Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mariana Rutherford ~ CK Talebi

Başlatan poison, 15 Nisan 2019, 03:15:07
Okunma sayısı 667 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
Köken: İsrail
Son giriş: 04 Ekim 2022, 20:33
Toplam oynama: 171 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Mariana Rutherford ~ CK Talebi
« : 15 Nisan 2019, 03:15:07 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Joseph_Amir
Seviye: 17

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Mariana_Rutherford
Seviyesi:  20

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 15/04/2019
Olay Saati: 02:31
Yaşadığınız olayı anlatınız: 5 Silahlı şahıs şahsın etrafında agresif rol yaparak fear uygulatıyoruz. Şahıs ise bunları hiçe sayarak dalga geçiyor.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Şahıs niyetimizin olmadığını bildiği için saygısızca rol yaptı, tableau civarlarında takıldığımız süreçte yanımıza gelip bizimle role girdi, rol sonucu birliğimizde yer alan ve eski rütbelimiz Keyon_Thomaz isimli şahısa tokat attı. Bunun sonucunda olaylar alevlendi, galip geldik liderlerini kaçırdık ve şahıs fear ihlali yapmaktan kaçınmadı.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Çevrimdışı qq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ocak 2022, 04:31
Toplam oynama: 247 gün, 9 saat
Birlik: ***** *** **FIA
Ynt: Mariana Rutherford ~ CK Talebi
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2019, 07:26:49 »
bune

Çevrimdışı ToreTTo!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Haziran 2024, 23:51
Toplam oynama: 154 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2019, 11:29:43 »
Merhabalar;

"Tableau civarlarında takıldığımız süreçte yanımıza gelip bizimle role girdi, rol sonucu birliğimizde yer alan ve eski rütbelimiz Keyon_Thomaz isimli şahısa tokat attı."

Öncelikle şu metine cevap vereyim;
- Siz bir Mafya BOSS'una kendi mekanının orada "Kaltak" diyorsunuz ve tut ki yalnız değildim, o arkamda gördüğün adamların hepsi benim birliğimde olan üyeler. Bir çete birliği gelip, Mafya mekanını basamaz. Sizinde gelme amacınız belliydi zaten ve "Chat" takibinizin düşük olduğunu belirtmek isterim. Tableau değil, Rodeo bölgesinde ki 101 iş yeri kapı numarasının yanında ki "Bar"da yaptınız. Yani Rostov'un işletmiş olduğu "Bar"ın hemen yanında yaptınız. Orada Ronald_London adlı kişi benim gittim sırada arkamdan "Kaltak" diye bağırdı ve ben geri döndüm ona ilerleyerek tokat attım. Ayrıca şöyle bir şey var, bu Keyon ile benim aramda geçmişe dayalı bir rol yani buraya gelip sizin talep oluşturmanız ne kadar mantıklı bilemiyorum... Bu rolün başlangıcı yaklaşık 3-4 gün önce belki de 4-5 gün önce Santa Maria Beach'te ki Deniz fenerinin orada Keyon_Thomaz, Ronald_London, Jess_Blake ve bir kişi daha vardı. Mariana, yeni tanışmış olduğu bir arkadaşını söylemiş olduğum bölgeye getirdi ve tanışma sırasın da bir tatsızlık yaşandı. Ben de o getirmiş olduğum kişiyle beraber uzaklaştım ve onu bırakıp geri geldim. Sonrasında sözlü olarak tartışma başladı buna müteakip Keyon_Thomaz adlı kişi arabamın önüne yani yere  doğru bira şişesi fırlattı ardından "Kaltak" dedi, sonrasın da Mariana tokat attı ve oradan uzaklaştı. O günden itibaren dün gece ki zamana kadar aramızda hiç bir şekilde rol olmadı. Dün gece gelip, ters ters konuşmaya başladılar ortada bir konu yok. ((Retarted RP)) Sonrasın da Ronald_London adlı kişi "Kaltak" dedi ve Mariana, Ronald'a tokat attı akabinde Ronald_London adlı kişi silah çekti. Sonrasın da Mariana, sıkmayacağını düşünerek Ronald_London adlı kişiye "Sık" diye bağırdı. Sonrasın da Ronald_London adlı kişi sıkmaya başladı. Benim üyelerim den 2-3 kişinin silahı vardı bende dahil olmak üzere diğerlerinin yoktu. Benim üyelerim RK oldu. "DM" meraklısı bir "Birlik" değiliz. Rollerimiz ile işleri yürütürüz. Sonrasın da Mariana'yı kaçırdılar. Ben orada emote'den de belirttiğim üzere loglara da bakabilirsiniz. "Sessizliğini korumaktadır" diye bir emote verdim ve orada konuşmak yerine "Uzuvlarımı" kullanarak role devam ettim. Ayrıca, eğer yanlış bilmiyorsam, kaçırılan bir birlik liderine "1.3. Birlik Kuralları" adlı konu başlığı altında 7. Madde'de şöyle yazmaktadır "Birlik liderleri/kurucuları kaçırılma veya zapt edilme durumlarında, onur kırıcı rollerin yapılması yasaktır. ( İzin dahilinde bu roller gerçekleşebilir)" ve ben bu tarz rollere izin verdiğimi hatırlamıyorum ki o SS atılan yerde, "Fahişe, Sürtük, Kaltak" gibi kelimeler kullandınız ve bununda loglarına bakılabilir. Kısacası, Keyon_Thomaz adı üzerinde eski rütbeli olarak belirtmişler. Bildiğim üzere ESOS birliği yenilik yaparak Modern Çete ailesine döndü ve aile'ye "Revizyon" getirelerek düzenleme yapılmıştı. Bu da demektir ki Keyon_Thomaz adlı kişi şuan sıradan bir üye...

