Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bir çeşit öneri, ya da siz isimlendirin.

Başlatan Remnant VII, 25 Şubat 2018, 17:43:29
Okunma sayısı 1610 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Bir çeşit öneri, ya da siz isimlendirin.
« : 25 Şubat 2018, 17:43:29 »
Phin'in legal roller ile ilgili açtığı konuda duyurumu yapmıştım ama buraya da konu açmam gerektiğini düşündüm.

Öncelikle hepinize selamlar. Sunucuda çok fazla legal rolcü var, ve bu arkadaşlar sunucuda yaptıkları rollerin karşılığını alamamışlar. Çünkü imkanlar yok denecek kadar az ve gerçekten de çok can sıkıyor bu durum. O yüzden şöyle bir fikir aklıma geldi: Neden bir araya gelip bir kasabaya doluşmuyoruz?

Ben zaten countryside hayatına alışık birisi olarak rol yapıyorum. Şehir gürültüsünden, Idlewood'da fink atan saçma sapan insanlardan uzak bir şekilde yaşam sürüyorum. Daha önceleri Clive Newise (Miepha7) ile beraber bir tür "diner" açmayı planlıyorduk, fakat şimdi karakterlerimizin arası limoni. Aslında OOC olarak da kendisiyle düşünüyorduk "Acaba insanları buraya nasıl toplayabiliriz?" diye.

Şimdi böyle bir fırsatımız var. Beraber komşuluk ilişkilerine dair rol yapabiliriz, rollerin gidişatına göre bahsini ettiğim türde bir diner açılırsa güzel roller yapılır. Aklımda çok şey vardı ama konuyu açarken unuttum gerçi, kusura bakmayın.

Bu konuyu açma sebebim, bunu tek başıma yapamayacak olmam. Sistemde ezilen legal rolcüler ile bu tip bir kurguya girişip güzel roller sergilemeyi çok istiyorum. ESOS'ta rol yaptığı halde, çok az bir miktarda dahi olsa Apple Bees, rollere katılacağını söyleyerek beni mutlu etti. Umarım siz de bunun bir parçası olursunuz.

Fikir kafanıza yattıysa mutlaka bana forum üzerinden PM yolu ile ulaşın. Hepinizin desteğini bekliyorum.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Bir çeşit öneri, ya da siz isimlendirin.
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2018, 17:47:22 »
Önceki konu arşivden çıkmadı malesef, yeniden açmak zorunda kaldım.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2018, 19:26:31 »
Yönetim olarak biz bu konuda bina veya işyeri desteği yapmaya hazırız.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2018, 19:31:08 »
Yanındayım, destekliyorum.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 25 Şubat 2018, 19:43:42 »
Yönetim olarak biz bu konuda bina veya işyeri desteği yapmaya hazırız.

Amacım gereksiz tartışma yaratmak falan değil ama, bunun için geç değil mi? Çok kişi çabaladı legal kimlikle rol yaparak bir yerlere gelmek için, ama yönetim sadece illegale yöneldi. Bunun sonucunda ise legal rolcülerin şevki kırıldı. Kimin bu desteğe yanaşıp yanaşmayacağı konusunda konuşmam hatalı olur, kimsenin adına karar veremem ben. Herkes istediğini yapmakta özgür ama ben, benim fikrimin herkesin açısından daha iyi olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 25 Şubat 2018, 21:56:36 »
Kimsenin bir fikri yoksa Rosenberg ile iletişime geçip işletmesine ortak olacağım.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #6 : 25 Şubat 2018, 22:03:50 »
Bence yönetim desteği de alınmışken bu fırsatın kaçırılmaması lazım. Birliğim olmasaydı mutlaka öncülük ederdim. Palamino'ya en öncemarket, kıyafet dükkanı, elektronikçi, bar, restoran, sex shop falan açılması lazım. Bunların ilk olarak yönetim tarafından yapılmasıyla oradaki yoğunluk artar bence yavaş yavaş. Bir de şu meslek rotaları da Palamino içine çekilebilir bence. En azından gelip geçen araçlar olacağı için bir yoğunluk oluşturur ve rol oluşma şansını da artırır.

Bu arada karakterimle son 1 saattir Palamino civarında dolaşıyorum ama hiç bir hayat belirtisi yok. Öyle güzel bir kasabanın boşa gidiyor olması çok üzücü.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 25 Şubat 2018, 22:08:58 »
Bence yönetim desteği de alınmışken bu fırsatın kaçırılmaması lazım. Birliğim olmasaydı mutlaka öncülük ederdim. Palamino'ya en öncemarket, kıyafet dükkanı, elektronikçi, bar, restoran, sex shop falan açılması lazım. Bunların ilk olarak yönetim tarafından yapılmasıyla oradaki yoğunluk artar bence yavaş yavaş. Bir de şu meslek rotaları da Palamino içine çekilebilir bence. En azından gelip geçen araçlar olacağı için bir yoğunluk oluşturur ve rol oluşma şansını da artırır.

Bu arada karakterimle son 1 saattir Palamino civarında dolaşıyorum ama hiç bir hayat belirtisi yok. Öyle güzel bir kasabanın boşa gidiyor olması çok üzücü.

Taşımacılık mesleğinin lokasyonu oradaydı ve inan bana, kimse rol yapmıyor.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #8 : 25 Şubat 2018, 22:24:27 »
Bana forumda özel mesaj üzerinden daha detaylı bilgi verirsen sevinirim. Ve mümkün olduğunca destek olurum.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2018, 01:37:14 »
Bana forumda özel mesaj üzerinden daha detaylı bilgi verirsen sevinirim. Ve mümkün olduğunca destek olurum.

Cevaben bir PM attım sana ama geri dönüş alamadım. Elimde daha detaylı bilgi olarak ilk post var.

Discord kullanan arkadaşlar da ulaşabilir, Remnant VII #9890 diye ararsanız bulursunuz.