Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Root

Başlatan Touched, 03 Nisan 2019, 13:16:30
Okunma sayısı 3429 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SincaP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Ocak 2024, 05:00
Toplam oynama: 30 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Pacho Capone Lv.31
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:54
Toplam oynama: 177 gün, 12 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Root
« Yanıtla #60 : 12 Nisan 2019, 15:20:32 »
Başarılar dilerim,iyi gözüküyor.

Çevrimdışı Touched

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #61 : 12 Nisan 2019, 15:49:58 »
Başarılar dilerim,iyi gözüküyor.

Teşekkür ederim :)

Çevrimdışı Charlie_Giles

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Nisan 2019, 01:01
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
« Yanıtla #62 : 12 Nisan 2019, 16:15:57 »
Hem Proje, hem de konu Tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti; Başvuru da yapmayı düşünüyordum ancak mantıksız bulduğum bir şey var.

"Root tarafından hiçbir ücret almayarak bu işi gönüllü olarak yapacağımı ve şehir için, şehrin güvenliği, huzuru, düzeni için çok çalışacağımın sözünü veriyorum."

Gönüllü olarak katılıyorsun ve baya aktif olman bekleniyor. Bana göre, bir mantığı yok bu politikanın. İster Sanal ortam, ister gerçek hayat; yaşantımızdaki her şeyin bir karşılığının olması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Touched

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #63 : 12 Nisan 2019, 16:49:44 »
Hem Proje, hem de konu Tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti; Başvuru da yapmayı düşünüyordum ancak mantıksız bulduğum bir şey var.

"Root tarafından hiçbir ücret almayarak bu işi gönüllü olarak yapacağımı ve şehir için, şehrin güvenliği, huzuru, düzeni için çok çalışacağımın sözünü veriyorum."

Gönüllü olarak katılıyorsun ve baya aktif olman bekleniyor. Bana göre, bir mantığı yok bu politikanın. İster Sanal ortam, ister gerçek hayat; yaşantımızdaki her şeyin bir karşılığının olması gerektiğini düşünüyorum.

Biz rol yapmak isteyen ve yeterli rol bilgisine sahip olan oyuncuları Root'a 'seçerek' alıyoruz. Rol yapması için de kimseye para vermek istemiyoruz. "Para kazanmak zaten zor bir şey değil, bize rol yapmak isteyen oyuncular lazım." cümlesiyle devam ediyoruz.

Sunucuda para kazanmak çok da zor değil. Bu projeyi, rol çeşitliliği olsun ve rol yapmak isteyip de düzgün rol ortamı bulamayan oyuncular varsa gelsin diye başlattım. Para kazanmak istiyorsanız sunucuda bunun birçok yolu var. Tamamen rol için kurulmuş bir toplulukta para vererek rol yaptırmak da bana saçma geliyor açıkçası. Para için Root'a katılanlarla, gerçekten rol yapmak için ve şehre bir düzen getirmek için katılanları her zaman ayırt edemeyiz. Kimin ne düşünerek katıldığını bilemeyiz. Rol kalitesini yüksek tutmak için de sadece rollere odaklanmayı tercih ediyoruz. Kimsenin para için Root'a katılmasını istemiyoruz. Hem para kazanmak hem de rol yapmak istiyorsanız buna uygun bir birlik bulabilirsiniz. Fakat bulduğunuz birlik bu kadar kaliteli, sistemli bir birlik ve bu kadar aktif bir yöneticisi olan bir birlik olur mu orasını bilemem.

Yorumunuz için teşekkürler.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #64 : 12 Nisan 2019, 17:10:06 »
Mutlaka deneyeceğim, başarılar dilerim.

Çevrimdışı Touched

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #65 : 12 Nisan 2019, 17:45:12 »
Mutlaka deneyeceğim, başarılar dilerim.

Teşekkür ederim.

Çevrimdışı Touched

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #66 : 12 Nisan 2019, 21:36:50 »
Root güncellendi !

- Bazı departmanlar kaldırıldı ve daha sade hale getirildi.
- Eğitim departmanı eklendi.

Çevrimdışı Touched

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: