Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sistemler, oluşumlar

Başlatan Teabbed, 05 Mart 2018, 20:57:34
Okunma sayısı 961 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Teabbed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 22 Mart 2020, 21:29
Toplam oynama: 8 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Sistemler, oluşumlar
« : 05 Mart 2018, 20:57:34 »
Sizce hangi sistemler, oluşumlar vesaire gelse daha fazla rol ortamı doğar ?

Ben başlıyorum. Hali hazırda hapishane mapi var, hapishane için bir oluşum kurulabilir. Jail yiyen kişiler PD'nin değil, oraya teslim edilir IG'de. Orada aralarında rol yapabilir, çeteleşebilir vs. sizde bunun gibi önerileriniz varsa görmek isterim.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Ynt: Sistemler, oluşumlar
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2018, 22:20:57 »
Hapishanede Oz dizisi gibi bir kitle olursa çok ama çok güzel olur, fakat bununla beraber Department of Corrections'ın da aktif olması lazım. IC jail cezalarının artması lazım, bu da player'lara ters.

Çevrimdışı dontcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Haziran 2019, 22:07
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 07 Mart 2018, 17:03:29 »
Tamirhane sistemi gelirse çok güzel olur. Aracını modifiye ettirmek isteyenler serverın sahip olduğu yerlerden yararlanmak yerine oyuncuların yönettiği tamirhanelerden yararlanır, oyuncular kendi fiyatlarını belirler, tamirhaneler arasında rekabet de oluşur. Yarış birliklerine de daha çok olanak çıkar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2018, 08:14:55 »

Ben başlıyorum. Hali hazırda hapishane mapi var, hapishane için bir oluşum kurulabilir. Jail yiyen kişiler PD'nin değil, oraya teslim edilir IG'de. Orada aralarında rol yapabilir, çeteleşebilir vs. sizde bunun gibi önerileriniz varsa görmek isterim.

Bahsettiğiniz oluşumun ismi Department of Corrections (DoC). Yüksek Güvenlikli bir hapishaneye sevkiniz ancak yüz kızartıcı ve A1 üzeri suçlardan hüküm giydiğiniz de gerçekleşir. Örneğin öldürmeye teşebbüs, terörizm, uyuşturucu / silah ticareti vb. Bahsettiğim bu yüksek güvenlikli hapishaneden kaçış neredeyse imkansızdır. Ek olarak hapishane kadrosu, olağan bir şehir kolluk kuvveti departmanı üyesinden kat kat fazladır. Çeteleşme, örgütleşme rollerinin kusursuz bir şekilde yapılması lazım, aksi taktir de yakalandığınız an da gardiyanlar sizi ıslayıp dövebilir, Dark Space dediğimiz hiç bir ışığın girmediği bir kodese koyabilir, en hafifi de cezanızı ikiye katlayabilir. Rol seçeneği mevcut fakat çok dikkatli olmak gerekir.

-Tamirhane sistemini bir çok kez çeşitli konular da belirttik. Umarım en kısa süre de aktifliği sağlanabilir.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2018, 08:43:22 »

Bahsettiğiniz oluşumun ismi Department of Conservation (DoC). Yüksek Güvenlikli bir hapishaneye sevkiniz ancak yüz kızartıcı ve A1 üzeri suçlardan hüküm giydiğiniz de gerçekleşir. Örneğin öldürmeye teşebbüs, terörizm, uyuşturucu / silah ticareti vb. Bahsettiğim bu yüksek güvenlikli hapishaneden kaçış neredeyse imkansızdır. Ek olarak hapishane kadrosu, olağan bir şehir kolluk kuvveti departmanı üyesinden kat kat fazladır. Çeteleşme, örgütleşme rollerinin kusursuz bir şekilde yapılması lazım, aksi taktir de yakalandığınız an da gardiyanlar sizi ıslayıp dövebilir, Dark Space dediğimiz hiç bir ışığın girmediği bir kodese koyabilir, en hafifi de cezanızı ikiye katlayabilir. Rol seçeneği mevcut fakat çok dikkatli olmak gerekir.

