1-) Gerçekten böyle bir şey eklenirse çok güzel olabilir, destekliyorum.
2-) Bıçak ucuza elde edilmemeli. Yani sen AK-47 markalı silaha sahip olan birisinin bıçak ile çatışmalara katılacağını mı zannediyorsun? Daha silahı olmayanlar gidip bıçağa sarılır ondan sonra her gün millet birbirinin boğazını keser ve bin tane şikayet yağar, desteklemiyorum.
3-) RK sisteminin kalkması bir çok DM olaylarının artması gibi olaylar yaşatabilir sunucuda. Bence şu anlık gayet iyi fakat senin söylediğinin dışında yetkililer tarafından belirlenen farklı bir sistem ile ufak ayarlamalar yapılabilir belki, desteklemiyorum.
4-) Yani ne kadar gerekli tartışılır tabii ki fakat direk geniş bir hapishane mapı eklenilebilir. Yani yemek alınabilinen kantine benzer bir yeri, ekran görüntüsü attığın gibi küçük bir toplanma alanı vs. Tabii ki buralarda kimse birbirine hasar veremeyecek, destekliyorum.
5-) Ev vergisinin neresini saçma buluyorsun? Gayet iyi şu anlık, desteklemiyorum.
6-) Boombox ile sabahtan akşama kadar şarkı dinleyip "Burası güvenli bölge moruk burada rollere katılmayacağım nasıl olsa bir şey yapamazlar" gibi düşüncelerden ötürü o kadar fazla rol dönmüyor, destekliyorum.