V E K A L E T N A M E
Leh ve aleyhime açılmış ve açılacak olan benim de başkalarına karşı açtığım ve açacağım bilumum dava ve takiplerden dolayı
L. S. mahkemelerinin, meclislerinin, daire ve kurumlarının her bölüm ve derecesinde her şekilde temsile, haklarımı korumaya temin müdafaa ve muhafazası için uygun göreceği bütün muameleleri takip tamamlama ve bitirmeye, yeniden dava açmaya, ihalenin feshi davası açmaya, kendi imzası ile gereken dilekçe ve belgeleri yazıp ilgili olduğu daire ve kurumlara vermeye, tebliğ ve tebellüğe, ihtiyati ve icrai haciz ve tedbir kararları almaya, tedbir ve haciz koymaya ve kaldırmaya, kararların açıklanmasını ve düzeltilmesini istemeye, temyize, temyizden vazgeçmeye, Yargıtay, Danıştay ve diğer idari ve mali kaza ve kurumlarda temsile ve duruşma talebinde bulunmaya, karar düzeltilmesi ve yeniden yargılama talebinde bulunmaya, tanıkları dinletmeye, yemin teklif, kabul ve reddine, hakimleri ve katipleri redde ve yakınmaya, bilirkişi, muhasip, hakem tayin ve azline, keşif talebine ve raporlara itiraza, tespit yaptırmaya, ihtarname ve protesto çekmeye ve cevap vermeye, ihtiyati haciz ve tedbir kararları almaya ve icraya koymaya, ilam ve kararların tamamının uygulanmasını sağlamaya, vareste talebinde bulunmaya, benim dışımda da devam edecek duruşmalara katılmaya ahzu kabza, sulh ve ibraya, davadan ve temyizden feragata, feragati davayı kabule, gerekli evrakları vermeye ve almaya, gerektiğinde bu kurumlara verilecek belgelere imza atmaya, icabında bu yetkilerin bir bölümü veya tamamı ile başkalarını da tevkil, teşrik ve azle mezun ve yetkili olmak üzere Los Santos Barosu Avukatlarından; Idlewood Ev Kapı No:281 / Los Santos adresinde faaliyet gösteren, Los Santos Vergi Dairesi mükellefi, Los Santos Avukatlık Barosuna kayıtlı 000006392 sicil nolu Av. Rosella Ryante'yi vekil tayin ettim.
Vekalet Veren........ :
Yevmiye No:
Tarih: