Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

¿ Green Army | Crew Of Race

Başlatan DALİ, 19 Nisan 2019, 00:45:47
Okunma sayısı 172 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DALİ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gustav Dali Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Haziran 2023, 23:23
Toplam oynama: 156 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Logan Perez Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Haziran 2023, 23:24
Toplam oynama: 7 gün, 3 saat
Volya Fomin Lv.26
Köken: Rus
Son giriş: 04 Mayıs 2023, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
¿ Green Army | Crew Of Race
« : 19 Nisan 2019, 00:45:47 »

Hız Kahkahası

10.03.1963 Gecesiydi, herkes evlerinde uyuyor dinleniyordu. Ben ise kız arkadaşımla kavga etmiş Sabre marka aracımla son hızla Las Santos'ta turluyordum. Banka önü, trafik ışınlarının altında 3 tane arabanın yan yana sıralandığını gördüm. İlk başta ne olduğuna anlam veremedim, ne yaptıklarını anlamak için yanlarına yanaştım ve bende bekleyişe koyuldum. Önce bir erkek sesi duyuldu 'Hazırsanız başlıyorum' ardından ise üçten geriye sayıldı 'Üç, iki, bir ve başla!' ne olduğunu anlamadan herkes gaza basmaya başlayınca bende o anlık heyecanla gaza sonuna kadar bastım. İkinci sırada gidiyordum ne olduğunu anlamadığım için önümde ki aracı takip ediyordum. Bankanın önünde ki otobanın sonuna geldik ve lunapark yoluna döndük. Önümde ki araç lunapark yolunun üzerinde duran banklara çarptı. Bende yoluma devam edip az ilerde ki üç,dört insanın yanında durdum. Herkes şaşkınlıkla bana bakıyordu. Üç dört saniye içerisinde arkamdan gelen iki araçta geldi ve kahkaha atmaya başladılar. Sonra herkes başıma toplanıp tebrik etti. Hala anlıyamamıştım. Sonra iki tane LSPD arabası köprüye geldi ve taserlerini çıkarttılar. 'İllegal yarıştan tutuklusunuz, eller yukarı! diye bağırıyorlardı. Herkes araçlarına binip kaçışmaya başladı. Bende kaçmak için yola koyuldum. Etrafı kapalı dar bir ara sokağa girince arabamdan inip o sokağın etrafında ki evin çatısına çıkarak orada sakladım. Şimdi ne olduğunu anlamıştım, bir illegal yarıştı ve ben bu yarışı kazanmıştım..
İki,üç, dört derken yarışlarımın sayısı On'u buldu ve artık yarış düzenlemek, kendi grubumu kurmak istiyordum

Las Santos tehlike dolu sokaklarında hız ve kahkaha dolu bir ordu kurmak için kanımın ısındığını fark etmiştim bile...

İşleyiş & Alımlar Hakkında :
Katılıcak kişilerin kuralları, en az birkez okuması gerekmektedir.
Bizim grubumuzla daha önce sözlü, veya fiziksel tartışmaya girmemiş kişiler olmalıdır.
Grubumuza katılak istiyen kişi diğer grup üyeleri tarafından onaylanmalıdır, onaylandıktan sonra grup yetkilisi o kişiyi gruba dahil edebilir.

Faaliyetler ;

İllegal Yarışlar
Spoiler:
1.Sağlıkla ilgili öneriler           
Yarış öncesi muayene olunuz. Solunum yolları ve kalp hastalıkları olanlar, yarışa katılmamalıdırlar. Yarışa uykunuzu almış ve dinlenmiş bir şekilde katılmalısınız. Yarış sabahı kahvaltınızı erken yaparak, alkollü ve gazlı içeceklerden kaçınınız. Spor ayakkabınızı mutlaka çorapla giyiniz. Ayak parmaklarınıza süreceğiniz krem, yarış sonrasında oluşabilecek yaraları önleyecektir. Yarış esnasında oluşan sağlık sorunlarında yarışı terk ederek, sağlık görevlilerinden yardım isteyiniz. Yeterli antrenman, kondisyon ve sağlık, başarılı bir koşu için şarttır. Bu konudaki mesuliyet katılımcıların kendilerine aittir.         

2.Katılımcılara Sunulacak Hizmetler            
Madalya
Düzergah boyunca ve bitiş noktasında sağlık hizmetleri
Bitiş noktasında meyve ve içecek
T-Shirt

3.Ödül
Yarıştan yarışa değişecek ödüller var.
Para ödülü ((IC)) ((OOC)).
Araba,Ev,Yat,Helikopter gibi ödüller'de olacak ilerlediğimiz zamanlar.

4.Kayıt işlemleri
((IC)) yollar'la kayıt edilecek kayıt olacak olanlar San Fiarro'da inşaat tarafların'da bizi bula billirsiniz ((PM)) yolu ile alımlar yok ((OOC)) yola alımlar yok ((IC)) beni bullarak yarışa katıla billirsiniz

5.Ödemeler ve İade
Kayıt ödemeleri her yarışmacı için 3,5 bin dolar ama bu gittik'ce artma gösterecek 5 bin dolar'da olacak zaman zaman. Yarışa kayıt olunca iade olmuyacak bunu bellirtelim.

((OOC))
Birlik tamamen yarış konsepti üzerine kurulmuştur. Birliğin genel amacı araç yarışları üzerinedir. Amacımız Las Santos'da yarışları daha keyifli bir hale getirmektir. Polis araçlarının veya LSPD'nin önünden geçmek bu birliğin konsepti içinde yer almaz. Şehrin uzak köşelerinde veya şehir dışında yarışlar düzenlenmektedir. Düzenlenen yarışların istatistikleri tutulmaktadır. Bu istatistiklerin yarışçıların kaç kez arka arkaya yarış kazandığı gibi bilgilerdir. Bu sayede daha keyifli bir yarış ortamı sağlanacaktır...

Birlik tanıtım konusu altında paylaştığımız resimleri lütfen oyun içerisine taşımayın. Özellikle polis rolü yapan arkadaşların "siz yarışçısınız aslında" diyip birlik alehinde işlem yapmamasını rica ediyoruz. Birliğimiz oyun içi renk katmayı hedeflemektedir.

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus