Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(
Vladimir_Nikov)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(12)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Şu an Nikov's Comapny isimli birliğe üyeyim ve evet Loas Santos halkına hizmet vermek dışında birliğimiz içinde bir eğlence ve dinlenme mekanı olacak.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Haftanın 7 günü aktifim ve günlük ortalama 13-14 saat aktifim)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?: Hayır hiç IC Hapis Sicilim bulunmamaktadır.
İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(Stalk Bar)
2.03:İşyeri tipi:(Bar/Vorchesky Pub)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Vladimir Nikov 1991 Rusya doğumlu çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra hayatında hiçbirşey yolunda gitmedi Vladimir büyüdüğünde Alkolik olan babasının baskılarına daha fazla dayanamayıp evden kaçtı ve Kuzenleri Dimitri , Chekelesa Nikov ile birlikte kirli işlere bulaştılar kısa zaman içerisinde Rusyada isimlerini duyuran 3 kuzen son yaptıkları silah sevkiyatında bir patlak verdi Rusyadaki bütün düzenlerini yıkarak Amerika'nın Los Santos eyaletine yerleştiler yanlarında bir miktar para ile gelen 3 kuzen burada Ufak bir Lojistik şirketi kurdular şimdilik kirli işlerden biraz olsun uzaklaşmış durumdalar Lojistik şirketinin getirdiği gelirler ilede Vladimirin küçüklüğünden beri hayali olan küçük bir bar açmaya karar verdiler.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (İnsanların özel günler dışındada gelip eğlenerek içkilerini içebilecekleri bir mekan olarak planlıyoruz.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Günün her saati müşteri olsun olmasın maaşlı tezgahtarımız olacağı için 1 kişi bile gelse mekanda zevkli bir içki içme ve takılma rolleri döneceğinden ümitliyiz.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(İşyerimiz herkese açık bir bar'dır bunun dışında ücreti karşılığında kişilere özel kiralanabilir yani bir sevgilinize evlenme teklifimi edeceksiniz tek yapmanız gereken mekanımıza uğrayarak bir içkimizi içip bize ne gibi bir party planladığınızı anlatmanız ve bizden bir saat almanız gerisini bize bırakmanız yeterli.)
Ben, "Fasulye"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.