Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Brooks Chicago CK TALEBİ

Başlatan TheSupReme, 09 Nisan 2019, 22:48:11
Okunma sayısı 577 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TheSupReme

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Ağustos 2019, 20:25
Toplam oynama: 94 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Brooks Chicago CK TALEBİ
« : 09 Nisan 2019, 22:48:11 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Felix_Shelby
Seviye: 22

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Brooks Chicago
Seviyesi:  20

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 09.04.2019
Olay Saati: SS
Yaşadığınız olayı anlatınız: Hoodum içinde bir görüşme gerçekleşiyor  ve resimde görünen şahıs ortada geziyordu, kendisinin kim olduğunu sordum, olay ile alakası olmayınca gitmesini istedim, kendisi resimde görüldüğü gibi FEAR-RP kurallarını tamamen çiğnedi ve Los santosa inmeyin gibisinden tehtidler savurdu, kişiyi aldık ve CK rolünü gerçekleştirdik, resimde bütün kanıtlar mevcut, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: ONAYLI HOOD İÇİNDE FEAR-RP Kuralına uymadı, Tehtidler savurdu.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: EVET
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: EVET
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: HAYIR
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: EVET
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: HAYIR

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
*Varsa youtube videonuzun linkini buraya yapıştırın, yoksa bu yazıyı silerek boş bırakın*

Çevrimdışı TheSupReme

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Brooks Chicago CK TALEBİ
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2019, 22:49:18 »
Kişinin CK rolü gerçekleştirildi, sistemsel olarak CK edilmesini talep ediyorum.

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 182 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2019, 22:57:58 »
Adamın birinden motor aldım, motoru almak için hooda gitmek zorunda kaldım. Barın yanındaki garaj gibi bir yerde adamlar rol yapıyorlardı. Yanlarından motormu alırken adamlar bana agresif rol yapmaya başladılar. Ben ne zenciyim(düşmanlıkları var diye biliyorum) ne de adamlarla daha öncesinden bi'role sahibim. Adama güzelce diyorum ki
"Güzelce söyle gideyim" karakterim 22-23 yaşlarında bir adam/genç.
Burayı güzel bir şekilde terk etmeni istiyorum diyor. Ben de peki gidiyorum gibi bir cevapla karşılarına geliyorum. Adamlar agresif role devam ediyor. Ben de altında kalmak istemiyorum. Adama sende Santos'a gelme diyorum. Sonra her neyse aracımla gidecem adam git diyor tekrardan.
https://cdn.discordapp.com/attachments/458177976400609319/565240617878421534/Ekran_Goruntusu_15.png
ben bu sste görüldüğü gibi gidiyorken önümdeki adam /dealerstance komutunu kullanıyor gitmeme engel oluyor. Hem git diyor hem de deagle ile yere düşürüyor. SS'te görüldüğü gibi yazı üstünde bulunmakta. Yani en fazla 3-4 saniye geçti. Adamı ezsem cr'den şikayet yiyeceğim, ezmeden yanından geçerken de vuruyor. Ondan sonra beni bara alırken hiçbir şekilde agresif rol yapmıyorum. Her türlü role olması gerektiği gibi cevap veriyorum. FEAR-RP'den kastları "sende santos'a inme o zaman"ise gerçekten çok yanlış bir düşünceye sahipler. Karakterim altta kalmasın diye diyor onu. Adamlar her türlü agresif rol yapıyor. Tekrarlayım, o bölgede bulunma sebebim motorumun o ambar gibi yerde bulunması. RK izni vermemin sebebi ise rolu kabul etmemem, şikayet açılmasını istemem.

Çevrimdışı TheSupReme

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2019, 23:12:10 »
Santosa iniyorsun değil mi?
Bundan sonrada inme, Tamamen tehtid oluşturan bir kelime, kişi hiçbirşekilde Fear yapmadı, üstüne tehtid etti, zaten kanıtları sundum daha fazla yorum yapmayacağım iyi forumlar.

