Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fenerbahçe vs Galatasaray ?

Başlatan Nadrosima1, 08 Nisan 2019, 17:35:29
Okunma sayısı 825 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
Ynt: Fenerbahçe vs Galatasaray ?
« Yanıtla #20 : 09 Nisan 2019, 12:13:15 »
fener alır
Spoiler:
2-1 veya 1-0

Çevrimdışı Osame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jordan Vio Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Aralık 2023, 01:07
Toplam oynama: 58 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 09 Nisan 2019, 15:04:42 »
Beşiktaş maçını hatırlatıyım öhöm xd
Hımm,beraberliğe sevindiğiniz maç dimi?
Mesele burda beraberlik değil. Konunun amacı bu da değildi zaten, ama madem konusunu açtın seni aydınlatayım ; o maçta beraberliğe sevinen bir Fenerbahçe yoktu. İstediğinde neler yapabileceğini gösteren Fenerbahçe vardı. O maçta bizzat staddaydım ve maç sonu yerlerde Beşiktaş'lı taraftarlar tarafından yakılan Beşiktaş formalarını görmüştüm, gülünç. Sonra dedim ki ; İyi ki Fenerbahçe'liyim. :)
Ulan ne güzel yalan konuşuyorsun sen!Beşiktaşlılar Beşiktaş forması yakmış-mış KSWĞİWÖWLSŞDŞŞFĞFĞSŞFLFĞlpsşskspwğPs
Kimle ne tartışıyorum ya..
Neden senin attığın her laf olmuş da bizim attığımızı kabullenemiyorsun? 3-3 biten maçta onu söylemek istememişti ama sen böyle dediysen ben de bir yorum katayım. İnan bana o maçta bir kaç pozisyon harcanmasa 3-4 galibiyetle dönecektik, biz buna üzülüyoruz ancak hangi taraftar takımının 3-0'dan 3-3'e gelmesine sevinmez ki? üstelik deplasman derbisinde. Kadıköyde de büyü bozulmayacak, iyi ki Fenerbahçe'liyim.
4 Beşiktaş olacaktı,Burağın direkten dönen topunu unuttunuz hemen.Bemim yalan dediğim şey forma yakma olayı,komedi ya

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #22 : 09 Nisan 2019, 15:08:46 »
beşiktaşı niye bu kavgaya karıştırdınız, hangi seviyesiz karıştırdı bilmiyorum, fakat 3-3 muhabbeti quaresmanın da dediği gibi, berabere gözüken bir yenilgi bizim için. varsa beşiktaş taraftarı, bunu da görebiliyordur umarım.

Çevrimdışı WhoWho

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Torres Dante Lv.18
Köken: İspanyol
Son giriş: 31 Mart 2020, 23:54
Toplam oynama: 77 gün, 4 saat
« Yanıtla #23 : 09 Nisan 2019, 15:18:41 »
Fenerbahçem kazanır umarım, ama sonucu soracak olursak çok zor bir soru olur. Galatasaray'ın defansında iki büyük eksik var, Fenerbahçe'nin ise en kötü sezonu. Sonuç tahminim ise beraberlik, 1-1 falan biter maç.

Çevrimdışı gercekalverez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Ocak 2025, 19:52
Toplam oynama: 28 gün, 23 saat
Köken: Slav
Son giriş: 01 Ocak 2025, 19:15
Toplam oynama: 44 gün, 1 saat
Son giriş: 02 Ocak 2025, 20:26
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
« Yanıtla #24 : 09 Nisan 2019, 15:25:54 »
stoperler cezalı
maç fenerin

Çevrimdışı Osame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jordan Vio Lv.13
Son giriş: 10 Aralık 2023, 01:07
Toplam oynama: 58 gün, 9 saat
« Yanıtla #25 : 09 Nisan 2019, 16:20:22 »
beşiktaşı niye bu kavgaya karıştırdınız, hangi seviyesiz karıştırdı bilmiyorum, fakat 3-3 muhabbeti quaresmanın da dediği gibi, berabere gözüken bir yenilgi bizim için. varsa beşiktaş taraftarı, bunu da görebiliyordur umarım.
Kanka ben espirisine bir caps paylaştım yiyin birbirinizi diye ve her derbi maçında instagramda orda burda gördüğümüz bir caps lakin bazı fenerli arkadaşlar olayı yanlış yere çekip laf atmaya başladı saçma bir şekilde..Neyse umarım hak eden kazanır.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #26 : 09 Nisan 2019, 17:04:55 »
2-1 fener alır

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #27 : 09 Nisan 2019, 17:28:27 »
Mesele burda beraberlik değil. Konunun amacı bu da değildi zaten, ama madem konusunu açtın seni aydınlatayım ; o maçta beraberliğe sevinen bir Fenerbahçe yoktu. İstediğinde neler yapabileceğini gösteren Fenerbahçe vardı. O maçta bizzat staddaydım ve maç sonu yerlerde Beşiktaş'lı taraftarlar tarafından yakılan Beşiktaş formalarını görmüştüm, gülünç. Sonra dedim ki ; İyi ki Fenerbahçe'liyim. :)
Ulan ne güzel yalan konuşuyorsun sen!Beşiktaşlılar Beşiktaş forması yakmış-mış KSWĞİWÖWLSŞDŞŞFĞFĞSŞFLFĞlpsşskspwğPs
Neden senin attığın her laf olmuş da bizim attığımızı kabullenemiyorsun? 3-3 biten maçta onu söylemek istememişti ama sen böyle dediysen ben de bir yorum katayım. İnan bana o maçta bir kaç pozisyon harcanmasa 3-4 galibiyetle dönecektik, biz buna üzülüyoruz ancak hangi taraftar takımının 3-0'dan 3-3'e gelmesine sevinmez ki? üstelik deplasman derbisinde. Kadıköyde de büyü bozulmayacak, iyi ki Fenerbahçe'liyim.
4 Beşiktaş olacaktı,Burağın direkten dönen topunu unuttunuz hemen.Bemim yalan dediğim şey forma yakma olayı,komedi ya

O ataktan sonra  fenerin 1 toplu direkten döndü ve birkaç net pozisyon daha her neyse forma yakma olayıyla alakalı fikrim yok.

Çevrimdışı Ahmetq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kyree Grant Lv.18
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ocak 2022, 22:00
Toplam oynama: 64 gün, 11 saat
« Yanıtla #28 : 09 Nisan 2019, 17:54:24 »
O zaman sonda eljifin direğinide unutmayalım?

Çevrimdışı Nadrosima1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Eylül 2024, 20:18