Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kirli Göl Haydutları! | Los Angeles Belalıları

Başlatan |~Ʀøβψ~|, 14 Nisan 2019, 01:46:34
Okunma sayısı 5982 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Ynt: Kirli Göl Haydutları! | Los Angeles Belalıları
« Yanıtla #100 : 27 Nisan 2019, 21:08:18 »
Yeni mekan ve Birliğin yeni arabaları

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #101 : 27 Nisan 2019, 23:04:46 »

Çevrimdışı Xerses

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Şubat 2024, 16:41
Toplam oynama: 96 gün, 7 saat
Birlik: ****** ****EL!
« Yanıtla #102 : 28 Nisan 2019, 00:57:35 »
Emeği geçen herkesin eline sağlık. :)

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #103 : 28 Nisan 2019, 01:01:10 »

Çevrimdışı God187

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aleksa Perry Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Mayıs 2021, 20:52
Toplam oynama: 120 gün, 18 saat
Birlik: **********EDI
« Yanıtla #104 : 28 Nisan 2019, 02:12:04 »
Başarılar

Çevrimdışı |~Ʀøβψ~|

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Şubat 2023, 01:24
Toplam oynama: 24 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #105 : 28 Nisan 2019, 05:28:30 »

Çevrimdışı |~Ʀøβψ~|

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #106 : 28 Nisan 2019, 10:13:40 »

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
« Yanıtla #107 : 28 Nisan 2019, 11:16:10 »
Bu çetede Hiçbir adalet yoktur Liderler Discord kanalında ana bacı kayıyor size Ve Emekleriniz hiçe sayılıyor Ve yeni Hoodtaki evin içindeki Silah deposu tamamen bana aittir onuda burdan söyliyim emeklerimi hiçe saycaklarını biliyorum Yaşı küçük olanlarda özellikle girmesin yaş ayrımı yapıyolar Bu çetede hiçbir emeğe saygı hiçbirşeye saygı yoktur kimsenin değeri bilinmemektedir Çeteyi kapanmaktan ben kurtardım fakat değerim bilinmiyor Çetede yetki almak Pay To Win 90k verdi GUn Dealer aldı bu kadar Önüne gelene Pay To Win ile yetki dağıtıyor Ticket ile birlik şikayetim açılacaktır Admin'in dediğine göre Lider'in 1 hafta içinde OOC Ban'ı varsa Ticket açılırsa birlik kapanır ve bende şimdi ticket'ımı acıcam DM yeseler suç sizin her türlü her konuda suçlu oluyorsunuz

Çevrimdışı |~Ʀøβψ~|

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #108 : 28 Nisan 2019, 11:31:35 »
Bu çetede Hiçbir adalet yoktur Liderler Discord kanalında ana bacı kayıyor size Ve Emekleriniz hiçe sayılıyor Ve yeni Hoodtaki evin içindeki Silah deposu tamamen bana aittir onuda burdan söyliyim emeklerimi hiçe saycaklarını biliyorum Yaşı küçük olanlarda özellikle girmesin yaş ayrımı yapıyolar Bu çetede hiçbir emeğe saygı hiçbirşeye saygı yoktur kimsenin değeri bilinmemektedir Çeteyi kapanmaktan ben kurtardım fakat değerim bilinmiyor Çetede yetki almak Pay To Win 90k verdi GUn Dealer aldı bu kadar Önüne gelene Pay To Win ile yetki dağıtıyor Ticket ile birlik şikayetim açılacaktır Admin'in dediğine göre Lider'in 1 hafta içinde OOC Ban'ı varsa Ticket açılırsa birlik kapanır ve bende şimdi ticket'ımı acıcam DM yeseler suç sizin her türlü her konuda suçlu oluyorsunuz

BİZ YAŞ AYRIMI YAPSAYDIK SANA KÜFÜRLERDE EDERDİK SEN GELME BİZ OYNİCAZ VB. CÜMLELERDE KURARDIK BENİM DEDİĞİM ŞEYLERİN %100'Ü BİRAZCIK OLSUN BİŞEYLER ÖĞREN DİYEYDİ VE ÖĞRENMEMİŞSİN DEMEKKİ. ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR ETTİM VS. VE AYRICA EĞER KÜÇÜKSÜN DİYE YARGILASAYDIK SENİ ÖZELLİKLE HAFTA İÇİ YAPTIGIN SEYLERDEN DOLAYI BAGIRIR ÇAĞIRIR KÜFÜRLER EDER VS. SENİ DIŞLARDIK AMA YAPMADIK. SENİ SAYGIYA DAVET ETMEKTEN BAŞKADA BİR ŞEY YAPMADIM. SANA DİYODUM /F DEN EMİR VAKİ KONUSMA BAK KARDEŞİM ORASI OOC KANAL SENDEN BÜYÜKLER VAR FULL BUNU DEDİM VE SEN BİZİM IDLEDEN MEKANA GİTTİĞİMİZ ZAMAN TRİP ATIP GİTTİĞİN ZAMAN BASLADIGIMIZ TOPLANTIYA GELSEYDİN SENİN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI R8 OLARAK ALACAKTIN FAKAT SEN EN UFAK ŞEYDE GİDİP BİZE DÜŞMAN OLMAYI SEÇTİN.
SEÇİM SENİN BİZ SEN GİDERKEN SİKTİR GİT VS. DE DEMEDİK YOLUN ACIK OLSUN KARDEŞİM DEDİK. BARAN DEDİ BÜYÜKLERİNİ YALVALTTIRMADA KAL DİYE BN DEDİM SAÇMALAMA SEN O KDR EMEK VERDİN VS. VE AYRICA BİZ KİMSEYE CİDDİ MANADA ASLA SÖVMEDİK SÖVMEYİZDE BUNU BÖYLE BİL VE DÜŞÜN KARDEŞİM. SİLDİĞİN AMA SONUCTA UGRASTIGIN EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BARIŞ...

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #109 : 28 Nisan 2019, 11:35:20 »

Biz sana gitme dedik o kadar simdi Istedigini yap çocuk umrumda digilsin artik sevgimi nefrete cevirdin afferim yinede yolun acik olsun