Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Tek karakter actım oda bu DARLY_SUPRANO)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(12)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Nine Trey Gangsta Bloods adlı birliğe üyeyim yok kendi üzerime olucak)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Her gün aktifim 5 6 saat)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:(Yok hiç girmedi)
İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(https://hizliresim.com/9aj79O):2.02:İşyeri adı:(Suprano'S Club)
2.03:İşyeri tipi:(Bar/Club)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Yıllar önce amerikada bir ceteye mensup olan Darly silah tüccarlığı yapıyordu patronuyla anlaşamayan darly parayı alıp kacma kararı alıyor fakat patronu ondan hızlı davnarıp Darly silahla öldürmeye kalkışıyo darly yaralı bir şekilde kurtulup Los santosa kacıyor ve los santosda temiz bir hayatta başlıyor şirkete giren darly ara sıra tırcılık yaparak gecimini sağlıyor)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Hafta içleri aşırı aktif olmaz büyük ihtimalle bar ama akşamları takılmaya gelebilirim ama hafta sonları etkinlikler yapıcam para ödülleri felan vericem)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Orada ortam yapmayı planlıyorum herkesin gelip taklıabilrceği bir ortam)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Şehire karşı olan turizmi coğaltmak istiyorum insanlar yaptığımız etkinliklerle para kazanıp yaşamını kolaylaştıra billir bu da şehire katkı sağlar)
Ben, "llll.M.llll"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.