Üstüme gelme falan yok ya. Dün TS de bana şikayet açan insanla konuştum. Kendi rızamla çıkmama rağmen sanki o attırmış gibi keyif aldığını söyledi. Bu adam (adam demekte şüpheliyim küçük yaş) TS de yaptığı çirkin davranışları ile bana sunucumuzun il-legalinin çok ama çok kötü olduğunu gösterdi. Aldırış etmedik. Biri böyle ise ikincisi ya da üçüncüsü böyle olmak zorumda değil dedik. Bir kaç il-legal çatışmaya katıldık. Çatışmada dondurma yiyen, üzerine ateş açılınca önüne stant açan gibi bir sürü RPG'ye yakışmayan hareketler gördüm. Umarım sunucu politikaları onları bu amacından vazgeçirip yıldırırda RPG'ye yeni başlayan ya da başlamak isteyen insanlar oyunu yanlış tanımazlar.
Velhasım kelam birlikte rol yaptığım insanlarla (gerçekten rol sizin bildiklerinizden değil) vakit geçirmeye devam edeceğim. Bir çok platformda kullandığım forum ismine, Ruelle ismine dönüp rol yapmaya, rol ortamı yaratmaya devam edeceğim. Tek fark bulunduğum sunucuya karakter olanağı açmak çok daha zor. Bu da sadece adam vurmak için giren insan sayısını minimuma indiriyor.
Bu yüzden, hepinize teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. LSPD'de bir çok güzel insan tanıdım, umalım ki onların sabır filtreleri benden daha gelişmiş olsun, kendini yenileyebilen bir filtre olsun. 4 GB'lık oyun için birbirine söven, OOC karakterini hiç edip birisine farklı başka birisine daha farklı konuşan insanların bulunduğu yerde sağlıklı vakit geçiremiyeceğimizi düşünüyoruz. Ekip ile farklı yerlerde farklı zamanlarda karşılaşmak diileğiyle! Hoşcakalın.