Selamlar ben birliğinizin hemen karşısındaki bloklarda oturuyorum, ve yaklaşık 7-8 arkadaşımla legal komşu rolü yapıyoruz fakat aldığınız hood olayı rol bölgemizide kapsıyor, ve birliğinizdeki oyuncular rollerimize karışıyor, hood bölgenizin biraz daha geri saptanmasını talep ediyorum, admin ile bu konuyu konuşacağım.
https://resmim.net/f/UWA7Re.png?v=1820192030560300 Beni sorunum çözüldü fakat birlik içerisindeki oyuncularıda bu konu hakkında bilinçlendirirseniz sevinirim çünkü hood bölgesini dokunulmaz bir alan gibi görüyorlar, sokakta ALT tuşuna basılı yürüyüp gezen insanlara bile neye baktın, neden burdan geçiyorsun gibi soru yöneltiyorlar pek normal birşey değil.
NOT: Ben sadece ufak bir konuşma yapmak istedim bu konuşmadan sonra beni düşman gibi belirlemenize gerek yok sadece rollerime önem veren biri olduğum için böyle bir istekte bulundum, hepinize iyi roller.
Merhabalar dostum, birlikçe eleştiriye açığız ve yaptığın yanıttan dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Fakat her geçene kimsin diye sormuyoruz. Mahalle ortasında boş boş duraksayan yabancı insanlara ve maskelilere bu yöntemi yapıyoruz. Normal bir insan duraksamadan geçse bile neden durduralım ki? İyi forumlar.