öncelikle konu için tebrik ederimm, bazı fikir ayrılıklarımız olacak birazdan ama şimdi söze başlıyorum
ancak ağustostan beri samp platformunu kullanarak rol yapmaya çalışan biri olarak sadddeccee sivil rolü yaptım bunu belirteyim, en iyi şekilde de yaptığımı düşünüyorum bu arada
cidden herhangi bir oluşuma ve birliğe ait olmayan veya oyunu oynayan kalabalık arkadaş çevresi olmayan bir insanın rol bulabilmek için neredeyse çırpınması gerekiyor, ben idlewood'u kullanıyordum ve karakter tanıtımı açıyordum böylece dikkatini çektiğim insanlar belli olan meskenime gelip benle role giriyordu. bu benim yolumdu işte
bu zamana kadar hep sevgili, eş, anne rolü yaptım ve bu rollerime mükemmeliyetçiliğimden kaynaklı fazlasıyla efor sarf ettim, hoş partnerlerimden kaynaklı hiçbir zaman tam istediğim gibi olmadı ama sıkıldım ve zirvedeyken de bıraktım diyebilirim
sonrraaa; özellikle burda asla rol bulamamamdan, o rolleri zirvede bıraktığımdan ve gözlemlediğim kadarıyla daha güzel rol yapabilen insanların çok büyük çoğunluğunun pd'de yer aldığını fark etmemden dolayı ''asla yapmam'' listemdeki ilk şey olan pd'ye katılma maddesini gerçekleştirdim
şimdi senin pd ile olan görüşüne değinicem; vakit ayarlaman gereken kısım sadece akademi zaten, bunda abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. oluşuma girdikten sonra son derece tolere edileceğini düşünüyorum mesela ben 15 şubatın akademisinde mi ne girdim işte o günden bu güne aşşşırı vakit sıkıntısı çekmemden dolayı attığım devriye sayısı hala 2 basamaklı olmamış bile olabilir. yani sosyal hayatının varlığına son derece saygı duyuluyor veya ben görünmezim varlığım ve yokluğum bir lfdşbmşlfvmvcxbk
ve sivildeyken rol bulabilmek için kendini yırtarken pd'de doğal bir rol ortamın oluyor, şahsen polislik dünyada ilgimi çeken son şey bile değil ama ben serverın amacının farkında olarak bunu rol yaparak icra ediyorum, kendime göre yorumluyorum ve zevk de alıyorum. yine de her zaman değil tabii, devriye partnerim bazen kişiliğime çook uzak birisi oluyor veya senin dediğin gibi beyin felci geçirmiş suçlularla uğraşmak zorunda kalıyorum ama ben şu ana kadar memnundum