Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

bot tavsiyesi

Başlatan doritos, 27 Mart 2019, 22:35:46
Okunma sayısı 164 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı doritos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mart 2019, 22:06
Toplam oynama: 24 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
bot tavsiyesi
« : 27 Mart 2019, 22:35:46 »
motorcu botu olsun çok gösterişli tokalı falan olmasın klasik siyah olsun bide pantolonla örteceğim yani dışarı çıkarmıycam asker gibi kavgada falanda kullanabilirim tekme atınca adama etki etsin yani sanırım harley davidsonda var bu özellikler

Çevrimdışı Volkanizma

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ağustos 2020, 23:09
Toplam oynama: 60 gün, 12 saat
Ynt: bot tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2019, 22:40:50 »
Senin için iki yol var bana sorarsan.

Sade siyah ön kısmı çelik şeritli çok şahane Harley'ler var, onlardan bir tane patlatabilirsin.

Diğer seçenek de sahibindene falan girip biraz araştırma yap ve harbi postal bul. Bazen satan asker-rütbeli olabiliyor. Benim peder emekli astsubay, onun zamanla elinde birikenleri zevkle giyiyorum.

Çevrimdışı doritos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mart 2019, 22:06
Toplam oynama: 24 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2019, 22:42:58 »
Senin için iki yol var bana sorarsan.

Sade siyah ön kısmı çelik şeritli çok şahane Harley'ler var, onlardan bir tane patlatabilirsin.

Diğer seçenek de sahibindene falan girip biraz araştırma yap ve harbi postal bul. Bazen satan asker-rütbeli olabiliyor. Benim peder emekli astsubay, onun zamanla elinde birikenleri zevkle giyiyorum.
internet dışında şehirde bulunurmu

Çevrimdışı Volkanizma

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ağustos 2020, 23:09
Toplam oynama: 60 gün, 12 saat
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2019, 22:49:45 »
internet dışında şehirde bulunurmu
Genellikle askerlik başladığında kişiye zimmet olarak verilir bu botlar, kaybolması halinde tutanak tutulur. Bu yüzden hemen hemen her şehirde bulunan ve askeri malzeme satan bir dükkan mutlaka bu adamlara bir şekilde tedarik ediyordur. Küçük bir araştırma yaparsan bulabilirsin diye düşünüyorum ama kesinlik veremem.