Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Davis Johnson - Alvin Carley - Alvin Jake - Micky Brooks Alvin Kerry(şuanki hesabım)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:14
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Bir birlikte üye değilim, bir birliğe ait olmayacak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Günlük 4-5 saat aktifliğim var, haftasonu ise aktiflik artar.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?: İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:Hobos Hot dog
2.03:İşyeri tipi:Restaurant - Hot dog
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Alvin Londra'da babası ile birlikte bar işletmekteydi. Arkadaş ortamı fazla olmayan Alvin babasının yanında hayatını devam ettiriyordu. Barda çalışırken babasının üzerine bir grup kişilerin geldiğini gördü ve o anda baygınlık geçiren Alvin , uyandığında babasının çeşitli yerinde kanlar bulunduğunu gördü. Kendisinden geçen Alvin babasının ölümünden sonra barı satarak Los Santos'a gelmeye karar verdi.. Los Santos'a ilk ayak bastığında kendini bir bok çukuruna düşmüş gibi hissetti. Kendisini babasının yaptığı gibi bir bar açmak yerine Restaurant açmaya karar verdi, şehirde tanıştığı arkadaşlarıyla birlikte bu işe kalkışmayı denediler. Alvin şişman birisi olduğundan restaurant'ta kendisine çeşitli sosisliler yaparak karnını doyurarak hayatına devam etmektedir.
Kişi işletmeyi IC para olarak karşılayacaktır.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC: Şehirde tek olan Hot dog işletmesi insanların boş zamanlarında işletmeye gelerek karınlarını doyurmalarını, arkadaşlarıyla vakit geçirmelerini sağlayacak.
OOC: Rol konsepti olarak değişik bir konsept olduğu için tutacağını düşünüyoruz. İnsanların oyunda genellikle Bar vs. giderek can sıkıntısı muzikler yerine Hot dog işletmesine gelerek rolden zevk alacaklarını düşünüyoruz.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Rol konsepti olarak bildiğiniz üzere sunucuda bulunmuyor. İnsanların oyunda farklı rollere girmesi zevk oranını arttıracaktır.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Departman, şehirdeki insanların boş zamanlarında gelip, sosisli yemeleri IC olarak bir zevk katacağını düşünüyoruz. Şehirde tek olan Hot
dog, şehrin insanlarının gelip karnını doyurabileceği bir mekan olucak.
Ben, "Frawn"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.