Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Araç Kilometre - Motor Açılma mantığı.

Başlatan Lonnely, 05 Mart 2018, 23:26:46
Okunma sayısı 446 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Araç Kilometre - Motor Açılma mantığı.
« : 05 Mart 2018, 23:26:46 »
Heranın videosunu izledim 400 kilometrede 13 saniyede açılıyor araç. 500 diyelim 500 kilometre 15 saniyede açılsa, 15 saniye gerçekten uzun bir süre. Ayrıca Medium RP de oynuyoruz, araç kolay bulunuyor ve çok kullanılıyor onun için bu sistemde bir değişikliğe gidilmesi taraftarıyım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
Ynt: Araç Kilometre - Motor Açılma mantığı.
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2018, 08:12:25 »
Desteklemiyorum.

Sistem yerinde bir sistem. Süreyi azaltmak isteyen arkadaşlar için bir kaç AR-GE'de de belirtmiştim fakat bu fikrim için tamirci rollerinin aktifleştirilmesi lazım.

Bir kişi aracının kilometresine bağlı olarak beklediği süreyi tamirciye giderek bakım yaptırırsa ve belli bir ücret karşılığında motordaki ufak tefek değişiklikler sayesin de bahsedilen süreyi "belli bir süre" azaltabilir. Tamirci sistemsel olarak bir meslek haline gelmeli ve sadece onaylı tamirhaneler bunu yapabilmeli. Aracın motor bakımı yapıldıktan sonra min 1 hafta, max 2 hafta süre ile (verilen bakım ücretine oranla değişebilir) zaman sonrası eski açılma süresine dönebilir.

- Sistemi kısaltırsak hiç bir rol girişimi olmayacak.

+ Sistemi kısıtlamazsak ve üstüne üstlük tamirci rollerini aktif ettikten sonra süreyi uzatırsak oyuncularımızın bu tür rollere zorunlu bir şekilde sürükleneceğini düşünüyorum. Böylelikle hem legal roller desteklenecek, hem de legalize tabiri ettiğimiz kısım sunucunun ekonomisinden yararlanabilecek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 06 Mart 2018, 08:36:44 »
500bin km arac var 2 saniyede açılıyor gerçekte. Düzeltme gelmesi lazım.

Çevrimdışı tesisatcifizz

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Koito Nosomi Lv.27
Köken: Japon
Son giriş: 06 Mart 2022, 19:49
Toplam oynama: 149 gün, 15 saat
Birlik: ***met
Zia Myeye Lv.27
Son giriş: 27 Şubat 2022, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 06 Mart 2018, 08:38:59 »
ya da kilometre düşürme gibi bir şey olsa, gerçekte de yapılabiliyor bu

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Kasım 2019, 18:25
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2018, 09:06:42 »
Desteklemiyorum.

Sistem yerinde bir sistem. Süreyi azaltmak isteyen arkadaşlar için bir kaç AR-GE'de de belirtmiştim fakat bu fikrim için tamirci rollerinin aktifleştirilmesi lazım.

Bir kişi aracının kilometresine bağlı olarak beklediği süreyi tamirciye giderek bakım yaptırırsa ve belli bir ücret karşılığında motordaki ufak tefek değişiklikler sayesin de bahsedilen süreyi "belli bir süre" azaltabilir. Tamirci sistemsel olarak bir meslek haline gelmeli ve sadece onaylı tamirhaneler bunu yapabilmeli. Aracın motor bakımı yapıldıktan sonra min 1 hafta, max 2 hafta süre ile (verilen bakım ücretine oranla değişebilir) zaman sonrası eski açılma süresine dönebilir.

+ Sistemi kısıtlamazsak ve üstüne üstlük tamirci rollerini aktif ettikten sonra süreyi uzatırsak oyuncularımızın bu tür rollere zorunlu bir şekilde sürükleneceğini düşünüyorum. Böylelikle hem legal roller desteklenecek, hem de legalize tabiri ettiğimiz kısım sunucunun ekonomisinden yararlanabilecek.
Kanayan yaramiz olan legal rol eksikligi ve tamirci rollerinin pay in sprayden ibaret olmasi gercekten sacma ve sıkıcı durum umarim 1.4 guncellemesi geldiginde bu sistem kapatilir,tamirci rolleri aktifleşir ve söylediğiniz gibi bir sistem gelirse eğer gerçekten guzel ve farkli bir rol cikmis olur.Sistemi eger boyle bir şekilde gelistirilip servere entegre edilicekse destekliyorum.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2018, 11:33:16 »
Destekliyorum, sürekli yeni araç almaya parası olmuyor insanların.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2018, 10:33:30 »
Desteklemiyorum.

Arge böle açılsaydi direk desyeklerdim.