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2019, 00:22:01 »
ilk defa montgomery kasabasına geliyorum. aracım orada, herhangi bir rolumuz yok. Beni tersliyorsun, hemen git, uza gibi kelimeler kullanıyorsun. Ben tamam peki gidiyorum diyorum. Sen bana hala laf ediyorsun. En son benim kendi karakterim de kendini savunuyor, sonra yine tamam gidiyorum derken. Bana ısrarla git diyorsun. Ben giderken hispanik rolu yapan arkadaş önümde anim yapıyor. Sen git dedikten 2 saniye sonra da beni vuruyorsun. Daha yazı üstünde. Üstüne beni gasp ediyorsunuz. https://cdn.discordapp.com/attachments/458177976400609319/565240617878421534/Ekran_Goruntusu_15.png
ondan sonra beni içeriye alıp rk/ck etmeye çalışıyorsunuz. Bu olayı admine sordum ve cevabı. https://hizliresim.com/Gmj0jy
hem ilk defa gördüğün birine agresif rol yapıyorsun. Halk dilinde boş yere racon kesiyorsun. Git diyip 2 saniye sonra(yazı üstündeyken)vuruyorsun. üstelik gasp ediyorsun. üstelik ck etmeye çalışıp konu açıyorsun. orada rk izni verdim çünkü rolu kabul etmedim. Admin'den de onay gelince, rk edin forumda halledelim dedim. Beni bara getirdiğinizde herhangi bir fear-rp yapmadım. konuşmadım bile korku rolu yaptım

Çevrimdışı TheSupReme

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 10 Nisan 2019, 03:47:41 »
Resimde anim yapan biri yok,Gasp rolünü ben veya birliğimden biri gerçekleştirmedi, varsa kanıtını sun, oyun içinde rapor atarak kanıtsız bir şekilde bilgi alman hiçbirşeyi değiştirmez, yukarıdaki kanıtlarımın hepsi geçerli, varsa bunun aleyhine bir kanıt sunarsın, rapor atıp kendine göre sorular sorup burada yetkililerin kafasını karıştıramazsın.
Ayrıca yazı üstünde falan demişsin resimde öyle birşey yok, bir tane ss almışssın nasıl yırtarım diye gidip birde rapor atıp onun resmini almışsın.
Son olarak komedi bir şekilde korku rolü yaptığını söylemişsin, kanıtı sunarsan şikayetten vazgeçeceğim..
Sunduğun kanıtta hiçbirşekilde kendini savunacak birşey yok, yukarıdaki sözümü devam ettiriyorum, FEAR-RP yaptığına dair kanıtını paylaş şikayeti sonlandıralım.

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 10 Nisan 2019, 10:48:03 »
https://hizliresim.com/26pJ6O
gözünüzün önünde üstümü arıyorlar, beraber beni vuruyorsunuz ondan sonra adam bizde değil gibi bir ifadeyle kaçamak bir cevap veriyorsun. onun dışında ben bunu aka leopar'a sordum. o da öyle bir şey yok dedi, isterseni konuya etiketleyin. isterseniz de kişisel ileti yoluyla ulaşın adama.
https://hizliresim.com/7aj6ar
burada git diyorsun, 2 saniye geçiyor(yazı üstünde) adam önümde crossarms 2 komutunu kullanıyor. ondan sonra da vuruyorsun beni. orada ben ağzımı açmayıp fear rp yaptıktan sonra, git diyorsun motorumu hareket ettiriyorum. adam önümde anim çekiyor sonra sağa kırmamı beklemeden vuruyorsun. kusura bakma da, milleti kandırıyorsun. bütün rollün ssini dahi atmadan böyle bir şeye kalkışıyorsun

Çevrimdışı TheSupReme

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 10 Nisan 2019, 16:38:22 »
Tehtid ettiğin için vuruldun gitmediğin için değil, hala anlamıyorsun sanırım?

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 10 Nisan 2019, 18:11:58 »
madem tehtid ettim, ondan sonra peki gidiyorum dedikten sonra bana git dedin. giderken 2 saniye geçmeden motoru hareket ettirirken neden sıktın? tekrar ediyorum önce gasp ediyorsunuz sonra haksız bir şekilde ck etmeye çalışıyorsunuz. kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz

Çevrimdışı TheSupReme

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 10 Nisan 2019, 19:01:11 »
Nope biz hiçbirşekilde gasp etmedik, ettiğimize dair bir kanıtın varsa paylaşabilirsin, tehtid ettiğin için vuruldun gitmediğin için değil, onaylı hoodda birini tehtid edemezsin.