sahibi oldum. Tek kişi Deagle ile beni soymaya kalktı, silahı doğrulttu. Benim silahımı çıkartmam Fear-RP midir? Bak AK çıkartırsın veya iki üç kişisinizdir tamam. Ona lafım yok ama eşit olduğumuz durumda Fear-RP'lik bir durum yok.  Ayrıca illegallerin hiçbir zaman sivili koruduğunu görmedim. Ters şeritten bana çarpıp laf yapınca silah çekenler var sunucuda.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Eylül 2024, 22:03
Toplam oynama: 102 gün, 6 saat
Birlik: **** ******eri
« Yanıtla #24 : 20 Nisan 2019, 14:55:45 »
Legal birisi olarak bu konuyu  Destekliyorum.

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #25 : 20 Nisan 2019, 15:00:30 »
Pistol ve Shotgun için gelebilir, fazlası durumunda çok fazla ihlal olacağını düşünüyorum. Mantıklı şekilde düşünülür ve sistemi geliştirilebilirse, legal rol yapanların sayısı artabilir.

Çevrimdışı POPPIN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Kasım 2020, 22:50
Toplam oynama: 89 gün, 9 saat
« Yanıtla #26 : 20 Nisan 2019, 15:17:03 »
Pistol ve Shotgun için gelebilir, fazlası durumunda çok fazla ihlal olacağını düşünüyorum. Mantıklı şekilde düşünülür ve sistemi geliştirilebilirse, legal rol yapanların sayısı artabilir.
Colt ile Deaglede sadece geçerli olmalı çünki Shotgun gibi bi silahla İdlede rolmu yapıcan?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Ekim 2024, 23:14
Toplam oynama: 98 gün, 17 saat
Ynt: Silah
« Yanıtla #27 : 20 Nisan 2019, 15:20:04 »
Destekliyorum, aksi takdirde legaller resmen kendini gasp vb. Gibi şeylere karşılık savunamıyor.

Çevrimdışı Riva

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Elisa Riva Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 06 Haziran 2021, 20:44
Toplam oynama: 55 gün, 17 saat
« Yanıtla #28 : 20 Nisan 2019, 15:47:35 »
Colt, Deagle ( Yönetim Kararına Kalmış Bir şey ), Countgun ( Avcılık rolleri için )  bu silahlara verilebilir fazlası gereksiz.

Çevrimdışı Kaagan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Ağustos 2024, 19:56
Toplam oynama: 95 gün, 14 saat
Alex Kenzia Lv.20
Son giriş: 21 Mayıs 2023, 20:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #29 : 20 Nisan 2019, 17:15:20 »
Evet, kendilerini Gaspçılardan korumak için gaspçıları vursunlar Fear RP yaparak ve sen bir sivilsin legal isen silah kullanmayı nerden öğrendin? ve bir düzen var dır bu düzende PD korur LSMD sağlığı korur, sivil parasına kazanır rollünü çıkartır, illegal sivileri korur, bu düzeni bozmaya gerek var mı?
Sivil silahlanma diye bir şey var. Karşı taraf senden üstün değilse neden Fear-RP olsun ki hem? Şöyle bir örnek vereyim mesela. Diyelim ki sistem geldi ve bir Deagle sahibi oldum. Tek kişi Deagle ile beni soymaya kalktı, silahı doğrulttu. Benim silahımı çıkartmam Fear-RP midir? Bak AK çıkartırsın veya iki üç kişisinizdir tamam. Ona lafım yok ama eşit olduğumuz durumda Fear-RP'lik bir durum yok.  Ayrıca illegallerin hiçbir zaman sivili koruduğunu görmedim. Ters şeritten bana çarpıp laf yapınca silah çekenler var sunucuda.

Karşı taraf illegal işini iyi biliyor sen ise kendimi savunucam diye o silahı alıyorsun değil mi?