Dönme pls
tmm
Kb ama yalancisin
Yalanmı? ;D
her şeye tek tek cevap vererek nasıl takıntılı ezik yıkık bir adam olduğunu belli ediyorsun
Sadece yazılan şeylere cevap veriyorum bu ne zaman yıkıklık ve vizyonsuzluk olduğu tartışılmışki?
Daha 2 gün önce discordda heraya küfür edip duruyordun yaptığın hataları daha yeni mi anladın?
Heraya küfür etseydim çoktan ban yemiştim ne saçmalıyorsun sen?
dönme
+
gasp rolüne girmek için araçtan sarkıp önüne drive by atan birisisin
seninle role girsem kanser olurdum
ki eğer konuyu açma amacın sunucuya başladığında fazla ilgi toplamak ve yardım toplamak falansa bunun olmayacağını da bil
( ve hala rol bilmiyorsun )
Gasp rolüne girmek için drive by attığım görüntüler varsa atabilirsin.
Roller kısıtlanmıyor.
Konuyu açma amacım sadece insanlar beni kim olarak biliyor bunu öğrenmek.
İlgi veya yardım toplamak nerden çıktı ne bu saçmalık?
Aktif olarak 5 aydır roleplay ortamındayım ve bilmediğim şeyler olabilir haklısın./Bu arada benim gibi bu tür rolleri yapan çok kişiler var onların rollerine bakınca "adam hakkını veriyor" ben yapınca "bu rolmü lan?" oluyor biraz gülünç bir durum olsada yapılacak birşey yok bir kez herkes tarafından ağızdan ağıza yayılmış değiştirmenin bir yolu yok.
dönmez olm ego tavan yapmıs pm atıyorum yazdiggi cevap ROLDEYİM MESAJ ATMA diyor fakat highwayda tek başına araba sürüyor sahdahsd
Ne alaka rolde olmadığımda cevap veriyorum herkes bilir bu arada anayollarda boş boş araba sürmem rol olmadıkça roldeyken rahatsız edilmeyi sevmem gelip bunada ego diyecekseniz vay halimize.
milletin arkasından küfür etmek kolay, sunucuya başlamak daha da kolay değilmi?
He valla millete çakıştırıyorum her vaktim oldukça (!) / bu arada bunları nerden uyduruyorsunuz?
2 gün önce aktif discord çağrısında "Rina sezonluk olacak, siz hala oynamaya devam edin. "Bak ben bu sunucuda oynuyorum, burada adalet var IĞĞĞ" diyen kişinin sunucuya dönmesi :d
Acaba birisi benim adımla sizi felanmı yiyor ?/Yada gelip adımı iftiralar ile kirletmeye felanmı çalışıyorsunuz?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada bazı kişiler gelip herşeyi farklı yere çekmeyi çok iyi biliyor birçok kişi gelip burda beni kirletmeye çalışıyor yapıcak birşey yok siz olmasanız hayat yaşanmıyor saygımı korumaya devam edeceğim gelip burda aşağlayıcı sözler söyleyen kişiler kibar bir dil yok bu ortamda bildiğim kadarıyla. ;)