Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

youth moolah gods

Başlatan Capo Proiettile, 14 Nisan 2019, 21:36:55
Okunma sayısı 20001 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Rucker Lv.15
Köken: Alman
Son giriş: 13 Mart 2021, 05:29
Toplam oynama: 49 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: youth moolah gods
« Yanıtla #140 : 19 Nisan 2019, 18:58:29 »
Mis

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #141 : 19 Nisan 2019, 19:15:09 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #142 : 19 Nisan 2019, 19:46:33 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #143 : 19 Nisan 2019, 19:58:35 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #144 : 19 Nisan 2019, 20:10:03 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #145 : 19 Nisan 2019, 20:18:37 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #146 : 19 Nisan 2019, 20:28:41 »

Çevrimdışı gercekalverez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Ocak 2025, 19:52
Toplam oynama: 28 gün, 23 saat
Köken: Slav
Son giriş: 01 Ocak 2025, 19:15
Toplam oynama: 44 gün, 1 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ocak 2025, 20:26
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
« Yanıtla #147 : 19 Nisan 2019, 20:30:27 »
çok güzel knk

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #148 : 19 Nisan 2019, 20:39:34 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #149 : 19 Nisan 2019, 20:40:22 »

Spoiler:
Arkadaşlar merhaba, onuncu sayfaya özel bir şeyler yazmak istedim.
Öncelikle birlik konsepti, ilerleyişi ve kişi sayısı tahminimizden çok daha iyi şekilde ilerliyor. Youth Moolah Gods çetesinin elebaşı olan Brad Strudwick, çete yapılanmasını tekrardan bir düzene sokmak adına girişimlerine başlayacak. Konsept planları -uzuuunca bir süre sonra- Brad Strudwick'in Yahudi-İngiliz temelli bir suç örgütü kurmasıyla devam edecek. Youth Moolah Gods çetesi varlığını sürdürürken Brad Strudwick, o dönemde artık bira yerine viskiyi rahatça tercih edebileceği günlere gelmiş olacak. Bu şekilde Los Santos'ta harika bir Organize Suç Örgütü rolü oynayacağız.

Onuncu sayfaya ulaşana dek, hatta tanıtımımızın açılmasından birkaç dakika sonra bile olsa birliğe bağlı şekilde DMler yapıldı. Bunlar yine de birliğin geride kalmasını, planlarının geciktirmesini, geri kural ihlali yapmasını ya da buna benzer oyuncuları iki yönlü etkileyebilecek bir durumla karşı karşıya kalmadı. Bu güzel bir haber. Bu da birliğimizin kalıcılığı hakkında verebileceğimiz en güzel cevap olabilir.

Bu yorumun görünmesi adına kısa süreli bir kilit atıyorum. Bu kilit kalktığında OOC alımlar kapanmış olacak. Eğer OOC alımdan birliğimize dahil olmak istiyorsanız bunu hemen yapmanız gerekli. Konsept veya tüm sorular için bana ulaşabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler.

OOC
Arkadaşlar öncelikle selam. Birlik konsepti suçlar ve arkadaşlık üzerine bir araya gelmiş insanlar üzerinden başlıyor. Bu insanlar genellikle suç işleyen, sosyopat, hayattan pek bir beklentisi olmayan insanlardır. Bu insanlar genellikle ailesinin maddi durumu fazla iyi olan, bunlara bağlı olarak kendi geleceklerinin kurulmasına izin verilmeyen ailelerinin baskısıyla evlerinden ayrılıp kendilerine yeni hayat kurmaya çalışan insanlar. Kendilerine "youth moolah gods" çete ismini veren ise Yahudi özelliklerini taşımasa da anne ve babası Yahudi olan Brad Strudwick tarafındn verildi. Çetenin lideri konumunda o bulunuyor, çünkü diğer çocukları bir araya getiren kilit isim o. Bu hikayelere bağlı olarak ailesinin maddi ve manevi durumunu umursamayıp gettoda zengin yaşamlarına devam eden genç-yetişkin karakterler canlandırıyoruz. Bize katılmak isterseniz rollerimize dahil olmaya çalışın, herkesin güvenini kazanırsanız birliğe giriş hakkınızı kazanırsınız. Sadece tartışıp savaşmak, silah sıkmak, dövüşmek ve buna benzer robot, monoton roller yapan hiç kimseler ile rol yapmak istemiyoruz. Kendine ve birliğimizin rengine renk katacağına güvenen kişilerin katılımı daha önemli olacaktır. Okuduğunuz için teşekkürler. OOC alımlar kısa sürecik açık.

Spoiler:
hakan neden rina
Rina Roleplay sunucusunda bir yılı aşkın süredir oynuyorum. Bugün bu denli kaliteli roller çevirip insanların rol konusunda bir şeyler kazanmasını sağlıyorsam da sebebi, buradaki tecrübemdi. Rina'ya başlamadan önce V* gibi bilindik sunucularda yer alsam da buradaki kadar tecrübe ve buna benzer bana bu oyunun oynanışı hakkında bir şeyler kazandırabilecek neredeyse her şeyi buradan öğrendim. Bu da benim burada uzun süre kalmamı ve eğlenmemi sağladı. SA:MP oynamaya başladığımdan bu yana en eğlendiğim süreç Rina Roleplay'de tecrübe edindiğim vakitlerdi(Giancarlo Crime Family, Partysexuals, Miralles vb.). Bu sunucu bazen kural ihlalleri, bazen trolleri, bazen salaklarıyla bile zevk verebiliyor. Diğer sunucularda da eğlensem de Rina kadar beni uzun süre eğlendirmiyor. Bunalmamı sağlıyor. İşte, Rina'da oynama sebeplerimin birçoğu burada. Yorumlar ve destekler için teşekkürler arkadaşlar. : )