-Tamirhane sistemini bir çok kez çeşitli konular da belirttik. Umarım en kısa süre de aktifliği sağlanabilir.

Department of Corrections, yanlışlık olmasın. Yüksek güvenlikli hapishaneler de Correctional Facility diye geçer.

Hapishane rolünü düşündüm de, burada olmaz sanki. Düşünsenize, önüne gelen her türlü gardiyanı ezebileceğine inanan insanlar var ve bu insanlar, 8 tane gardiyan üzerilerine çullandığında anında Refuse RP yapacak nitelikte kişiler. Sonra bir de isyan rolü falan.

Zevkli olur mu? Olur. Bunun çok güzel örnekleri var Oz olsun, Shot Caller olsun. Prison Break demeyelim de, ilk sezonunu geçerli sayabiliriz. Ama şu anki kitle ile yapılabilir mi hiç emin değilim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2018, 08:48:49 »
Yürümez. Sıcak takip durumlarında zaten yeterince NON-RP ve MIX ile uğraşıyoruz. 10 tane super model arabaların içinde manken gibi hatunların “LSPD! Adamı serbest bırak!, Fuck The Police’’ bağırmasından usandım(k) yeterince kanser oluyoruz zaten. Sunucuda ki kişilerin bunu kavrayana kadar olmamasının taraftarıyım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Kasım 2019, 18:25
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2018, 09:28:54 »
Hapishanede bir oluşum kurulabilir şöyle yapilamayacak bir rol degil aslinda belirli kişiler bir araya gelip OZ dizisinde olduğu gibi gruplara ayrilabilir,sistemsel olarak ayni birlik catisi altında yer alir.Rol gidişatında bir sorun yaşanmamış olur ama disarda adam vurmak daha çekici gelirken böyle bir rol hayal gibi,eğer gerçekten rol ariyorsan veya rol yapmak istiyorsan ne kadar ilgi gelmeyecegini bilsende bence bir kafe acmani oneririm.Serverde legal kafasi Pd üzerinden yürüyor ve bu gercekten saçma bir hal oluyor.Tamirhane konusuna gelecek olursak bunu herkes birçok kez dile getirdi umarim duzenleme gelir.Baya çok yazdim sonunu okursun diye buraya bir oneri daha birakayim yaris veya mc birliği serverde gormek isterim.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2018, 09:48:42 »
Hapishanede bir oluşum kurulabilir şöyle yapilamayacak bir rol degil aslinda belirli kişiler bir araya gelip OZ dizisinde olduğu gibi gruplara ayrilabilir,sistemsel olarak ayni birlik catisi altında yer alir.Rol gidişatında bir sorun yaşanmamış olur ama disarda adam vurmak daha çekici gelirken böyle bir rol hayal gibi,eğer gerçekten rol ariyorsan veya rol yapmak istiyorsan ne kadar ilgi gelmeyecegini bilsende bence bir kafe acmani oneririm.Serverde legal kafasi Pd üzerinden yürüyor ve bu gercekten saçma bir hal oluyor.Tamirhane konusuna gelecek olursak bunu herkes birçok kez dile getirdi umarim duzenleme gelir.Baya çok yazdim sonunu okursun diye buraya bir oneri daha birakayim yaris veya mc birliği serverde gormek isterim.

Şu tip gruplar olsa tadından yenmez gerçi.

Spoiler:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Kasım 2019, 18:25
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
« Yanıtla #8 : 08 Mart 2018, 10:45:22 »

Şu tip gruplar olsa tadından yenmez gerçi.

Spoiler:

Benimde aklimda öyle bir şey var,4 veya 5 kisilik gruplar haline ayrilip böyle bir rol ortami olusturmak isterim ama burada hayal gibi kalir.Gorevlilere para yedirip disarda olan birliklerin iceriye uyuşturucu saglamasi gibi çok çeşitli roller olabilir.Umarim böyle bir rolü ya birileri yapar ya da gerekli insan sayisina ulasirsam ben gerceklestiririm.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2018, 11:23:15 »
Düşüncesi bile mükemmel Ragnarok. Şartlı tahliye edilmiş karakter yönetiyorum şu an, gidişata göre ben de bir şeyler sağlayabilirim.