Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sean_Hell -CK Talebi.

Başlatan poncik sue, 06 Nisan 2019, 23:11:55
Okunma sayısı 1108 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Haziran 2020, 11:58
Toplam oynama: 79 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Sean_Hell -CK Talebi.
« : 06 Nisan 2019, 23:11:55 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Melissa_Lemieux
Seviye: 12

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Sean_Hell
Seviyesi:  18

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: SS'de mevcut.
Olay Saati: SS'de mevcut.
Yaşadığınız olayı anlatınız: Öncelikle benim arkadaşlarım 2 kişiyi yakalamışlar birisi bu Sean_Hell diğeri ise başka bir arkadaşı ((Arkadaşı PG'den ceza yedi)) öncelikle bu adamları biz yakaladık, Ben pompalı ile bunun arkadaşını düşürdüm sonra bi baktım yukarıdan deagle ile sıkıyorlar deagle ile sıkan kişileri de indirdim pompalı ile ve deaglesi olan adam crash attırdı kendine zaten şikayet açıcam. Sonra benim silahımın mermisi bitti onunla uğraştım biraz gittim mermi doldurup geri geldim olay yerine vs. Ardından bu Sean_Hell bizim işimizi baya bi zorlaştırdı adam ikidebir kaçıyor kural ihlali yapıyor hatta diğer arkadaşıda pg den ceza yedi. Fear RP Rolunde yalan söyledi, (Yasak birşey) neyse ben bu adamı aldım götürdüm biz 3 kişiydik 2 arkadaşım rol esnasında MG ve Ortak Nezaket'den jail yedi. Ben bu adamı aldım götürdüm gate'li garajıma. Adama orada 3 şık verdim "CK, E-Rp, Kalıcı Hasar" hiç birini kabul etmedi. Bende adamın kafasına 3 kere pompalı ile sıktım ve rolsel olarak adamı öldürdüm. Eğer ck talebi onaylanırsa kişiyi tekrar bulup ck edeceğim.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Bize silahla saldıran kişiler ile arkadaşlık ve onlara yardım etmek.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
Ynt: Sean_Hell -CK Talebi.
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2019, 23:13:27 »
Normalde daha önce ss almıştım 2 3 kere rol esnasında ama ssleri bulamadım bende direk rol sonrası çektim ssleri eğer bir şüpheniz varsa loglara bakabilirsiniz, Ayrıca ssler fazla gözükmemiş ama iyi görebilen birisi iseniz rahatça okuyabilirsiniz :) - Bu arada eğer mg yapıp ck talebi onaylandıktan sonra adamı bulacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz, Aktif rolde adamın yüzünün fotoğrafını çektik o yüzden hiç bir mg durumu yok.

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Nisan 2024, 15:54
Toplam oynama: 111 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2019, 02:26:15 »
Fotoğrafın Ss i nerde her kafasına sıklığın adamın Ck talebi mı açılabileceğini sanıyorsun fear rp ihlali yapmadım artı olarak yasak değil isim yalan söylemek yalan söylesem bile bilemezsin sonra Çağatay seninle bu olayı görüştük hiç bir şekilde yasak siye bir şey denmedi. Istediğin adamı kaçır kafasına 2 vuruş at Ck olsun böyle dünya yok ooc batarız.

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2019, 02:27:03 »
Foto çektiysen de ben görmedim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2019, 02:33:25 »
Şikayeti açan arkadaş bilgilen diye söylüyorum birine /do kanalından ck tecavüz taciz vb. şeyler sorup karşı taraf - verince fear-rp kural ihlaline girmiyor. Bir adamı kaçırıyorsan ona işkence ile birlikte bir şeyler söyletebilirsin o kadar acıya rağmen sana karşı diretip dediklerini yapmıyor ve küfürler savuruyorsa bu örnek bir Fear-Rp ihlalidir

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2019, 07:42:19 »
Anlamadınız heralde bu adam beni baya bi uğraştı rol orada başlamadı zaten o adamı kaçırmaya çalışırken bir sürü kural ihlaline uğradık azkalsın pompalımı kaybediyordum arkadaşımın arabasını çalmaya çalıştı zaten bu adamın arkadasıda rol esnasında pg den ceza yedi.

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2019, 11:32:43 »
Eee? Arkadaşım PG'den yemiş olabilir seninki de MG'den yedi F-RP ihlali yapmadım istediğime + istediğime - koyabilirim fear-rp ihlali değil bu. Beni uğraştırdı diye ck etmek mi saçma.

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2019, 13:20:17 »
Ben sana /do dan sorduğum sorulara - verdiğin için ck etmek istemiyorum, Bize sıkan kişilere yardım etmek onlarla arkadaş olmak ve birlik üyemizin aracını çalmak.

Çevrimdışı qq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ocak 2022, 04:31
Toplam oynama: 247 gün, 9 saat
Birlik: ***** *** **FIA
« Yanıtla #8 : 07 Nisan 2019, 14:14:56 »
Ben sana /do dan sorduğum sorulara - verdiğin için ck etmek istemiyorum, Bize sıkan kişilere yardım etmek onlarla arkadaş olmak ve birlik üyemizin aracını çalmak.
bu bir CK sebebimi cidden ASFLDŞKŞDASLLKŞSDAFLLFDASKASDKFADFKALSDFŞASDKFŞASDFLŞKŞASDFKASDFLKAŞSLDFKA

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: