Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dexter Edgardo [BAR] İşyeri başvurusu

Başlatan Hazar, 06 Nisan 2019, 12:04:48
Okunma sayısı 245 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hazar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Aralık 2023, 03:11
Toplam oynama: 101 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Dexter Edgardo [BAR] İşyeri başvurusu
« : 06 Nisan 2019, 12:04:48 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Dexter Edgordo,, Julia Brotsev, Joshua Dharma gibi karakterlerde oynadım.

1.02:Oyun içi seviyeniz?:12 seviyeyim.

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Hayır, olmayacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftanın her günü oynunda olmak ile birlikte yaklaşık 9-10 saat aktif oluyorum sunucuda.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?: Hayır, karakterimin sicili temiz hiç IC hapise girmedi.
Spoiler:

İşyeri Bilgileri: İşyeri bar olarak işletilicek, dans yarışmaları çekilişler vs. olucak, hem kazandıran hem eğlendiren bir işyeri olacak.

2.01:İşyeri lokasyonu:
2.02:İşyeri adı:Edgardo Bar

2.03:İşyeri tipi:Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Dexter , 26 yaşında, California doğumlu, babası polis Los Santos'a tayini çıkmış, ailesi ile Los Santos'ta yaşamaya başlarlar. Dexter Taşımacılık mesleği ile uğraşmakta işyeri ücretini babasından kalan miras ile açacaktır. Babasının hayali olan Bar'ı Dexter açacak babasının isteğini yerine getirecekti.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: ( (Şehirdeki insanların eğlenebileceği, müzik eşliğinde çekilişer, yarışmalar yapılan bir bar açtırmak istiyorum. ooc=Aktif rol ortamı, çekilişler ve eğlenceler düzenleyeceğim.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Akşamları eğlenceler düzenleyeceğimizden aktif bir rol ortamı oluşacağına inanmaktayım, kişilerin sıkılmadan istediği zaman gelebileceği rol yapabileceği bir ortam yaratmak istiyoum.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Şu anda bulunduğum birlikte misafirleri orada ağırlayacağız ve çekilişler yapacağız.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Hazar"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000