Stratejik olarak seçtiğiniz hood çok güzel Başarılar..
Fakat oraya nekadar başarılı olsanızda hood verirlermi orası düşündürücü, Sonuçta Tren istasyonu, Güvenliği oluyor sürekli metro felan kalkıyor los angelesde sürekli Yani orası hükümetin yeri olduğundan vermezler diye düşünüyorum hood.
Ama stratejik olarak çok güzel ve hoşuma giden biryerr..
Konseptinizi tam bilmiyorum ama Eğer istasyonda takılan Evsiz zencileri oynuyorsanız olabilir fakat orayı kendi eviniz gibi kimseyi sokmam Burası bizim mekan ayaklarında rol yapamayacağınızı düşünüyorum Çünkü Metro istasyonu orası.
Düşüncen için teşekkürler, sana kısaca özet geçeyim kültürü. İstasyonda takılan her hangi bir şekilde ırk ayrımı yapmayan bir topluluğuz. Realistik olarak dediğin şeyi son bir haftadır biz de düşünüyoruz ve planladığımız bir yer var orası da istasyon fakat terk edilmiş bir istasyon. Oraya geçmek için hazırlanıyoruz. Konseptte evsiz rolleri yapıyoruz, istasyonda takılıp vakit öldürüyoruz. Kimseyi sokmamazlık kesinlikle yapmıyoruz aşırı saçma olur. Sadece küçük çocuklardır, yaşlılardır haraç alma rolleri gibi vesaire roller sergiliyoruz. Elimizden geldiğince realistik olmaya ve rollerin zevkini tadmaya bakıyoruz.
Yorumun ve düşüncelerin için teşekkürler.
kardeşlerim yapıyor asılın biraz daha.
Devam koç.
hey jj kolay gelsin
Teşekkür ederiz.
Hesabı kurtardım, mal varlık sıfırlanmış.
Tekrardan buradayım, mal varlığı geri alma çabasındayım.
Hesap numaralarını felan silmiş, her şeyi çekmiş.
Rol yapmaya hevesim kalmadı verdiğim tüm emekler gitmiş.
Şu sıralar pasif dolaşıcam.
Benim başımada geldi Tahirim ama ben bıraktım rinayı. Ts geçtim hesabım verildi ama mal varlığı ...
Dönersin, geri verildi.
Biraz enerjiniz düştü kankalarım biraz daha asılın.
O olaydan sonra mod gitti aynen, şu an hallettik. Dönüyoruz..
Başarılar . . .
Teşekkürler.
HOBB
TEKRAR BURADAYIM
Gel aslan hoşgeldin.
Başarılar...The Grigoriev Gang ankanızda.
Eyvallah