Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zaystev Suç Örgütü

Başlatan God187, 29 Mart 2019, 18:34:56
Okunma sayısı 27379 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Maganda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Kasım 2019, 16:36
Toplam oynama: 37 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Petrov Crime Organization
« Yanıtla #540 : 07 Ağustos 2019, 02:31:28 »
                                                                                                     BAŞARILAR.

Çevrimdışı Phane

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2023, 15:40
Toplam oynama: 376 gün, 23 saat
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:25
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:24
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
« Yanıtla #541 : 07 Ağustos 2019, 02:40:29 »
BAŞARILAR KÖTÜ YORUMLARA ALDIRMAYIN

Çevrimdışı tribuna

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ağustos 2021, 19:23
Toplam oynama: 54 gün, 5 saat
« Yanıtla #542 : 07 Ağustos 2019, 19:41:14 »
Yapılan birkaç küçük hata var sadece yakında düzelteceğini umuyorum. Güzel olmuş..

Çevrimdışı ByFatih

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Igor Bianchi Lv.30
Köken: Rus
Son giriş: 16 Nisan 2025, 15:59
Toplam oynama: 230 gün, 10 saat
Köken: Rus
Son giriş: 20 Eylül 2023, 22:01
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 05 Şubat 2024, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #543 : 08 Ağustos 2019, 01:11:12 »
Başarılarınızın devamını dilerim.

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #544 : 08 Ağustos 2019, 05:06:57 »
Favori birliklerimden biriside burasi.... Suan pasif kaldi ama toplarsiniz roller cok iyi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rocky Devils Lv.27
Son giriş: 26 Mart 2023, 00:50
Toplam oynama: 170 gün, 7 saat
Daniel Young Lv.27
Son giriş: 06 Mart 2023, 02:28
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: **** *ANG
Köken: İsviçreli
Son giriş: 02 Mart 2023, 23:24
« Yanıtla #545 : 08 Ağustos 2019, 11:47:54 »
eski petrov nerde kardeşim ben o birliği takip edicem bu siz olamazsınız :d

Çevrimdışı God187

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aleksa Perry Lv.26
Son giriş: 18 Mayıs 2021, 20:52
Toplam oynama: 120 gün, 18 saat
Birlik: **********EDI
« Yanıtla #546 : 08 Ağustos 2019, 16:09:55 »
Favori birliklerimden biriside burasi.... Suan pasif kaldi ama toplarsiniz roller cok iyi
Bu yorumları görmek beni çok mutlu etti, tanıtımın yarısı IC düşmanlığı OOC taşıyan arkadaşlar ile dolu. Pasif duruma gelicek olursak mafya'nın rolleri sürekli aynı bunu farklılık yaratmak çok zor, Lv'de özel harita aldık ki Lv'de küçük bir rol ortamı oluşturalım. Fakat birlik üyelerin yarısı da dursada bir yere kadar sıkıyor, lv'de her şey çok uzak ve aktif bölge de rol yapan kişi sayısı az bundan ötürü biraz oyundan soğdum. Yanım da olan arkadaşlarım Iggy Petrov, Guadalupe Breathnach, Zeus Petrov, Logan Petrov ve N0SY bu kişiler birliği kurarken, yürütürken yanımda durup yanıma duruyordu fakat şuan ya başka birliğe, ya da tatile gitti. Pasifliğin nedeni bu...

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
« Yanıtla #547 : 08 Ağustos 2019, 17:03:39 »
Bu yorumları görmek beni çok mutlu etti, tanıtımın yarısı IC düşmanlığı OOC taşıyan arkadaşlar ile dolu. Pasif duruma gelicek olursak mafya'nın rolleri sürekli aynı bunu farklılık yaratmak çok zor, Lv'de özel harita aldık ki Lv'de küçük bir rol ortamı oluşturalım. Fakat birlik üyelerin yarısı da dursada bir yere kadar sıkıyor, lv'de her şey çok uzak ve aktif bölge de rol yapan kişi sayısı az bundan ötürü biraz oyundan soğdum. Yanım da olan arkadaşlarım Iggy Petrov, Guadalupe Breathnach, Zeus Petrov, Logan Petrov ve N0SY bu kişiler birliği kurarken, yürütürken yanımda durup yanıma duruyordu fakat şuan ya başka birliğe, ya da tatile gitti. Pasifliğin nedeni bu...
Ulaştı sanırım. Bak ben sana tüm içtenliğimle söylüyorum lafını dinlemeyen rol yapmayan etrafa saldıran insanları birliğinde barındırma. Her ne kadar ooc arkadaşların olsada alma birliğine. Mafya rolleri çok kapsamlı roller içeriyor kolay değil. Eski ekibini topla istersen yeni ekibini. Sadece rol yapan insanları al yanına elinize silah bile almayın. Kendinizi rollerde verin tanıtımda yoğunlaşın ne kadar zevk verdiğini sizde göreceksiniz.

Çevrimdışı Reckleyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #548 : 08 Ağustos 2019, 17:09:15 »
Teşekkür ederim, bence yakın zamanda Las Venturas'dan  taşınıp Los Santos'a yeni bir mekan yaptırabilirseniz roller dönebilir eskisi gibi.Başarılar :)
Bu arada Ege'ye selamlarımı söyle.

Çevrimdışı Reckleyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #549 : 08 Ağustos 2019, 17:52:52 »
Teşekkür ederim, bence yakın zamanda Las Venturas'dan  taşınıp Los Santos'a yeni bir mekan yaptırabilirseniz roller dönebilir eskisi gibi.Başarılar :)
Bu arada Ege'ye selamlarımı söyle.
Kardeşim sonunda iyi bi insan olmaya karar vermisin sanırım seni topluma katilman beni mutlu etti eski can olman daha iyi bence oyun düşmanız ama gerçekte dostuz oyundaki düşmanlığımızı foruma tanişimasak bidaha çok mutlu olurum kendine iyi bak.
Zaten ben hep böyleydim, bana karşı tavırlarını değiştirenlere sadece tavırlarımı değiştirdim. Sende kendine iyi bak.