Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

El Corona Latin Disciples

Başlatan DeathFloor, 05 Nisan 2019, 20:25:38
Okunma sayısı 2085 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı street law

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Mart 2022, 16:43
Toplam oynama: 27 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: El Corona Latin Disciples
« Yanıtla #90 : 10 Nisan 2019, 18:06:50 »
rollerinize tek bir kelime ile cevap vereceğim "BOK" harbiden öyle bak. Hoodunuza geldim sarı sarı arabalar, Vagos skinli herfiler gördüm. Birincisi orada Vagoslar değil Los Santos Aztecas çetesi vardır. İkincisi Vagos ve Aztecas ezeli düşmandır. Hiç bir bok bilmeden birlik açıp forumu kirletiyorsun. Aynı rolü farklı yorumlarda tek tek atıp page kasmayın. Yeminle boş birliksiniz. Yakında zaten Las Colinasta Meksikalı Latin kökenli çete kurcam. Sizde rollerimize bakıp biraz bilgilenirsiniz umarım. Başaramamanız dileğiyle....

Çevrimdışı KESH

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sweet Pump Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2020, 16:07
Toplam oynama: 139 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: El Corona Latin Disciples
« Yanıtla #91 : 10 Nisan 2019, 19:08:53 »
Ciddi anlamda biraz rol ve kültür bilgisi edinmeniz lazım yinede başarılar diyelim. Emote'a isim yazdık diye IC isminizi biliyor olmuyoruz :(

SADLŞFALŞKFLAŞSDKFSLADFSADFLALSDŞLŞKFDASLAKŞDSLFKKDLFKŞLKDSALKFKLSADFLKASDFKLAFSDLŞKFASLDKFLSFDAKFSADLKDA
sen sus dicem de... d:eqfwegFQ
KWEMOQEWQ K

beni takmayın ben de zamanında buralardan geçtim de motor bozuldu