Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dövüş stili için VIP olmak?! really?!

Başlatan I Live For My Self, 16 Mart 2019, 18:43:41
Okunma sayısı 2927 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Aralık 2021, 13:04
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Dövüş stili için VIP olmak?! really?!
« Yanıtla #30 : 19 Mart 2019, 17:43:29 »
Kesinlikle desteklemiyorum, VİP olmam ile alakası yok. VİP günlerini kaçırmıyorum orası doğru ancak şöyle bir olay var. Bir knee-head mekaniğini kavrarsanız ki çok kolay 100 candan iki vuruşta 35 cana indiriyor. Bir ak 12 vuruyor ve herkes de bu tür özellikler olması fazlasıyla saçma olur.

Düşünün ki bir çatışmadasınız dövüş stillerinden birisi olan elbow adama sırtından vurursa haraket ettirmeden stunluyor. Elbow yiyen adam animasyon ile kaçmazsa kaçması imkansız. Aktif çatışmada bir taraf arkadan girip kesinlikle bu olayı yapacak. Grapkick düşürmesi 7 yerde attığı tekme hızı çok fazla ve bir tekmenin vurudğu damage 7 adamı direk yere düşürüp durmadan vurduklarını sadece hayal edin.

Tabiikide bu büyük bir fear-rp ancak serverde bu kuralı işleyebilecek oldukça da adam var. Kesinlikle sadece VİP'lerin alabilmesinin amacının para olduğunu düşünmüyorum. Daha az kişi kullansın diye olduğunu düşünüyorum. Hatta sadece GOLD-VIP'ler kullansa çok daha iyi olur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 20 Mart 2019, 02:36:43 »
Kesinlikle desteklemiyorum, VİP olmam ile alakası yok. VİP günlerini kaçırmıyorum orası doğru ancak şöyle bir olay var. Bir knee-head mekaniğini kavrarsanız ki çok kolay 100 candan iki vuruşta 35 cana indiriyor. Bir ak 12 vuruyor ve herkes de bu tür özellikler olması fazlasıyla saçma olur.

Düşünün ki bir çatışmadasınız dövüş stillerinden birisi olan elbow adama sırtından vurursa haraket ettirmeden stunluyor. Elbow yiyen adam animasyon ile kaçmazsa kaçması imkansız. Aktif çatışmada bir taraf arkadan girip kesinlikle bu olayı yapacak. Grapkick düşürmesi 7 yerde attığı tekme hızı çok fazla ve bir tekmenin vurudğu damage 7 adamı direk yere düşürüp durmadan vurduklarını sadece hayal edin.

Tabiikide bu büyük bir fear-rp ancak serverde bu kuralı işleyebilecek oldukça da adam var. Kesinlikle sadece VİP'lerin alabilmesinin amacının para olduğunu düşünmüyorum. Daha az kişi kullansın diye olduğunu düşünüyorum. Hatta sadece GOLD-VIP'ler kullansa çok daha iyi olur.

Eğer silahlı çatışmada adam sana kneehad dövüş stili ile yani yumruk ile girişiyorsa zaten bu başlı başına bir kural ihlalidir sen silah ile sıkan adama yumruk ile dalamazsın zaten, ek olarak ta şunu belirteyim, 3-5 kişide bu stil olacağına herkes'te istediği stil olsun o zaman hiç bir karmaşa kalmaz zaten yetkililer bunu okuduğunda 2 sayfa kişinin desteklediğini gördüklerinde cevabını vermeleri çok kolay olacak...

Çevrimdışı JustHoldMe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Kasım 2021, 00:43
Toplam oynama: 205 gün, 4 saat
« Yanıtla #32 : 20 Mart 2019, 14:28:07 »
Ayni normal level atlama sistemi gibi 3 level olabilir,  antrenman yaptikca bu level 2/3, sonra 3/3 olunca istedigmiz stili para karsiliginda alabiliriz guzel olur.

Çevrimdışı JustHoldMe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Kasım 2021, 00:43
Toplam oynama: 205 gün, 4 saat
« Yanıtla #33 : 20 Mart 2019, 14:28:59 »
+ olarak 10 seviye ustu olmali.

Çevrimdışı SwindLer.exe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Haziran 2021, 13:53
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
« Yanıtla #34 : 20 Mart 2019, 15:06:17 »
Açıkcası ben de VİP aldım söylemesi gerekirse de, VİP'in olanakları kısıtlı yani MAAŞ-Zırh dışında bir etkisinin katkısının olduğunu düşünmüyorum((Bronz Vip)).

Kişilerin dediği gibi dövüş stillerinin sadece VİP olması mantıksız, dövüş rollerinde filan üstünlük çok belli oluyor.
10Seviye veya üstü, belli para vererek öğrenilse de olabilir. Fakat VİP'e de + olarak bir şey veya birşeyler eklenirse de çok güzel olabilir.

Çevrimdışı ReaptioS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Axel Cruze Lv.18
Son giriş: 28 Haziran 2023, 21:20
Toplam oynama: 81 gün, 3 saat
« Yanıtla #35 : 20 Mart 2019, 16:06:14 »
destek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
« Yanıtla #36 : 20 Mart 2019, 20:47:24 »
Yapılacaksa belirttiğim şartlar getirilmeli bence.
Sadece 1 dövüş stili hakkımız olacak, yani güçlü bir şey seçmemiz gerekecek. /oocmarket kısmında 5-10 liraya "dövüş stili sıfırla" olacak, böylece başka bir stil alabileceğiz.

Stiller hemen öğrenilemesin, mesela kneehead için 1-2 hafta GYM'ye gidip 10-20 dakikalık antrenman yapılmalı ve bu antrenman için yaklaşık 30-40 bin ödenmeli.(stillerin türüne göre parası ve eğitim süresi değişmeli)

Stilleri sadece 10-12 level üstü kişiler alabilsin.

Çevrimdışı n0thingz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Zac Raven Lv.14
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:46
Toplam oynama: 86 gün, 8 saat
« Yanıtla #37 : 20 Mart 2019, 23:48:49 »
Yapılacaksa belirttiğim şartlar getirilmeli bence.
Sadece 1 dövüş stili hakkımız olacak, yani güçlü bir şey seçmemiz gerekecek. /oocmarket kısmında 5-10 liraya "dövüş stili sıfırla" olacak, böylece başka bir stil alabileceğiz.

Stiller hemen öğrenilemesin, mesela kneehead için 1-2 hafta GYM'ye gidip 10-20 dakikalık antrenman yapılmalı ve bu antrenman için yaklaşık 30-40 bin ödenmeli.(stillerin türüne göre parası ve eğitim süresi değişmeli)

Stilleri sadece 10-12 level üstü kişiler alabilsin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
« Yanıtla #38 : 20 Mart 2019, 23:53:23 »
Ek olarak stillerini ikiye ayırabiliriz. Bazı dövüş stilleri klasik iken diğerleri god tier olabiliyor. Tabii ki VIP'ten tamamının kaldırılması saçma olur, para için değil daha az kişi kullansın diye VIP'te varlar zaten. Ama boks vb. klasik dövüş sitilleri için ve GYM noktalarında rol dönebileceği için bu AR&GE dikkate alınmalı.

Çevrimdışı Marlbongs

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mart 2021, 03:13
Toplam oynama: 57 gün, 6 saat
« Yanıtla #39 : 21 Mart 2019, 07:31:30 »
Destekliyorum