Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gasp Leveli Hakkında

Başlatan B E R A T B E Y, 30 Mart 2019, 19:44:47
Okunma sayısı 1815 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Ekim 2024, 23:14
Toplam oynama: 98 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Gasp Leveli Hakkında
« : 30 Mart 2019, 19:44:47 »
Merhabalar bugün sizleri beni rahatsız eden bir konu hakkında vaktinizden çalıyorum fakat bunu yazmam gerekliydi artık ben hafta içi aktif olamıyorum ben 15 level olamıyorum fakat bu sistemin kaldırılmasını istiyorum madem 5 level'de silah alınabiliyor en fazla 10 level ve ya 12 level'de ise gasp yapabilme olsun ve bu çok güzel olur benim sınavlarım oluyor o yüzden giremiyorum ama bazıları giriyor ben level kasamıyorum ama rol yapıyorum ama mesela adamı yere düşürdüm 15 level birini çağırmak yerine leveli düşürüp bizde soygun yapabilelim bu daha iyi olacaktır vaktinizi aldığım için özür dilerim iyi akşamlar dilerim.

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
Ynt: Gasp Leveli Hakkında
« Yanıtla #1 : 30 Mart 2019, 23:38:33 »
Gasp leveli düstüğünde gaspçilar daha çok artacaktır ancak,
15 level değilde mekanik gibi 12 levele filan düşürülebilir. ;)

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2019, 23:40:48 »
DESTEKLEMİYORUM! Sunucuda bu sistemden yararlanıp saçma sapan gasp yapanlar olur. Bu sistemi size temin ederim mantıklı roller için kullananlar olmayacak... Gereksiz bir AR:GE

Roller iyi ve profesyonelce yapılırsa bu olabilir. Ve ayrıca bu yapılsa dahi cezaları ağır olmalı GKI Jail= 1500 DK + gibi gibi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2019, 23:45:32 »
DESTEKLEMİYORUM! Sunucuda bu sistemden yararlanıp saçma sapan gasp yapanlar olur. Bu sistemi size temin ederim mantıklı roller için kullananlar olmayacak... Gereksiz bir AR:GE
Hayır bence güzel roller çıkar ayrıca hafta içi aktif olamıyoruz ve sonrada 15 level olamıyoruz 5 level silah alıyorsak 10 level'de gasp yapıcaz ama rol ile yapılacak bu mesela adamı direk gidip /gasp komutu ile olmayacak rolü ss alınacak yada doğru rol yapılmazsa şikayet açılacak sonra gereken cezayı yetkililer verecek böyle bence bu sistemi düzeltebilirler.

Çevrimdışı vipergodd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudolf Kraus Lv.21
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 16:21
Toplam oynama: 102 gün, 13 saat
« Yanıtla #4 : 31 Mart 2019, 00:01:57 »

Roller iyi ve profesyonelce yapılırsa bu olabilir. Ve ayrıca bu yapılsa dahi cezaları ağır olmalı GKI Jail= 1500 DK + gibi gibi.

Çevrimdışı SmoKe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Haziran 2019, 00:34
Toplam oynama: 19 gün, 7 saat
« Yanıtla #5 : 31 Mart 2019, 00:13:47 »
Destek vermiyorum suistimal edilip gaspci dolar her taraf 15 lvl iyi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 31 Mart 2019, 01:09:04 »

Aynen bende böyle düşünüyorum bu sistemi rol yapmadan direk gidip /gasp yazıp adamı soyanlar için ss alınıp sonra gerekli cezayı adminin vermesi gerek böyle çözebilir ama benim dediğim gibi olay hafta içi giremiyenler için mesela ben hafta içi giremiyorum hafta sonu giriyorum hep aynı levelim artık cidden bıktım level  12 olucak mı 13 olucak mı diye beklemekten bunun için bir çözüm olabilir bu.

Çevrimdışı valzz9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brian Savage Lv.16
Son giriş: 15 Ağustos 2019, 21:40
Toplam oynama: 64 gün, 4 saat
« Yanıtla #7 : 31 Mart 2019, 01:43:25 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat
« Yanıtla #8 : 31 Mart 2019, 06:38:53 »

Çevrimdışı S W I N T E R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 15:54
Toplam oynama: 96 gün, 19 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 00:47
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #9 : 01 Nisan 2019, 19:41:50 »
DESTEKLİYORUM...
Suistmal edilse diyenler var, şikayet sistemi sunucuda boşa yok.
ve her taraf gaspcı dolsa ne farkedecek sunucunun yarısı İLLEGAL.
Fakat şu konu var; paramı kalacak?
Ozaman git ATM'de sakla paranı kardeşim bizene bundan.
Mantıklı roller için kullanılabilir, trol veya daha suistmal edici durumlarda şikayet açılabilir.