Micahel Bruani! -Scott ve Jamal gasp ettikleri adamın yüzünü dikkatlice incelemişlerdi. Jamal sessizce Scott'un kulağına fısıldadı; -"Sikeyim Jamal, bu mahalledeki eski dostum Bruani. Kardeşim diye sahiplendiğim herif ama neyse... Bırakalım gebersin köpek!" dedi.
Scott'un kafası karışmıştı. O da aniden Jamal'a fısıldadı; -"Kardeşim, bu adam sana ne yaptı peki ? Neden bu herifi burada bırakıyoruz ? Alıp olayları detaylıca öğrenebiliriz, ayrıca kendimize çalıştırabiliriz. Sence bu daha iyi bir fikir olmaz mı ha ?" dedi.
Jamal bir süre düşündü ve karşılık verdi; -"Bu herif zamanında bana büyük miktarda kumar borcu olan birisi. İsmi
Micahel Bruani! Bu herifi kendimize çalıştırabiliriz. Ancak bu kumar borcu meselesi ne olacak Scott ?" dedi.
Scott; -"Demek Micahel Bruani bu herifin adı... Anladım kardeşim, bunu alalım kendimize çalıştıralım kabul etmene sevindim. Ancak kumar borcu meselesini siktir etmemiz gerekiyor yoksa bu herif sıkıntı çıkartacak bize. Zorla kimseyi öldürmek istemiyorum..." dedi.
BİR SÜRE SONRA...Micahel'ı araca bindirdiler. Daha sonra Scott direksiyona geçti ve aracı sürmeye başladı. O esnada arkada Jamal Bruani'yle konuşuyordu; -"Sesini çıkartma piç herif!" dedi.
Ardından Jamal maskesini çıkarttı ve maskesini cebine pasladı. Micahel'in boynundan tutup yüzünü kendine doğru çevirdi. -"Tanıdın mı piç kurusu? HA ?!" diye sert ve sesli bir karşılık verdi.
Ardından Micahel'in kafasına silahın arkasıyla sertçe tekme attı ve Micahel'i bayılttı. Scott arkasında döndü ve ekledi;
-"Kardeşim sakin ol adamı gebertmeye değil, bizden biri yapmaya götürüyoruz. Şimdi sakin ol ve dediklerime cevap ver! Nereye gideceğiz ? dedi.
Jamal telefonunu çıkarttı ve
GPS uygulamasına girdi. Daha sonra oradan dağlık bir arazi araştırmaya başladı. Sonrasında garip ve esrarengiz bir bölge buldu. Telefonundaki kodlar yardımıyla burayı GPS'e kaydetti ve telefonu Scott'a doğru gösterdi;
Pekâla, gidelim! (...)