2.Gün
Sabah 7 kalkış ve sıraya girme, tabi polis adayı(öğrencileri) sabah altı gibi kalktık eğitim Üniformalarımız dağıtıldı tabi ilk önce banyomuzu yani duşumuzu aldıktan sonra üniformaları giydik bu arada okulda telefon kesinlikle yasak öğle arasına yakın yada öğle arasında alabilirsiniz neyse üniformaları giydik ve içtima alanında sıra olduk herkes bir birine karşı soğuk ve itici heran işinizi veren biri olabilir tabi bir samimi dost buldum birbirimizi kolluyoruz okulda. Sıra olduktan sonra eğitim amirini beklemeye geçtik tabi yirmi üç dakika gecikti tabi gelir gelmez şınav pozisyonu al dedi toplamda 72 tane çekebildim sınıfın ortalaması 88
Amir bağırıyor böyle mi polis olacaksınız uyuşuk erifler tekrar sınav pozisyonu al tabi ben bittim yapamıyorum artık kolum uyuştu neyse mecbur tekrar şınav pozisyonu aldık ne yalan söyleyeyim 18 tane çekebildim sınıfın ortalaması 19 galiba tahminen. Ardında,-
-Polis adayları ayağı kalk, ikişerli sıra pozisyonuna geç tabi nasıl yapacağımızı bilmiyoruz eğitimsiz olduğumuz için mecbur bir şeyler yaptık bahçedeki çöpleri toplayın hızlıca denildi ben devreme bakıyorum devrem bana neyse bahçede çöp yoktu ama bahçeyi dolaşıp bulun denildi resmen eziyet, ardında bahçede koşu yaptık. 16 tur galiba. Şuan öğle arasındayım ve birazdan çarşıya çıkacağım. Öğleden sonra akşama 5 gibi 2.Günün devamını ve çarşıda yaşadıklarımı yaşarsam eğer burda anlatacagım
Sizleri seviyorum Rina