1- Youtube'de video çektigin ilk zamanlar okeydi çok güzeldi hatta eğleniyordum videolarında.
200-300 abone arasında cıvıttın o zamanlar sizin birliginizdeydim Crimeli bir şeydi, şimdi ise alınma ama egondan önünü göremez olmuşsun.
2- Rol bilgin sadece para kasıp M4 v.b. silahlar alıp 5 kişi toplanıp adamları yolda çevirip gasp etmek.
3- Youtuber tagı aldın okey, ama Bayram paranı çaldı diye gidip başka RP sunucularında video çekmen yakışmadı.
4- Bayram'ın paranı çaldıgına üzüldüm mü diyorsan Hayır, üzülmüyorum.
5- Dönmessende bizene dönsende bizene.
Geleni aramıza alırız gidersende eyvallah'ımızı eksik etmeyiz.
Bak şimdi bu söylediğin türde çok kişi var gelip beni aciz görmen ne diyeyim onlara göz yumuyorsunuz.
Başka rp sunucusunda video çekmem yakışmamış ben rina roleplay içerik üreticisi değilim bilgine.
Bu arada gelip beni tanımayan kişiler ağızdan doldurma sözler ile egolusun felan diyorsa egoluyum evet herkesin kendine göre bir egosu vardır ancak bana küfür etmeyip anlayışlı dilde gelen tüm sorulara pm'den olsun youtubedan olsun heryerden cevaplıyorum hobi olarak yaptığım birşey youtube sayı umrumda değil.
Üzülüp üzülmemen kendi hür iraden.
Beni kıran şey ne ara ego kasıp kimseye cevap vermeyip tiplere girmişim merak ediyorum.