Türkçe terim bildiğimiz üzere yasak, buna Türkçe şarkılar da giriyor. Ama mesela Las Colinas'ın Türkçe şarkısı girmiyor örnek vermek gerekiyorsa. Giriyor desek bile bugün talep ettiğim şey benzer bir şey. Yöresel ve troll içerebilecek şarkıları engellemek ve sunucu kalitesini arttırmak için uğraştığınızı biliyorum ve saygı gösteriyorum.

Sizden talebim şu;
Türkçe ile yabancı şarkılar arasındaki farklardan birisi sözlerinin taşıdığı anlamlar ve dil bilgimiz. Ben İngilizce biliyorum ama bilmeyenler de oldukça fazla (yani tam bilmeyenler). Verdiği duygu da pek aynı olmayabiliyor. Uluslararası nitelikte, yani Amerikan Pop tarzında olan ve sunucu düzenini bozmayacak şekilde olan şarkıları çalmamıza izin verin lütfen. Disko/bar/kulüp ortamında bir Ezhel - Geceler kadar güzel gidebilecek şarkı sayısı sayılı. Türkiye'ye has bir şarkı da değil, uluslararası nitelikte bir şarkı mesela.
Farklı roller gelişsin istiyordunuz değil mi? İzin verin biz de mekan/kulüp/bar açalım geliştirelim, yardımcı olun bize.
- Şarkılar belirli bir listeyle 'İzinli Şarkılar' diye paylaşılabilir veya kontrol edilebilir. Özellikleri oyunculara duyurulabilir, özelliklere uymayanlar ceza alır.
Ayrıca Gangsta tarzı havası olması da, gangster rollerine uygundur diye düşünüyorum. Bu şarkıcı yalnızca 1 örnek, daha çok var uluslararası nitelikte şarkı/şarkıcı.