Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Her polise küfür edildiğinde yıldız eklenmesi.

Başlatan Safe, 04 Mart 2018, 16:03:12
Okunma sayısı 889 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Safe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2018, 09:09
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Aşşırı saçma bir olay değil mi? Polise küfür ediyoruz, normalde polisin alttan alması gerekirken polis bize salak salak konuşuyor bizim alttan almamız bekleniyor üstüne küfür ettikten sonra gidince sonradan yıldız ekliyorlar bu sefer polise hakaretten 60 dakika hapis yiyorsun, az önce başıma geldi bir de suratımda maske olmasına rağmen cctv bildirimi ile mg yapıp buldular, bu LSPD iflah olmaz arkadaş, abarti ilk geldiğinde aha şimdi LSPD düzelecek dedik daha kötü bir yere mi gidiyor acaba? Abarti'nin LSPD rollerini düzgün yaptığını ve LSPD'de bulunan en düzgün rolcü olduğunu düşünüyorum ama yanında bulunan tek vasfı o salaklık ile ölmeden o yaşa gelebilmiş olan ve herkesin kendisine yağ çektiğini sanan aptallar yüzünden LSPD bozuluyor.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
Ynt: Her polise küfür edildiğinde yıldız eklenmesi.
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2018, 16:08:38 »
Memura hakaret ceza sebebi bile olamıyor artık, başka nedenlerden dolayı yıldız eklenmiştir.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2018, 17:11:59 »
Aşşırı saçma bir olay değil mi? Polise küfür ediyoruz, normalde polisin alttan alması gerekirken polis bize salak salak konuşuyor bizim alttan almamız bekleniyor üstüne küfür ettikten sonra gidince sonradan yıldız ekliyorlar bu sefer polise hakaretten 60 dakika hapis yiyorsun, az önce başıma geldi bir de suratımda maske olmasına rağmen cctv bildirimi ile mg yapıp buldular, bu LSPD iflah olmaz arkadaş, abarti ilk geldiğinde aha şimdi LSPD düzelecek dedik daha kötü bir yere mi gidiyor acaba? Abarti'nin LSPD rollerini düzgün yaptığını ve LSPD'de bulunan en düzgün rolcü olduğunu düşünüyorum ama yanında bulunan tek vasfı o salaklık ile ölmeden o yaşa gelebilmiş olan ve herkesin kendisine yağ çektiğini sanan aptallar yüzünden LSPD bozuluyor.

Sen adama işini yaptığı için küfredeceksin, o da alttan alacak. Eğer dalga geçiyorsan komik, ama ciddiysen daha da komik bu mevzu.

Sonradan görme edit: Konuyu inceleyecek arkadaşlar kusura bakmasın, alıntıyı böyle uzun tutmak istemezdim ama nokta sadece bu destanın sonunda var. Nereden ayıracağımı bilemedim.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2018, 17:32:31 »

Sen adama işini yaptığı için küfredeceksin, o da alttan alacak. Eğer dalga geçiyorsan komik, ama ciddiysen daha da komik bu mevzu.

Sonradan görme edit: Konuyu inceleyecek arkadaşlar kusura bakmasın, alıntıyı böyle uzun tutmak istemezdim ama nokta sadece bu destanın sonunda var. Nereden ayıracağımı bilemedim.
Kardeşim kafan mı güzel ic olarak küfür etmekten bahsediyorum ic bir mevzu yaşamasak niye küfür edeyim adama durduk yere işini yaptığı için?

Ben OOC küfür gibi bir mevzudan bahsettim mi? Kendi kendine gelin güvey olma lütfen.

Bir polisin günlüğü genelde şöyle olur. Sivil kişi ya trafik kuralı ihlali yapar, ya da bir hız sınırını aşma falan işte her neyse, polis, kişiye megafondan aracı durdurması yönünde ihtar alır. Kişi aracı durdurur, ve sayıp sövmeye başlar. Sonra da haksız kişi role uymak zorunda kalır, kendisine kitlenen az miktardaki cezaya çok gözüyle bakar ve bu durumu yediremediği için buraya konu açar. Bilmem anlatabildim mi.

Ayrıca o kıt Türkçe bilginle bana ders vermeye kalkma, soru işareti de cümle sonunu bildirir. İnternette yazı yazarken nokta koymak yerine genelde virgül kullanıyorum.

Farkettiysen ben, yazdığın destanda sadece "Polise küfür ediyoruz, normalde polisin alttan alması gerekirken polis bize salak salak konuşuyor bizim alttan almamız bekleniyor" kısmına cevap verdim. Madem polisin laubali tavrını alttan almak istemiyorsun, o zaman küfretme polise? O kadar da zor bir şey değil.

Kıt Türkçe bilgim falan yok, olsaydı zaten böyle bir konu açmazdım. Eğer istersen ders de veririm sana saati 100 liradan.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cho Hobbison Lv.16
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Şubat 2024, 23:54
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2018, 17:35:44 »
Konu altında argo kelime kullanan kişiler  banlanacaktır, lütfen kelimelerinizi seçerek konuşun.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2018, 17:47:55 »
Günlük sıradan olaylar üzerinden kendi kendine bir şeyleri kurgulayıp beni olmadığım bir kişi yerine koymuşsun.

Ne tecrübe ettiysem onu yazdım. Gören gözler yalan söylemez sonuçta.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2018, 18:10:49 »
Seninle ilgili konuştuğumu nereden çıkarttın ki dostum? Ben bir şeyi savunmadım ayrıca. Demek istediğim şey, ne ekersen onu biçersin. Bu her yerde böyle. Benim sürekli gördüğüm de, polis işini yaptığı için polise küfrediliyor. Önyargı ile yaklaştım gibi lanse ettiysem kendimi kusura bakma, ama ben de PD rolü yaptım. Benim gördüğüm şey de tam olarak yukarıda anlattığım gibiydi.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #7 : 07 Mart 2018, 12:35:03 »
Biraz bilgi edinip öyle konu açsanız keşke.Daha fazla yorum yapmayacağım K&A