Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zahar_Ponomariov CK talebi

Başlatan 7 nesil JAMAİKA, 08 Nisan 2019, 00:05:57
Okunma sayısı 920 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Nisan 2024, 15:54
Toplam oynama: 111 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Zahar_Ponomariov CK talebi
« Yanıtla #10 : 08 Nisan 2019, 23:21:32 »
Bizde zenciyiz kardeşim sen git bi niggaya sekil yap görürsün mafyayı. Sizi basmak neden non rp?
Yoksa sizin birlik liderini çalıştırmanız daha mantıklı demi

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 14:45
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: ********VIC
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 130 gün, 22 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2019, 23:25:47 »
https://www.upload.ee/image/9805555/sa-mp-325.png

https://www.upload.ee/image/9805558/sa-mp-324.png

https://www.upload.ee/image/9805566/sa-mp-334.png

yok canım etrafında 50 tane adam varken ponomariov yok bizim annemize ne yapra felan? Orada kafana sıkıp öldürdüm var say. Olay kapandı

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 14:45
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: ********VIC
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 130 gün, 22 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #12 : 08 Nisan 2019, 23:26:08 »
bak dostum siz bir ara iceri gittiniz ben o sirada ne telefonumu kirdiniz ne elimi bagladiniz tabiykide atabilie mesaj

Telefon ile benim gözümün önünde mesaj atabildiğine göre ve seni yaralayıp senden bir cümleyi söylemeni isteyip sen o cümleyi söylemediğin için ve ben onu söyletmek için 15dk harcadığımdan CK talebi açtım gerçekten anlayabiliyor musun? Rica etsem senin yerine vekil falan atayabilir misin liderin senin ağzından savunma yazsa daha sağlıklı olabilir
Öncelikle, kardeşim sen ÇETESİN biz MAFYAYIZ. Sen gelip bize sıkamazsın MAFYAYIZ çünkü, senin bu yaptığın NON-rp bir durum zaten.
tmm bir daha olmz

Çevrimdışı Juliius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jared Isaac Lv.20
Son giriş: 14 Nisan 2020, 17:08
Toplam oynama: 114 gün, 8 saat
« Yanıtla #13 : 09 Nisan 2019, 08:50:25 »
VE BU ARADA FEAR RP YAPMADİM ROLU BOZMANDİM BELKİDE ACİYAZ DAYANİKLİYİMDİR SADECE BACAGİMA BİÇAK SOKMAKLA BUL BUL OLUNMUYOR DEMİ.ROLDE FEAR RP FİLAN YOK
Ne kadar acıya dayanıklı olsanda sonuç olarak bacağına bıçak saplanıyor. Acı hissetmemen mümkün değil.

Çevrimdışı Juliius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jared Isaac Lv.20
Son giriş: 14 Nisan 2020, 17:08
Toplam oynama: 114 gün, 8 saat
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2019, 08:52:48 »
bak dostum siz bir ara iceri gittiniz ben o sirada ne telefonumu kirdiniz ne elimi bagladiniz tabiykide atabilie mesaj

Telefon ile benim gözümün önünde mesaj atabildiğine göre ve seni yaralayıp senden bir cümleyi söylemeni isteyip sen o cümleyi söylemediğin için ve ben onu söyletmek için 15dk harcadığımdan CK talebi açtım gerçekten anlayabiliyor musun? Rica etsem senin yerine vekil falan atayabilir misin liderin senin ağzından savunma yazsa daha sağlıklı olabilir
Öncelikle, kardeşim sen ÇETESİN biz MAFYAYIZ. Sen gelip bize sıkamazsın MAFYAYIZ çünkü, senin bu yaptığın NON-rp bir durum zaten.
Alakası yok kardeşim. Sen o mafyanın Santos kollusun ne kadar kişiysen o kadarsın. Senin dediğin gibi bir durum sunucuda gerçekleşseydi herkes çete yerine mafya açardı. (mobil)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 09 Nisan 2019, 09:47:46 »

Kahkaha atıyorum şuan sksjddk Tanrım sen bu aciz kullarını gör. Onları Meryem Ana’nın şevkatiyle ödüllendir Tanrım.

Çevrimdışı Cerkeskadir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2025, 00:08
Toplam oynama: 159 gün, 14 saat
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2019, 16:35:54 »
BAK ROL BOZMA DİYE BİRSEYLER YOK KAFANA SIKTIM SAY FİLANDA YOK SS VARSA BUNA DAİR AT

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2019, 18:31:47 »

Mafya gelsin çeteye sıksın çetenin eli armut toplayacak değil yani çetede tabi sıkar.

Çevrimdışı Cerkeskadir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2025, 00:08
Toplam oynama: 159 gün, 14 saat
« Yanıtla #18 : 09 Nisan 2019, 18:54:38 »
kardeşim sen olayda yoktun ?

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #19 : 09 Nisan 2019, 18:58:03 »

Alakası yok kardeşim. Sen o mafyanın Santos kollusun ne kadar kişiysen o kadarsın. Senin dediğin gibi bir durum sunucuda gerçekleşseydi herkes çete yerine mafya açardı. (mobil)

Haklısın.