Değerli arkadaşlar,
Bu yazıyı okuyorsanız anlayın ki artık karganın tüneğini bırakma vakti gelmiştir.
Aylar öncesinde başlayan Polis Departmanı serüvenimi burada noktalıyorum. Aradan geçen süre zarfında, çok güzel zaman geçirdim. Çok şey öğrendim, bilgi hazinemi inanılmaz boyutta genişlettim. Departman içerisinde harika anılarım oldu ve en önemlisi, çok önemli dostluklar edindim. Muhabbetimi bilen, beni tanıyan bazı kişiler anlayacaktır. O bazı kişiler, dostlarım değil artık öz kardeşlerim olmuşlardır.
Tek derdi rol yapmak, sunucudaki rol kalitesini geliştirmek olan bir figür olarak öne çıkmaya çalıştım. Sunucudaki polislik rolüne gerçekçi bir hal vermek için gecemi gündüzüme kattım. Canımı dişime taktım, gerektiğinde uyumadım. Gerektiğinde, yeri geldiğinde sağlığımı bile ihmâl ettiğim oldu.Ve kaybedecek bir şeyi kalmamış, saf ve dürüst duygularımla belirtmem gerekiyor ki hiçbir zaman bu amaçlarımdan şaşmadım. Her zaman ne gerekiyorsa onu yapmaktan çekinmedim. Görev için bana verilen yetkiyi şahsî menfaatlerim için kullanmadım, layığıyla çalıştım. 27. Polis Akademisi'nin kâbusu oldum ;D
Ağzımdan zaten hiçbir zaman liyakât kelimesi düşmedi. Torpile, kanki-gaming'e, karşılıklı çıkar ilişkisiyle gözetilen menfaat işlerine asla ve asla göz yummadım. Dürüstlüğü bozan her şeyin karşısında dikildim, herkesle elimden geldiğince ilgilenmeye çalıştım. Birine yardım etmek söz konusu olduğunda arkadaşım olup olmamasını, bana bir şey katıp katmamasını da aynı şekilde gözetmedim. Sadece elimden gelenin en iyisi yaptım.
Ve en önemlisi, yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim. Pişmanlık duyduğum bir konu varsa, departman içerisinde ciddileştiğim anlarda kalbini kırdığım arkadaşlar varsa ancak onlara karşıdır. Eğer bana veya söylediklerime alınan varsa, buradan hepsinden özür diliyorum. Hepinizi çok seviyorum, hepinizi değerli buluyorum. Ama şu anda da gördüğünüz gibi, rol yaptığım için departmandan atıldım ve artık vedalaşma vaktidir.
Yönetime kırgın değilim, kızgın değilim. En içten dileklerime yönetim ekibindeki herkese başarılar diliyorum, umarım her şey gönlünüzce olur. Umarım departmanı daha güzel bir roleplay mecrâsı haline getirebilirsiniz.
Bu karakterle yaptığım rolleri de noktalandırıyorum.
Elveda.
Konu yarın arşive alınacak.