"Şahıs niyetimizin olmadığını bildiği için saygısızca rol yaptı."
-Şu metine gelirsek;
Benim kimseye bir saygısızlığım şu zamana kadar olmamıştır. Bunu yanında ki yani o rolde olan arkadaşlarına sorabilirsin ki bana burada gelip "Saygısız" demeni doğru bulmuyorum. Bir sorunun varsa gelirsin "PM" den anlatırsın yada "DC" den anlatırsın. Bu konular basit şeyler ki, ben hiç bir rolde kimseye saygısızlık yapmamışımdır.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
-Bu konuya da değineyim;
Üstte ki paragrafta dediğim gibi, Sessizliğini korumaktadır diye emote verdim ki bunu bilerek verdim çünkü, "Onur kırıcı roller" sergilediniz ve ben buna rağmen ne bir şikayet açtım nede bir şey dedim. Sadece rolü takip ettim ve rolümü yaptım.

Kural ihlallerine gelirsek;
Bir çete birliği, Mafya birliğinin mekanın da gelip orada "Agresif" rol sergilemek ne kadar doğrudur bilemiyorum ve tut ki "Hood onayımız" yok fakat orasının IC olarak mekanımız olduğunu biliyorsunuz. "Hood onayı" almayı bekliyoruz.
Çete birliğinin, mafya birliğinden korkması gerektiğini biliyorum.

İyi roller/forumlar...

Çevrimdışı ToreTTo!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2019, 11:32:07 »
Bir "Tokat" bence CK sebebi olamaz.... Bu kadar işleri basitleştirmeyin...

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2019, 13:19:11 »
Savunman için teşekkürler tekrar tekrar belirtiyorum ki;
Mafyasın diye hiç bir çete sana fear yapmak yada saygı duymak değil
DM meraklısı olmadığını söylüyorsun bir tane chatlog geçmediği halde 6 kişiyi mekanına çağırdın.
Şahıs baygındır dediğin süreçte ise sana kaltak dedik.
Tokat attığın için izin istemiyorum, rolde yaptığın saygısızlıktan dolayı izin istiyorum.
“Alaycı bir biçimde gülümser”

Çevrimdışı ToreTTo!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2019, 13:38:17 »
Tamam güzel insan bende sana diyorum ki;
Chatlog konuşması olmasa ben sizin oraya geldiğinizi nasıl bilebilirim ki? Seni biraz mantıklı savunma yapmaya davet ediyorum ve ben bu Chatlog konusunu IC olarak benim üyelerime baskı yapıyorum, yapılan her çağrıya intikal edilecektir diye... Ayrıca senin de dediğin gibi, 6 kişiyiz ve siz dört kişisiniz... Bırak ta bunu kendini "Tanrı" ilan etmemiş insanlar yorumlasın...
"Alaycı bir biçimde gülümseme" bunun sana detayını yazayım.
Alt dudağın hafif sağ tarafa kayarak dişlerini göstermeden sıradan bir gülümseme biçimidir.
Sonrasında zaten gülümsemeyi bıraktım..
Edit;

Before
Spoiler:
After
Spoiler:

Çevrimdışı ToreTTo!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2019, 18:42:13 »
Bir şey daha eklemek istiyorum;

CK Talebi Formu ve Kuralları'nda @bergy tarafından belirtildiği üzere, "Küçük olaylar için CK talebi oluşturmayın. (Örn: bana küfür etti vs.)" bence bu talep buna giriyor. Yine'de kararı yetkili verecek..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2019, 20:37:26 »
yüzüne yapamamış korkudan, duvara doğru bakarak yapmış

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
« Yanıtla #8 : 15 Nisan 2019, 20:52:09 »
yüzüne yapamamış korkudan, duvara doğru bakarak yapmış

SS'i inceleyebilirsin  :)

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
« Yanıtla #9 : 15 Nisan 2019, 20:52:38 »
Bir şey daha eklemek istiyorum;

CK Talebi Formu ve Kuralları'nda @bergy tarafından belirtildiği üzere, "Küçük olaylar için CK talebi oluşturmayın. (Örn: bana küfür etti vs.)" bence bu talep buna giriyor. Yine'de kararı yetkili verecek..

Öyle diyorsun ama hala inatla kirletiyorsun yanıtları.